lāzerslīpēšana ar CO2 lāzeri

Reitings 1055
Reģ: 10.02.2011
Uztaisīju pusstundas sēdēšanu pie spoguļa un sevis pētīšanu un atkal sakreņķējos par sekām, kas palika pēc lāzerslīpēšanas ar CO2 lāzeru.
Uz vaiga ir palikušas divas diezgan dziļas rētu strīpas no agras bērnības, kad gandrīz tiku noplosīta suņa nagos. Tā kā ik pa laikam man tomēr vēl murgos rādās tas drausmīgais piedzīvojums, tad domāju, ka atbrīvojoties no redzamajām sekām, varbūt izdotos arī atbrīvoties no murgiem..
Tad nu saņēmos aizgāju pie plastiskā ķirurga visu pirms. Protams, ka viss ir izdarāms un skaisti sataisāms, tikai jārēķinās ar to, ko man negribās - operāciju un atlabšanas procesu pēc tās.
Pēc tam ievācu informāciju par lāzerslīpēšanu. Un palasot atsauksmes likās, ka tomēr varētu arī tas palīdzēt.
Atradu salonu, izrunājos ar meistari. Izpētīju visus sertifikātus.. Nu un pagūlos zem lāzera. Sāpīgi. Ļoti sāpīgi, bet ja mērķi sasniegtu, tad būtu to vērts. Pacietu. Izgāju n-tās procedūras. Pēdējās, lāzers dedzināja līdz ar asinīm. Kas man likās dīvaini... bet meistare, teica, lai neuztraucos, ka tā tam jābūt..
Nu lūk. Ir pagājuši 5 mēneši kopš pēdējās procedūras, bet vēl joprojām man ir redzamas manas rētas, kā arī tagad papildus ir ādas apdeguma pēdas ap rētām. Manu defektu "meistare" pataisīja par vēl lielāku defektu.
Kad gāju sūdzēties, tad meistare vien noteica, ka viņa var bez maksas uztaisīt vēl vienu procedūru, neko citu.. Esot netipiska reakcija manai ādai.. Bet kas tur netipisks. Runāju ar savu kosmetoloģi, viņa teica, ka tika izmantots pārāk stiprs lāzera stars. Un tāpēc arī apdegums. Ieteica vien pabalināt ar cerību, ka pazudīs.

Bet es vēl joprojām redzu. Ko vēl darīt? Varbūt kāda arī ir veikusi lāzerslīpēšanu pie kompetentākas meistares un var ieteikt? Ļoti vēlos tomēr tikt vaļā no tām rētām, bet bez operācijas.
07.04.2013 17:43 |

Reitings 113
Reģ: 05.12.2012
pēc tam pastāsti kā tev gāja, ko teica. manam draugam tagad 3 nedēļas jāgaida līdz nākamai reizei, lai zinām iet vai nē uz šo brīnumiestādi.
07.04.2013 21:01 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ar adas problemam ir jaiet pie arsta dermatologa vai vismaz uz arstniecibas iestadi, nevis pie kosmetologa, kuri parasti ir cilveki, kuriem iterese skaistumkopsana, medicina, bet nav gajusi macities par arstiem slinkuma un stulbuma del!
07.04.2013 22:19 |

Reitings 155
Reģ: 21.06.2009
Auuuuu.
Esmu pieteikusies pagaidām vēl tikai uz konsultāciju (pie ārsta ārstniecības iestādē), bet nu salasot šos šausmu stāstus sabijos.

Kādas vēl atsauksmes?
Vai pati procedūra sāpīga un kā atvesaļošanās?

Rēta sejas sānos..
26.01.2014 21:35 |

Reitings 24
Reģ: 19.08.2012
Izlasīju Tavu pieredzi un esmu šokā:(

es pati taisīju lāzerslīpēšanu Lipex un joprojām tasisu, jo rētas baigi dziļas un vajag daudz laika, lai sadzītu un varētu taisīt nākamo slīpēšanu. Arī iesaku Tev vai nu VC4 vai Lipex- ir protams tas dārgs prieks, bet ir tā vērts. Ir gadījumi, kad ja ir dziļas rētas slīpēšanu taisa vispārējā narkozē un tad jāpaliek stacionārā. Man arī šādu variantu piedāvāja,bet nolēmu pie rezultāta nonākt pakāpeniski.....

Veiksmi Tev un lai izdodās problēmu atrisināt !!!!
26.01.2014 21:47 |

Reitings 155
Reģ: 21.06.2009
Raven, kā notiek procedūra? Un kā pats sākums bija - grūts?
26.01.2014 21:50 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Man ar co2 lāzeri vienreiz likvidēja kādi īpaši dziļo kapilāru, arī dabūju apdegumu. Cik saprotu, tas CO2 ir pats stiprākais lāzers, ko lieto ādas veidojumu likvidēšanai. Nezinu vai ir prātīga doma ar ko tādu mēģināt apstrādāt rētas, bet nu dermatoloģe neesmu. Uz lāzerpocedūrām eju tikai uz vc4.
26.01.2014 21:54 |

Reitings 588
Reģ: 21.10.2012
mazliet ne pa tēmu, bet man ir rēta uzacī jo bērnībā ar nazi spēlējos, tā ir vietā, kur dažiem agrāk bija modē izskūt, līnija uzacs ārējā malā. ja es viņu izņemtu ar lāzeri, man tur ataugtu matiņi?
26.01.2014 22:00 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
elizabete anna, domāju ka nē, jo tur, acīmredzot, vairs nav matu sīpoliņi.
26.01.2014 22:04 |

Reitings 24
Reģ: 19.08.2012
Procedūra norit tā, ka sākumā tiek uzklāts anistēzijas līdzklis krēma veidā un pēc 20 min sākās procedūra, kas neskatoties uz anistēzijas līdzekļa esamību ir diezgan sāpīga un dedzinoša. Pēc procedūras seja jākopj ar fizioloģisko šķīdumu. Pakapeniski apstrādātajā vietā noiet āda un izveidojās tāda maiga ādiņa. Grūti ir tas ,ka ar vienu reizi nekas nemainās un jāiziet vesels kurss...
27.01.2014 00:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits