Uztaisīju pusstundas sēdēšanu pie spoguļa un sevis pētīšanu un atkal sakreņķējos par sekām, kas palika pēc lāzerslīpēšanas ar CO2 lāzeru.
Uz vaiga ir palikušas divas diezgan dziļas rētu strīpas no agras bērnības, kad gandrīz tiku noplosīta suņa nagos. Tā kā ik pa laikam man tomēr vēl murgos rādās tas drausmīgais piedzīvojums, tad domāju, ka atbrīvojoties no redzamajām sekām, varbūt izdotos arī atbrīvoties no murgiem..
Tad nu saņēmos aizgāju pie plastiskā ķirurga visu pirms. Protams, ka viss ir izdarāms un skaisti sataisāms, tikai jārēķinās ar to, ko man negribās - operāciju un atlabšanas procesu pēc tās.
Pēc tam ievācu informāciju par lāzerslīpēšanu. Un palasot atsauksmes likās, ka tomēr varētu arī tas palīdzēt.
Atradu salonu, izrunājos ar meistari. Izpētīju visus sertifikātus.. Nu un pagūlos zem lāzera. Sāpīgi. Ļoti sāpīgi, bet ja mērķi sasniegtu, tad būtu to vērts. Pacietu. Izgāju n-tās procedūras. Pēdējās, lāzers dedzināja līdz ar asinīm. Kas man likās dīvaini... bet meistare, teica, lai neuztraucos, ka tā tam jābūt..
Nu lūk. Ir pagājuši 5 mēneši kopš pēdējās procedūras, bet vēl joprojām man ir redzamas manas rētas, kā arī tagad papildus ir ādas apdeguma pēdas ap rētām. Manu defektu "meistare" pataisīja par vēl lielāku defektu.
Kad gāju sūdzēties, tad meistare vien noteica, ka viņa var bez maksas uztaisīt vēl vienu procedūru, neko citu.. Esot netipiska reakcija manai ādai.. Bet kas tur netipisks. Runāju ar savu kosmetoloģi, viņa teica, ka tika izmantots pārāk stiprs lāzera stars. Un tāpēc arī apdegums. Ieteica vien pabalināt ar cerību, ka pazudīs.
Bet es vēl joprojām redzu. Ko vēl darīt? Varbūt kāda arī ir veikusi lāzerslīpēšanu pie kompetentākas meistares un var ieteikt? Ļoti vēlos tomēr tikt vaļā no tām rētām, bet bez operācijas.