Sesilla- bet, ja viņš atrod labāku risinājumu situācijai? nevarētu teikt, ka es būtu gatava gaidīt. ja tas būtu 100% vienreizējs brauciens es gaidītu, bet nevarētu neko apsolīt. nē nu protams, ja puisis vsp nekādus piedāvājumus neapsver un nedomā varbūt kā viņiem būtu labāk, es brauktu uz tā kuģa strādāt, lai vismaz nomaksātu parādus. autorei ir jāizvērtē kārtīgi viņas attiecības, cik daudz viņas līgavainis ir gatavs viņai palīdzēt un atbalstīt. viņš arī nevar pateikt- viss es nevaru tagad tevi uzturēt, kamēr tu esi bez darba. un par šo tēmu vairāk nerunāt. ir arī morālais atbalsts, ne tikai materiālais; situācijas risināšana no viņa puses. jo savādāk es redzu jūs kā atsevišķus cilvēkus.
jo ja jūs esat saderināti, tad kkad taisītos precēties? un, ko , ja apprecētos, arī dzīvotu katrs par sevi? kā viens no jums zaudētu darbu, tā kopdzīve vnk tiktu pārtraukta un katrs uz savu pusi, bet tiktu atjaunota tikai tad, kad abiem būtu darbs? kaut kā jocīgi man tas viss liekas. protams, puisim nav pienākums maksāt tavus parādus, bet tomēr, ja jums viss ir nopietni,kāpēc jūs esat tik ļoti katrs par sevi un nevis kopā', kā tam vajadzētu būt?