Ko lai dara ja meistare ir uzacu formu nevis uztaisījusi, bet gan sabojājusi visas uzacis? Es jūku prātā, jo tagad izskatās, ka viena ir augstāk un otra zemāk:@ Kā lai ko tādu izlabo? Pati nezinu ko iesākt, varbūt iet uz salonu un teikt, lai labo? ;(
Vienu uzaci vienja raustijusi no augshas un otru no apakshas. Nez vai Jūs tādu maz zināsiet, jo neesmu Rīdziniece vairs:) Bet nu jā, varētu mēģināt iet atpakalj un pieprasīt kompensāciju un tad iet uz citu vietu, lai ko dara lietas labā.:(
sharmantaa, saprotu Tevi, man arī reiz izraustīja nevienādas uzacis. Pati kkā mēģināju labot. Bet vienalga nebiju apmierināta līdz galam. Atkārtoti iet uz raustīšanu negribēju, ka tik nesanāk sliktāk. Gaidīju, kad atauga matiņi. Varbūt paslēp uzacis aiz matiem? Es tā darīju.
Citiem vajag ari no augsas raustit, tas ir individuali! Citam, kuram nav simetriskas uzacis, rausta vienu no augsas un otru no apaksas, bet rezultata tas izskatas vienadas, bet sapratu, ka tev ar simetriju viss ok. Sausmas, es raudatu:-(