Atlaisana

Reitings 10
Reģ: 09.04.2013
Labdien, mani ir lielas problēmas darba, man pieķēra darba ka es taisu kreiso naudu. Darba devējs iedeva laiku nedēļu un piespieda uzraksti lielu naudas summu kas man ir jāatdod pēc nedēļas. Citādi vins iedot uz policiju un man būs jāsēž cietuma.ko man darīt un ko vins var izdarīt man. Šajā darba maksa neoficiāli arī. Šo summu es neesmu ņēmusi un uz to bridi vins nezināja kāda ir ta summa ko esmu ņēmusi. Vai taisot inventarizaciju man nevajadzēja piedalīties?Iesakiet lūdzu ko man darīt esmu patiesam šokā...
09.04.2013 19:10 |

Reitings 93
Reģ: 08.04.2013
Tā radīsies nākamā raudošo un pukstošo pensionāru-ubagu paaudze.

Ar dzimstību 1.2 un Emigrāciju pensijas pēc 50 gadiem, nevienam vairs valsts nevarēs atļauties maksāt :D
09.04.2013 23:03 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Ar dzimstību 1.2 un Emigrāciju pensijas pēc 50 gadiem, nevienam vairs valsts nevarēs atļauties maksāt

A ja a čom?
09.04.2013 23:05 |

Reitings 93
Arī manu ģimenes uzņēmumu nogremdēja līdzīgi darboņi, kas pat tualetes papīru (!) zaga un pārdeva (!) tālāk

Psc fascinējoši, principā Latvieši paši, katrs pa drusciņai mazbišķiņam šur tur, kas tad es tas jau nekas šo valsti arī sagrauj viens pa vienam visi par visiem :D
09.04.2013 23:06 |

Reitings 3755
Visiem visu vajag ātri, uzreiz un pa kluso. Tāpēc arī izbrauc uz Īriju un citām valstīm, jo tur tev jau 2 ned pēc stāšanās darbā iepiķo. Un ar to cilvēki ir apmierināti. Tikai tas "pa kluso" tur neiet cauri, tāpēc daudzi aplaužas. Esmu tādus redzējusi savas eksperimentālās emigrācijas laikā. Paldies, vairs nekad negribu. Labāk es te mokos mazpilsētā, strādāju 3 darbus vai da jebko un visu sasniedzu palēnām un audzinu savu sīčāru pie mums, nevis citur. Bet ne visiem ir uzņēmība un darboties spēja, tas gan. Negribu sevi lielīt, arī netaisos to darīt, bet es no darba nebaidos un vienmēr esmu izdzīvojusi bez "menās naudas taisīšanas". Kāpēc citi to nevar? Nav skaidrs.
09.04.2013 23:10 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Interesanti, kad cilvēks tādos brīžos zog naudu, vai viņš vispār, tad ar smadzenēm draudzējas?
09.04.2013 23:22 |

Reitings 93
Kāpēc citi to nevar? Nav skaidrs.

Rekur atbilde.

Chanele - Bet vai taadeel es arii dzivoshu slikti,ja ir iespeejas dziivot ljoti labi? Nu ne tachu. DZIVE IR TIKAI VIENA. NEAIZMIRSTI TO. UN VINA IR IISA.

Kā reiz vienu komentāru izlasīju vienā no ziņu portāliem, kad Japānā bija cunami. Un pagāja laiciņš un japāņi jau atkal atsāka būvēt mājiņas, un ņemties un darīties. Un tad viens rēcīgi iekomentēja, ka ja Latvijā būtu cunami tad visi aizbrauktu prom, un neies tak censties, ja valdība nav spējīga viņiem mājas atpakaļ vietā uzcelt.

