Pirms nu jau 3 gadiem arī domāju,ka nu tik braukšu uz skaisto Angliju un mācīšos labā skolā, iegūšu to `labo` izglītību utt.
Iesaku vispirms aizbraukt uz Angliju kaut mēnesi tur padzīvot un saprast kā ir, kad apkārt ir cilvēki no āzijas, āfrikas un citām vietām un redzēt visu, ko `filmās nerāda`
Nekad mūžā nemaksātu 9000+ paundus gadā par šejienes izglītību, ja vien tā tiešām nav kāda no labākajām skolām valstī un kāds kas ir tur mācijies neapliecinātu man,ka ir to vērts. Man jau tagad tie 9000+ paundi par 3 gadiem liekas pārspīlēti,ņemot vērā ko esmu ieguvusi no šīm mācībām - tuvu tam lai teiktu neko, un nemācos jau es kaut kādā miesta universitātē.
Lai vai kā, pirms es atbraucu, man teica,ka viegli atradīšu darbu,ko savienot ar skolu, dzīvošana arī nav neiespējama,bet part-time darbu nav nemaz tik viegli atrast,ja nav kādi paziņas kas iekārto, dzīvokļu/istabu īre ir dārga, priekš studenta,kam vecāki naudu nedod.
Tagad,kad esmu jau gandrīz pabeigusi studijas,darbu neviens pakaļ nesviež,nerunājot nemaz par intership utt kas ir tikai dažās studiju programmās un arī tiek tikai tiem,kas cītīgi mācījušies.