Sveikas lēdijas,
Num dalaties pieredzē kā jums attiecībās ar greissirdību?
Manas attiecības pajuka tieši šī iemesla pēc!
Viss sakās ar to ka man laba paziņa bija zvanijis (tai vakara biju pie mīļotā tp necēlu) otrā rītā aizbraucu uz mājām un uzrakstiju ko paziņa vēlējās- pēc laiak atbildēj ka uz kalnu slēpot gribēj paņemt! Nu es uzrakstiju ka tapat nebutu braukusi jo bija problemas ar veselību un pašai negribējās ar viņa ģimeni kautkur doties. Neko sliktu nedomajot izdzesu tas sms, bet vesture viņas palika..un tad to ieraudzija mans nu jau bijušais-pateica ka es slepeni sarakstoties, krāpjot viņu..blah blah blah...
Es pateicu ka es neesu no tām kas krāpj, un tad tikai sākās..atrada vecus notikumus kurus celt gaismā.. tas bij oktobris ja nemaldos bijām pašķīrušies- es biju sadraudzejusies ar vienu puisi kuram ir bērni un meitene, tad nu es viņam palīdzēju strādāt netalu no savas mājas darbojas meža lietās, gaju palīdzet tik cik varēju-zarus lasīt ko bij paredzēts šķeldot! Un paris reizes viņs tas puisis bij pie manis atbraucis iedzert jo es pardzīvoju attiecības, viņš naudas problemas! es pēc dabaas esmu draudzīgs cilvēks, tp man nau problēmu būt draugos ka ar meiteni ta puisi.Kā rezultātā vienu nakti svešais puisis palika pie mums( manas gimenes) pa nakti, jo bij dzeris. Nu un tgd to visu pacēla augšā viņa meitene kas to izstastija manam puisim! viņš aizsvilās un momentā pameta mani!Kautgan nekaaada viena nakts sakara mums nebij ar to otru puisi, katrs sava istaba gulejam. Un tagad tas viss ir parversts ka krāpšana!!
Es varu vel piebilst pirms sagaju kopa ar savu nu jau bijuso bija puisis ar kuru parguleju, un viss.Bija pliks sex.
Un tagad mani visi nostada ta itka es butu mauka ;(
Sanaca gana murgaini bet nu, ja kas komentaros atbildesu uz visu.