Re, daudzām stāsts līdzīgs kā man, bet.. Mans tētis ir dzīvs, pirms kādiem 4, 5 gadiem izšķīrās ar manu mammu. Mēs nekad nebijām ļoti tuvi, bet man tā gribējās tobrīd to. Draugiem viņš lielīja mani, lepojās ar maniem sasniegumiem, bet tiklīdz man kas bija uz sirds, kāda problēma (maza biju, varbūt retu reizi sliktāka atzīme priekšmetā, kurš ne visai padevās, patika), viņš mani nosodīja, lika justies vainīgai. Retu reizi kad iedzēra, mēdza mammai sist. Man bija bail no viņa!!! Viņš pārvērtās par citu cilvēku. To atceroties, maza panikas lēkme rodas, gribu to aizmirst. Tad nu pēc šī visa, viņš atrada sievieti, vecāku par viņu, bagātu. Jā, viņš ir tendēts uz naudu, 'brendiem', mašīnām, utt. Solīja, ka tagad mēs pavadīsim kopā daudz vairāk laika, utt., bet nekā. Es kā mazā, naivā muļķīte pati 'uzkasījos', es viņam nebiju un neesmu vajadzīga. Ciemojoties pie viņa, viņš ar sievu darīja visu iespējamo, lai liktu man justies neērti, aicināja jaunās sievas bērnus, pārrunāja savus kopīgos piedzīvojumus. Es klusēju un gribēju kādu savu cilvēku sev blakus. Bieži vien sakāpa kamols kaklā no tā, cik mēs esam sveši. Reiz pateicu kā jūtos, viņš mani nolamāja. No tā laikā ir pagājis pusgads, mēs neesam runājuši. Viņš nav par mani interesējies, zvanījis, nu jebko darījis. Jūs teiksiet, lai es zvanu, bet es 3 gadus skrēju pakaļ un mani atstūma, atgrūda, es nebiju vajadzīga, tā kā.. Es vairs negribu ciest un raudāt. Lai gan sāpe sirsniņā ir.. :(