Gribeetu dzirdēt juusu viedokli no malas par savaam attieciibaam. Apzinos, ka neesmu ideela un man piemiit trūkumi, bet par visu peec kaartas.
10. gada vasaraa iezpazinos ar par sevi 7 gadus vecaakus puisi (tagad vinjam ir 29 gadi, bet man driiz paliks 22). Tai laikaa veel nestudeeju, dzīvoju pie senchiem, baudiiju bezruupiigo dziivi. Saakaam satikties, iet uz randinjiem. Aatri samiileejos (man pirms tam nebija bijis neviens taa nopietni), atzinos vinjam savaas juustaas, uz ko vinjsh atbildeeja, kanegribot melot, nejuutot to pashu, tachu es esot vinjam miiljsh cilveeks un ka mums varot kas sanaakt kopaa, tikai ar laiku. Saaku studeet, un vinjsh man daudz paliidzeeja ar maaciibaam, maajasdarbiem. Iepaziistinaaju vinju ar saviem vecaaiem, diemzheel vecaakiem vinjsh nepatika. Nez, kaapeec taa. Vecaaki taa arii nespeeju paskaidrot savu nepatiku.
Ar laiku arvien biezhaak paliku pie vinja, liidz beidzot faktiski saakaam dziivot kopaa taa pakaapeniski. Ar to saakaas muusu pirmaas domstarpiibas, jo vinjsh uzskatiija, ka man jaamaksaa puse no komunaalajiem maksaajumiem. Atradu darbinju, ko apvienot ar studijaam, meenesii pelniiju 200 lati, kas arii aizgaaja par komunaalajiem un paartiku, ko pirmaakm kopiigi. Pie taa jau esmu pieradusi un nesuudzos.
Naakamaa probleema ir transports. Vinjam jau 11 gadus ir tiesiibas, bet pa sho laiku ne reizi nav bijusi mashiina. Vinjsh saka, ka vinjam taa neesot vajadziiga, varot visur nokluut ar sabiedrosko vai kaajaam (vasaraa vinjsh paarvietojas ar veljljuku) un masjiinu izpluudes gaazas kauteejot dabai. Mani, piem, tas kaitina, ka nav mashiinas, taapeec domaaju pirkt saveejo, tikai shobriid nevaru atljauties, jo visa aldzinja aiziet pusee par iiri un paartiku. Besos, kas ziemaa un aukstumaa jaastaav un jaagaida sabiedriskais.
Vinjsh daudz straadaa, vakarios reti ir maajaas. Ar praatu saprotu, ka vinjsh mani nekraapj, tachu vinjam biezhi zvana projektu vadiitaaja, vinji runaa ilstoshi, smejas. :( Tas mani grauzh. Vinjsh saka, ka taa esot vnk koleegje, un es ticu, ka taa arii ir, bet vnlg nespeju tik paaris avai greizsirdiibai.
Peedeejaa laikaa juutu, ka atsveshinaamies. Mazaar runaajam, nekur neejam kopaa. Man to ir saapiigi apzinaaties, jo par spiiti visam tomeer liekas, ka miilu vinju. Nevareetu izdomaaties sevi, dziivojot vienu bez vinja. :(
Vinjsh ir taads citaadaaks nekaa citi puishi, nopietns, netusee, nedzer, nesmeekjee, vegjitaarietis.
Vinjam ir smags raksturs, ir gruuti par kaut ko runaat. Meedz nosleegties sevii un dienaam ilgi kluseet. Izstastiiju visu sho vinjam, bet vinsh tikai kluseeja. Teica, ja es gribot, varot padziivot viena vinjsh neuzbaaziishoties ar sevi.
Kaa juus domaajat, meitenes, kaa man dariit?
Bishkjiit esmu iedzeerusi viinu, taapeec rakstu varbuut ne tik saprotami. :)