Vai Jums ar tā gadās?

Reitings 1352
Reģ: 10.08.2012
Biju kolonnā, katru reizi citā, lai izraustītu uzacis, maksāju 3 ls, bet nevienu reizi neviena meistare neizdara tā kā es vēlos, es saku, ka ir šķībi, man saka, ka man tikai tā šķiet un, ka uzacis parasti viena otras atšķiras lielākajai daļai.
Es meistarēm rādīju bildes telefonā, ka vēlos atpakaļ uzacis, kādas man bija, bet viņas nevar tā izraustīt un jautā, kas kādreiz man raustīja, teicu, ka manis pašas un māsas veidota forma.
Galvenais, ka nobildējot seju es redzu, ka viena ir biezāka un otra plānāk grrr, nu ko, sēdēju mājās un izraustīju pati, dabūju to skaisto formu, kas man bija agrāk, pilnīgi sirds mierīga.
Vai Jums ar tā ir bijis un, ko domājiet par to, ka maksājam meistaram naudu, bet galu galā par ko?
Tāpat ir bijis pie friziera, es saku, ka vēlos šādi, man pasaka nē, ka ir standarts...kaitina, ka viss aprobežojās ar kaut kādiem standartiem vai arī man vnk nepaveicas ar meistariem :/
04.04.2013 12:59 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
man ir līdzīgi kā Cricket ,

Man ir lietas, kuras nemūžam neuzticu nevienam: uzacu raustīšana/krāsošana utt.

bišķiņ pārveidoju, bet doma tā pati.
pirmo reizi, kad raustīju, raustīju kaut kādā kaktu saloniņā, tā teikt.. nezināms īpaši, vispār neatceros, kā es uzzināju par to vietu un kāpēc izšķīros par labu tai! vieta - neRīgā, bet atceros, ka toreiz meistarīte savu darbu veica superīgi, man patika. tad nu ar šādu iespaidu es arī devos pamēģināt citu salonu piedāvājumus, kuros vīlos.. pamazām atnāca arī tas brīdis, kad uzacis sāku krāsot, vispirms ar zīmuli, pēctam jau domāju - ko tur ķēpāties, jāiet un jākrāso ar krāsu. rezultāts patika, bet tik nenoturīgs.. nāca nākamās reizes un iespaids tikai sabojājās!
beigu beigās - raustu un krāsoju pati! raustīšanu neeevienam neuzticētu, jo ir forma, kas patīk, ja gribu čut čut ko pamainīt, tad tajā ziņā atkal uzticos vairāk sev.. kā arī par krāsošanu, ir bijuši komplimenti, ka forši sanākot, kā no salona! un, protams, ka pašai to visu darīt ir izdevīgāk laika un naudas ziņā, nav jāpierakstās uz tiem saloniem, mierīgi, mājās, kad gribās/vajag ņem un dari :)
04.04.2013 13:52 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Kur tad problēma? Ja māki to darīt perfekti, tad kāpēc vēl jāmaksā citam?

Pati eju, jo nemāku divas vienādas uztaisīt. Biju pie 3 dažādām meistarēm un visas 3 perfektas. Tagad man uzacis rausta nevis ar pinceti, bet ar vasku. Es vispār stāvā sajūsmā, jo matiņi 2 ned. neaug (kā vaksācija bezmaz).

Par procedūru maksāju no 1.50 līdz 3 Ls (korekcija + krāsišana). Nekad nemaksātu vairāk
04.04.2013 13:55 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Reizi mēnesī cenšos aiziet uz salonu,bet tas nenozīmē, ka starplaikos pati neizraustu matiņus, kas attauguši.

Nez, man šitie teksti par to, ka frizieri nejēdz griezt un krāsot, izklausās tikai pēc tā, ka nav atrasts foršs meistars.
04.04.2013 13:55 |

Reitings 11330
Nez, man šitie teksti par to, ka frizieri nejēdz griezt un krāsot, izklausās tikai pēc tā, ka nav atrasts foršs meistars

+++

Frizieriem nevar uzticēties, kosmetoloģiem arī ne, zobārstiem kur nu vēl... No sērijas visu daru pati: gan zobus sev laboju, gan frizūras taisu
04.04.2013 13:57 |

10 gadi
Reitings 13809
meksikanka, kur ej?
04.04.2013 13:57 |

10 gadi
Reitings 251
Reģ: 17.04.2009
Jā, es arī tieši nesen biju uz Origo Kolonnu un skatos, ka uzacis ir šķībi izraustītas!! Pilnīgi dusmas. Pati neprotu to tik labi paveikt, tāpēc gribētu uzticēties meistaram, bet nevaru atrast nevienu, kas savu darbu izdarītu precīzi.

Varbūt varat ieteikt, kur jūs raustat? Piem., Meksikanka?
04.04.2013 13:59 |

Reitings 11330
Anne, sākumā gāju uz Joli salonu. Tas laikam netālu no Bērnu pasaules. Pēc tam pie vienas meitenes, kuru atradu ss.lv laikam, uz mājām pie viņas. Tagad vairs nedzīvoju Rīgā un eju pie meistares uz salonu
04.04.2013 13:59 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Man, ja vēl forma apmierina, nepatīk, ka nokrāso tik švaki, ka jau nākošajā dienā gribas vēl ar zīmulīti iekrāsot. Tad nu daru tagad to pati. vienīgais man nesanāk tik ideāli kā manai bijušajai meistarītei, kura aizbrauca uz Angliju :( par tādām uzacīm tik sapņot :D bet varbūt cita krāsa jānopērk..
04.04.2013 14:08 |

