Sveikas,lieta sekojosa redzu savu bijuso sapnos mees nesam kopaa jau 6 gadi un arii tos 6 gadus nesam redzejusies cik kadreiz vina profila bildi ieraugu draugos......sapnji ir bijusi dazzaadi,bet nu parsvaraa vieno viena teem..vinjss censsas mani atguut es censos ar vinu koķeteet utt....ok nav jau nekas traks,bet kapec vinjs lien manos sapjos,ja sen jau viss ir cauri un par vinju vispar nedomaaju!..esmu jau citaas attieciibaas!
man bija kaadu briidi liidziigi, ka sapnoju par bijusho, bet no riita pamodos un riebumaa saviebos :D jo sen pret to cilveeku neko nejuutu :) Miilu savu esošo draugu un tieshaam problemaatiski bija, ka sapnos radiijas vins :D
Nu neteiksu,ka vinjss man nepatiik simpaatiskas .viirietis..bet tas mani satrauc....
Čačā..jaa bet peec 6 gadiem es ar vinju nesmu nemaz tikusies un domajusi par vinu!
Es kaut kur lasīju, ja sapnī redzi bijušo, tad nenozīmē, ka vēlies būt kopā ar viņu. Bet gan tas, ka tagadējās attiecībās Tev nedaudz pietrūkst no tā, kas bija iepriekšējās. Piemēram, uzmanība no Tava mīļotā.
dzosefine, shim es neticu :D jo ieprieksheejais bija totaals riebeklis, kas vispaar nezinaaja un neparata apieties ar sievieteem atskiriibaa no tagadeejaa puisha :)
dzosefine, es to sauktu par jauniibas dienu bezatbildiibu :D bet tagad man vins nesaista ne raksturaa, ne izskataa, akd kur raadiija manas acis :D :D :D