Nu tad pērc pavārgrāmatu iesācējiem! Man rozmarīns, timiāns un rozā pipari vispār neliekas nekas smalks un restorānīgs. Un Sirmā pavārgārāmata man likās sūds- izmesta nauda!
"ņemiet 40 ķirbju ziedus" no kurienes?!?!
"izrociet bedri, liekat iekšā kadiķus, malku, aizdedziniet un pa virsu liekat mālā ietītu pusi jēra" nopietni?!????
"sauja rudzu vārpu"; "2L cūku asiņu"; "10m cūku zarnas" wtf?!
Man favorīti ir Jūlija Visocka, Jurkāne un 4 sezonas. 4s pavārgrāmatā gan vienīgais mīnuss ir saturs- nepārskatāms un reti tizls. Jāizlasa bez maz vai viss saturs, lai atrastu to, kas vajadzīgs. Daudz lietoju arī ārzemju pavārgrāmatas, dažādu valstu ēdienu- tās man visiecienītākās.
Pēdējās, ko nopirku:
Ķirbju ēdieni
Rameša receptes
Latvijā iecienīti ēdieni
Gatavot un baudīt (Meirāne)
Sauces (Zvaigznē)
Un vēl dažas kurām neatceros nosaukumus!