Tēva loma sievietes attiecībās ar vīriešiem

Reitings 393
Reģ: 31.08.2011
Sāku domāt par tēviem vai par viņu trūkumu, daži teic, ka meitas attiecības ar tēvu ir paraugs turpmākajām attiecībām ar vīriešiem, tā ir tikai populāra psiholoģija vai tomēr daļēja taisnība, un ja paraugs nav no labākajiem vai tas nozīmē dzīvi bez baudāmām attiecībām? Cik daudz nosaka tēva personība? Man nav nekādu attiecību ar tēvu jau no 2 gadu vecuma, prakstiski man tāds tētis neeksistē, tikai bildē, kaut kāds onkulis. Arī nekāda cita tēva figūra man līdz šim nav bijusi, tā teikt attiecības ar kādu mammas draugu vai kādu rada gabalu. Kā ir ar Jums? Ir izdevies izveidot ilgstošas attiecības ar vīriešiem? Dibināt ģimeni?
Tāds sāpīgs temats man šovakar.
04.04.2013 22:14 |

10 gadi
Reitings 418
Reģ: 07.08.2010
Man nav tas labākais tēvs, tādēļ negribētu attiecības ar vīrieti, kurš līdzinātos viņam. Bet, arvien biežāk, izanalizējot bijušos un esošos, secinu, ka viņi gan vizuāli, gan pēc rakstura, ir ļoti līdzīgi viņam. Diemžēl...
05.04.2013 02:21 |

Reitings 431
Reģ: 14.10.2010
Esmu tētuka meitiņa,jo gan raksturā, gan izskatā līdzinos vairak viņam, nekā mammai, bet diez kāpēc, man ar tēti vienmēr bijuši visvairāk strīdiņu. Nezinu, nopietnas attiecības nav pa īstam bijušas, tāpēc grūti spriest, vai man ir problēmas ar to,ja arī man ar tēti bijuši strīdiņi. Pieņemu,ka tas nav iemesls,kapec man nav bijusas nopietnas attiecibas.Esmu gan pamanījusi,ka meklē puišus sportistus,jo tētis tāds sportisks un visu kaut kā vairāk vai mazāk gribu puišos to,kas tētī,protams, visu pozitīvo,nevis dažas rakstura iezīmes,ko nevaru izturēt :D
05.04.2013 02:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits