romāns ar itāli, Rīgā

Reitings 108
Reģ: 28.12.2011
Vai kādai ir bijis? (romāns nevis sekss)
Man pašai ir aizspriedumi, jo daudzām draudzenēm ir bijuši itāļi un nekas jēdzīgs nesanāca :(
08.04.2013 13:39 |

Reitings 475
Reģ: 03.03.2011
Wtf? :D Man bija romāns ar vācieti,tagad ciemos uz Berlīni braukšu. Bet itāļi,brrr :D
08.04.2013 14:14 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
tie, kas mums Vecrīgā vairumā vīkendos klubos dzerstās, tie nav nekādi itāļi. maucīgie turku imigranti, kuri dzīvo Itālijā un brauc uz Rīgu un tēlo itāļus, jo mūsu meitenes neprot atšķirt akcentus un citas nianses. Itālijā vieņiem nekas nespīd, izņemot savas musulmaņu meitenes, ar kurām tā nevar "izklaidēties".
kur esat redzējušas itāļus, kuri naktsklubā pasūta ūdenspīpes?? un tie apģērbi un apavi..

atvainojiet, ja izklausās skarbi. bet tas no maniem novērojumiem. es nesaku, ka visi tādi, bet vairums gan!
08.04.2013 15:17 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
Jā visa tā klubu dzīve ar ārzemniekiem šķiet jēla, lēta un visvairāk jau degradējoša padarīšana. Cik esmu dzirdējusi viņu angļu valodas spējas, tad izklausās pēc porņuku ierunātājiem :D
Fuj amorāla tēma :D
08.04.2013 20:58 |

Reitings 131
Reģ: 14.10.2012
Katrs taču ir savādāks! Viena meitene pateikts - oj nē, itāļi nav labi, un tu uzreiz atteiksies no romāna ar itāli? stulbi!
Ar viņu katru ir savādāk, tāpat kā ar katru latvieti ir savādāk!
Varu Tev tikai dot padomu,if you never try you'll never know, a varbūt tā tava mūža mīlestība? :) Tu šajā situācijā neko nevari zaudēt pamēģinot ar viņu iepazīties! Taču, ja tev dzīve dot iespējas izmanto tās, YOLO!
10.04.2013 23:14 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Izlasiet veelreiz sho komentaaru
tie, kas mums Vecrīgā vairumā vīkendos klubos dzerstās, tie nav nekādi itāļi. maucīgie turku imigranti, kuri dzīvo Itālijā un brauc uz Rīgu un tēlo itāļus, jo mūsu meitenes neprot atšķirt akcentus un citas nianses. Itālijā vieņiem nekas nespīd, izņemot savas musulmaņu meitenes, ar kurām tā nevar "izklaidēties".
kur esat redzējušas itāļus, kuri naktsklubā pasūta ūdenspīpes?? un tie apģērbi un apavi..

atvainojiet, ja izklausās skarbi. bet tas no maniem novērojumiem. es nesaku, ka visi tādi, bet vairums gan!
pirms saakat runaat par "briesmiigajiem" itaaljiem
10.04.2013 23:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)