Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ašais virtuves jautājums.

 
Reitings 1249
Reģ: 07.06.2010
Sos!

Dāmas, palīdziet.
Gatavojot kūku sapratu, ka želatīna paciņu uzraksti mani dzen stresā. :D
Ja man ir receptē 0,5l saldā krējuma, cik daudz želatīna man vajag? Un cik lielā ūdens daudzumā, apmēram?

Jūtos mazliet neveikla. :D
08.04.2013 12:23 |
 
Reitings 1249
Reģ: 07.06.2010
Līdz mājsaimnicei man laikam kā līdz zvaigznēm. :(
08.04.2013 12:24 |
 
Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
kas ir rakstits uz pacinas?(cik g zelatina jalieto) pec krusta likuma visticamak vares izrekinat cik daudz tev vajadzes uz 0,5l
08.04.2013 12:26 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Ņemtu puspaciņu (no standarta iepakojuma), uzbrieidinātu kaut kādos 50-100g auksta ūdens un tad karsta ūdens peldē izkausētu. Lietu klāt saldajam krējumam, kad padzisis. Lejot karstu, pastāv risks tikt pie kunkuļiem.
08.04.2013 12:27 |
 
Reitings 1249
Reģ: 07.06.2010
womankind, paldies. :)
08.04.2013 12:29 |
 
Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Ūdens jālej tik, lai nosegtu želatīnu. Vai arī proporcijā 1:2, kur 2 daļas ir ūdens. Resp. 1 ēdamkarote želatīna, 2 auksta ūdens. Ar 1 ēdamkaroti želatīna uz 0.5 L saldā krējuma būs gana!
08.04.2013 12:35 |
 
Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
p.s. karstu var liet tad, ja ieputo ar mikseri iekšā, tad neko nesarauj kunkuļos. Es tā daru, lai nebūtu jāgaida :) Puto ar mikseri un tieši tur, kur griežas miksera slotiņas lēnām lej želatīnu!
08.04.2013 12:37 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits