Kādā no diskusijām lasīju, ka šo zvaigzni var arī Drogās nopirkt. Varbūt zināt, pie kādiem produktiem meklēt? Aptiekās uz mani skatās lielām acīm, kad prasu to.
Biezhi redzu "zvaigzniiti" aptiekaas. Varbuut Nesaprot nosaukumu vjetnamas zvaigzne. Izdrukaa bildi, paraadi, tad tevi visi sapratiis aptiekaa. Psrs laiku top produkts.
57days - es vienmēr viņu pērkot saku "Vjetnamas zvaigznīte". Un kur nu kurā aptiekā ir pirkta. Tāpat, braucot uz Vāciju šis bija obligātais produkts ko iepirku vairumā.
Kukaiņu kodumiem, galvas sāpēm, aizliktam degunam, aukstumpumpām un visur citur - kā lielāko šī produkta plusu var minēt tā dibisko izcelsmi un ātro iedarbību.
Nav jau briinum. Bet universaals. Ljoti populaars aazijaa. ir liidziigs produkts tiger balm, to laikam var atrast kjiinieshu veikalos eiropaa. Ir redzeets un lietots shkjidraa veidaa mazaas stikla pudeliitees. Man patiik viss, iznjemot specifisko aromaatu.
Tiger store varbuut, iespeejams esmu redzeejusi kjiinieshu veikalaa azur lielveikalaa. Riigaa esmu redzeejusi 100%, bet kur iisti nezinu, man maajaas taas mantas jau taa par daudz. Uzmaniibu nepieveershu.
Varbuut pat drogaas un aptiekaas arii ir.
sito kad mocijos ar deguna iekaisumu ,pec teta ieteikuma,uzsmereju uz pieres starp uzacim..lieki teikt,ka laikam pa daudz uzziedu,pluss vel ada jutiga,un apsvilinaju pieri,staigaju kadu nedelu ar sarkanu plekji :D
Vienreiz atļāvu zinošam cilvēkam sev uzlikt uz deguna divus joda pilienus - arī pret iesnām palīdzot, taču ieguvu apdegušu ādu un staigāju ar kreveli un to, kas paliek pēc tās apkārt 2 mēnešus. :D
tā ka uzmanieties ar to likšanu uz sejas.