Reitings 1352
Reģ: 10.08.2012
Kāds ir efekts, ja nokrāso uzacis, cik ilgi turas?
04.04.2013 14:14 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Ar vasku foršāks rezultāts nekā raustīšana. Eju pie vienas it kā labas meistarītes, ārpus Rīgas, taču viņai gadās ar sliktās dienas :D Bet nu ne tik slikti, lai pati nevarētu pielabot.
Par frizieriem visu to sliktāko jau esmu iepriekš izteikusi, un Kolonnā bija viena no šausmīgākajām reizēm :D

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Man vairāk laiku paņem vilkties pie meistara, nekā izraustīt pašai 3 matus. Neaizaudzēju līdz priežu mežam, katru reizi, kad pamanu kādu matiņu, uzreiz izrauju. Tad arī nevajadzēs iet pie meistariem un pēc tam pukoties. 1x biju un ar to man pietika- izraustīja izcili debilu formu, vairs neiešu.
Es vienīgi gribētu mazliet biezākas, bet tā kā man praktiski neaug uzacis (jo raustu jau no 12 gadu vecuma), tad nesanāks ataudzēt (t)

Reitings 7743
Nez, man šitie teksti par to, ka frizieri nejēdz griezt un krāsot, izklausās tikai pēc tā, ka nav atrasts foršs meistars.

+
04.04.2013 14:22 |

Reitings 457
Reģ: 22.12.2012
Šad un tad aizeju uz kādu salonu uz uzacu korekciju, bet reti, kur uztaisa tā lai man patiktu, bet nav arī tā, ka būtu kauns pa ielu iet.
Pamēģināju pati mājās ar cieto vasku uzacu korekciju veikt, pirmajā reizē tīri ok sanāca, turpmāk to daru tikai pati. Vispār visas vaksācijas cenšos veikt pati mājās, lai arī reizēm ir laikietiplīgāk un varbūt arī ķēpīgi, tomēr rezultāts tāpat ir kā salonā to darot. Ar laiku jau ir savi knifiņi izstrādāti, lai vaksācija būtu vieglāka, ātrāka un kvalitatīvāka, turklāt sanāk lētāk nekā ejot uz salonu uz vaksāciju
04.04.2013 14:36 |

Reitings 575
Reģ: 08.03.2013
Uzacis raustu pati. Tad nu kādu vasaru, ja nemaldos pagājušo vasar, izdomāju , ka paaudzēšu un aiziešu pie meistara un, lai izrausta pa formai. Pēc procesa paskatos spogulī, wtf?! Tādas plānas plānas un īsas, kaut gan sākumā bija biezas un garas, vienkārši pipec. Nu neko ,audzēju no jauna , nav jau pirksts , kas neataug . Tā bija pirmā un pēdējā reize, kad tur eju :D
04.04.2013 14:50 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Tāpat ir bijis pie friziera, es saku, ka vēlos šādi, man pasaka nē, ka ir standarts...kaitina, ka viss aprobežojās ar kaut kādiem standartiem vai arī man vnk nepaveicas ar meistariem :/

Klienti nāk un rāda kaut kādas bildes, kas neiznāks uz viņu matiem. Krāsas, kas nebūs tadas pašas, kā bildē, griezumi, kas nestāvēs tikpat skaisti utt. - vai iesaki frizieriem par to nospļauties un vienalga taisīt, kaut 100% zināms, ka neizskatīsies labi? Viņi iesaka to tādēļ, lai pēc tam nebūtu tādas neapmierinātas sejas un sūdzības pa portāliem un Bez tabu - "gribēju koši rozā šķipsnas uz tumši brūniem matiem ar pirmo krāsošanas reizi, sanāca riži, meistare Anna Kalniņa sabojāja manus matus blablabla".

Frizieriem es arī vairs neuzticos, jo tiem, pie kuriem es esmu bijusi, nav nekādas sajēgas par to, kas kādam cilvēkam piestāv, ko ar kādiem matiem var vai nevar izveidot.

Šeit piekrītu Meksikankai:
No sērijas visu daru pati: gan zobus sev laboju, gan frizūras taisu
04.04.2013 15:33 |

Reitings 1202
Reģ: 22.01.2013
Uzacis raustu un agrāk krāsoju pati, esmu bijusi salonā, viss patika, taču, manuprāt, tādu sīkumu kā uzacis jau var viens divi pats apstrāt. Frizierīte ir pazīstama meitene, viņai uzticos.
04.04.2013 15:36 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Nope negadās,es neeju pie meitenēm,kurām rokas aug no pakaļas :D
04.04.2013 15:37 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
uzacis uzticu sev :D
par frizieriem - man ir friziere kopš 6.klases, un viņai nav nekādu standartu. ļoti forša, mūsdienīga, stilīga, vienmēr man piedavā visādus jaunus produktus, pasūta taisnotājus un taisa foršus matus :D
04.04.2013 15:38 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man nekad nemaz nav ienakusi tada doma prata-iet pie meistara, lai izrausta.
man si problema, kad nekad nav pa prata, bija ar coklu...lidz pedejo reizi pateicu, lai nogriez maksimali maz, lai var atspraust citreiz atpakal. a ta citreiz pa pus pieri tadu sudu uztaisa, ka ne taisnosana lidz, ne atspraust var.:(
04.04.2013 15:41 |

Reitings 3966
, es saku, ka vēlos šādi, man pasaka nē

ja man nogriež pa īsu matus, neeju tur. Nesaprotu, kur var tik uzmanigi griezt katru matiņu u n beigās nekā kruta tur nav. Tāda sajūta, ka visiem pēc viena stila griež. savādāk nemāk.
04.04.2013 15:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)