Lika mazliet aizdomāties :D

Nez forši jau ka tev ir sīcis, bet man gan ir bail šeit bērnu taisīt, tādā ziņā vari nolamāt arī mani :D
09.04.2013 23:23 |

Reitings 3755
Vispār varu padalīties ar to shēmu, ko tās divas šļuras, kas strādāja pie mammas, bija izzīlējušas. Mums bija tīrīšanas uzņēmums. Viņas abas strādāja par apkopējām vairākos objektos. Tajos objektos viņas zaga tualetes papīra ruļļus (lielos, kādi redzami, piemēram, tirdzniecības centru tualetēs) kas ir speciāli katram ruļļu turētājam un piķo ap 2 Ls, ja nemaldos, gabalā. Tā, nu, viņas mēnesī no saviem 10 objektiem, ko apkalpoja, savāca viņus diezgan daudz un pārdeva cita tīrīšanas uzņēmuma menedžerim par zemāku cenu. Tāpat darīja ar tīrīšanas līdzekļiem. Tas atkal apkrāpa savu uzņēmumu, norādot citas cenas grāmatvedības papīros un krāpjoties ar čekiem. Finālā zaudējumus cieta 2 uzņēmumi. Tas viss, protams, nāca gaidmā, jo tas tirgus ir mazs un visi tur viens otru pazīst. Ilgi nevarējām uzķert un pierādīt, kurš tas ir, bet radās ziņotājs. Protams, gan tās citas firmas menedžeris, gan abas mūsu apkopējas zaudēja darbu. Un, ko viņi trijatā izdarīja? Nodibināja katrs savu I/U un atņēma gan mammai, gam otram uzņēmumam objektus, piedāvājot zemēku cenu. Normāli? Nesaprotu, kur tādi rodas...
09.04.2013 23:23 |

Reitings 3755
Nez forši jau ka tev ir sīcis, bet man gan ir bail šeit bērnu taisīt, tādā ziņā vari nolamāt arī mani

Oj, nav par ko baidīties, kad piedzimst, visas baildes pazūd (normālā variantā), rodas gribasspēks un kalnu gašanas izjūta.
09.04.2013 23:27 |

Reitings 93
divas šļuras, kas strādāja pie mammas, bija izzīlējušas. Tajos objektos viņas zaga tualetes papīra ruļļus

:D :D es tā rēcu

Es ar zinu kādu stāstiņu. Es treknajos gados strādāju celtniecībā mums atbrauc 4 kravas mašīnas uz objektu, ar būvmateriāliem 3 mašīnas izkraujam taisamies kraut ceturto. Darba vadītājs pasaka šito nevajag kraut ārā.

Viņš aiziet tur parunā ar vadītāju kravas mašīna aizbrauc prom. Beigās izrādās ka to pēdējo mašīnu norakstīja, kā būvgružos un atgriezumos izlietoto materiālu objektā kurā strādājām un visu kravu pārdeva nākamam objektam pa pilnu cenu. Būvmateriālos tur bija apmēram 3,000 Ls

Un tā tie celtnieki sapelnīja saviem džipiem to naudu treknajos gados tur visi muhļīja pa melno :D
09.04.2013 23:37 |

Reitings 93
Un, ko viņi trijatā izdarīja? Nodibināja katrs savu I/U un atņēma gan mammai, gam otram uzņēmumam objektus, piedāvājot zemēku cenu. Normāli? Nesaprotu, kur tādi rodas..

Jā un neaizmirsti kad jūs visus vieno patriotisms un mīlestība pret šo zemīti ! Un tieši tādēļ es patriotismu nesaprotu, viens otram kāpj uz galva un apšmauc valsti nemaksā nodokļus, bet visi savācās barā vicināt karodziņus, es tajos pasākumos nepiedalos.

Laikam esmu nepatriots :D , bet varbūt to varētu skaidrot ar manu antisociālo ciniski pesimistisko domāšanu njā :)
09.04.2013 23:49 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Vai manu vai! Zaglis grib apzagt zagli kurs apzog zagli! ;(
10.04.2013 00:34 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Ja vins Tev maksa algu aploksne, tad nepatiksanas var but ari vinam un lielakas ka tev. :D Manuprat vins tikai velas sanemt atpakal ar procentiem to ko tu tiki aiznemusies.
IMHO zinot Latvijas stingros likumus, nekadas realas problemas tev nedraud un boss tikai grib uzvarities uz jaunas durites rekina, kas baidoties "sabojat sev visu atlikuso dzivi".
Vispar tava vieta es uztaisitu bosam parsteigumu un zinotu attiecigajam institucijam par aploksnu algu, bet diez vai tev uz ko tadu pietiek dusas. :D
10.04.2013 00:37 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nodibināja katrs savu I/U un atņēma gan mammai, gam otram uzņēmumam objektus, piedāvājot zemēku cenu. Normāli? Nesaprotu, kur tādi rodas..

