Jā. Gan pati gājusi pa kreisi, gan bijušais, gan pati esmu bijusi trešā. Nekad nav bijušu nekādu nožēlošanu, jo tieši ejot pa kreisi, pie tā otra, nav bijusi mīla, bet kaut kādi citi instinkti. Kad pati esmu bijusi trešā, vienmēr esam skaidri formulējuši - kas tagad būs un ka neviens nevienam neko nestāsta. Kad uzzināju, ka mans puisis laida pa kreisi, arī īpaši nepārdzīvoju.
Galu galā ar puisi, kurš krāpa mani izšķīrāmies pēc gada kopā būšanas, jo man bija garlaicīgi, arī es aizgāju pa kreisi, (acīmredzot, viņam arī), esam ļoti tuvi draugi, runājam par visu un nevienam nekas negrauž.
pāris, kurā es kādu laiku pa kluso tikos ar puisi joprojām ir laimīgi kopā, atkal - sena pagātne un visi esam draugi, runājam par visu. Meitene zina, bet neviens no mums netiek izspiegots un necieš no greizsirdības scēnām.
Cits bijušais, ar kuru izšķīros pēc 3 gadu kopā būšanas mani nekrāpa nekad, bet es viņu diezgan daudz. Neko neteicu, vainīga nejutos. Kamēr neiemīlējos citā. Kolīdz sapratu, ka man vairāk kaifa ir no pasēdēšanas blakus uz soliņa ar to otru puisi, nekā attiecībās ar savējo, momentā runāju un šķīrāmies nost.
Tagad esmu kopā ar puisi no soliņa, pavisam svaigas attiecības, bet jau gandrīz gadu ilga mīla, vismaz no manas puses. Pa kreisi laist netaisos, jo viņš ir viss, ko man vajag, kaut arī paredzu, ka arī šīs attiecības nebūs mūžīgas.
Lai vai kā, veicot sānsoļus, galvenais, ir neiepīt mīlestību un nelepoties ar saviem panākumiem pa labi, pa kreisi. Tad nevienam nekas nesāpēs.