Sveikas!Vai esat gatavas mesties ar puisi gulta pirmaja tiksanas reize?Nu teiksim kluba satiekaties,iedzerat un tam seko sekss.Vispar kada r jusu attieksme pret sievietem,kas par paris kokteiliem gatavas lekt svesa gulta?Pasam ta biezi gadijies?Nav nacies nozelot?
esmu 'likusies gultaa'- bet seksa mums nebija,pachubinaajaamies un atluutaam,jo bija vairaak kaa viens kokteiliitis izdzerts.haha...tagad vinjhs ir mans viirs un beernu teevs :)
Ak dievs palasot so diskusiju,lielaka dala svetules!!!Man ir gadijies (ari nelietojot smigu).Ja divi cilveki simpatize viens otram un harmoni ardas...kur problema?un nekad nau bijis ,ka janozelo:)
nonākot sakarsmē ar vīriešiem, tieku uzskatīta vairak par vienas naksts mērķi, ne ko vairāk..
Pat nesaprotu kāpēc radu tādu iespaidu. :o
Ja godīgi, man liekas, ka nevis tevi tiešām uzskata par viegli iegūstamu, bet vīrieši vienkārši uzreiz šauj mērķī, uz tīro laimi, paveiksies paveiksies, nepaveiksies, nu neko. Apšaubu vairumu vīriešu spēju "lasīt sievietes" un uzreiz pateikt, kura ir lēta, kura nav, un kura uzreiz piekritīs vienas nakts sakaram.