Taa saucaas izdariiba. Iemaaciijaas, ko vajadzeeja, dabuuja nepiecieshamos kontaktus un aiziet. Ne jau visi ir gatavi buut melnstraadnieki atlikusho dziivi un vienmeer biznesa videe, kad uzrodaas lielaaka konkurence, paareejie ciesh. Taa notiek, ja pienjem zemos amatos paaraak gudrus darbiniekus un regulaari nepaarbauda vinju darbu. Turklaat taadas lietas notiek biezji tur, kur maz maksaa un ir jaastraadaa neadekvaati garas stundas. Videejais apziniigais melnstraadniecinjsh neparakstiisies straadaat par pusvelti, bet ar melnaaku sirdsapzinju darbiniekiem buus ok , jo ko darba deveejs nesamaksaas, to panjems pashi ar uzviju. Nevis sljuras, bet malaces.
10.04.2013 00:44 |

Reitings 93
Iemaaciijaas, ko vajadzeeja, dabuuja nepiecieshamos kontaktus un aiziet.

Kā mans tēvs teica, nepalīdzi nevienam tajā skaitā arī ne draugiem, jo viņi tev agri vai vēlu par tevi aizmirsīs uzdiršot tev uz galvas !
10.04.2013 01:46 |

Reitings 10
Reģ: 09.04.2013
Paldies pa padomiem viss atrisinājas mani atlaida un viss. Nekas traks nebija.
10.04.2013 11:39 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Nevis sljuras, bet malaces.
Par to, ka pietika uzņēmības radīt savu uzņēmumu, varbūt arī varētu ko labu teikt, bet par tualetes papīra zagšanu no darba devēja - kādā gan veidā tas cilvēku padara par malaci??
Bet laikam jau tādi laiki, tagad cilvēki kaunas tie, kuriem ir godaprāts un kuri nezog (muļķi tādi), nevis otrādi.
10.04.2013 12:31 |

Reitings 19
Reģ: 01.12.2009
Vis labi, kas labi beidzās.

Bet es varu pastāstīt kā bija manā firmā, uzņēmumā :
Mums bija līdzīga situācija, meitenei iedeve nosacīti, viņa rīkojās tieši tā pat, pieķēra arī pēc čekiem. Čeki skaitās 100% pierādijums, priekš prokuratūras, policija tika skaidrībā ar meiteni.

Meitenei bija sačekarēta visa dzīve, jo bija nosacīta uz visu mūžu.
Es ieteiktu Tev iet pie savas priekšniecības un meiģināt visam sarunāt pa labu.
10.04.2013 15:44 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Kas ir nosacīta uz visu mūžu? Jauns soda veids kriminālatbildībā?
10.04.2013 15:47 |

Reitings 19
Reģ: 01.12.2009
Nosacīts sods - ir soda veids, kuru neizcieš cietumā, bet gan var staigā uz brīvām kājam, bet sodāmība tik un tā skaitās.
Nosacīta notiesāšana ir patstāvīgs krimināltiesību institūts, kura būtība tiek skaidrota Krimināllikumā, Kriminālprocesuālajā Kodeksā, kā arī Iekšlietu Ministrijas instrukcijās.

Politika.lv raksts :

Pagājušajā gadā nosacīti tika notiesāti 92 % kukuļņēmēju, 75,5 % huligānu, 60 % zagļu, 41 % laupītāju, 27 % izvarotāju. Kaut gan konkrētu krimināllietu apstākļi var būt dažādi, nosacītu notiesāšanu par smagiem un sevišķi smagiem noziegumiem nedrīkst plaši praktizēt. Tiesām jārekomendē nosacīti notiesāt, galvenokārt, tos cilvēkus, kuri pastrādājuši kriminālpārkāpumus vai mazāk smagus noziegumus un pirms tam nav bijuši sodīti nosacīti. Personai, kas pārbaudes laikā ir pastrādājusi jaunu noziedzīgu nodarījumu, vispārējos gadījumos jāizcieš piespriestais sods reāli.
10.04.2013 16:14 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Nosacītā sodāmībā arī dzēšas, ja cilvēks ir izcietis šo sodu. Bet, protams, ka biogrāfijā fakts saglabājas.
10.04.2013 16:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits