Prasība

Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Kāds ir jūsu viedoklis par to, ka sievietei obligāti jāuzliek ēdiens uz šķīvja un jāpienes vīrietim?
Protams, es runāju par attiecībām, kur vīrietis un sieviete ir pāris.
03.04.2013 23:25 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Ja esmu tā, kas gatavo pusdienas, pati arī uzlieku uz šķīvja un pienesu draugam pie galda. Nepieļautu to, ka draugs uzstādītu noteikumu tā, kas sagrib ēst un man speciāli jbūtu jāceļas, lai viņam uzliktu ēdienu uz šķīvja un to arī pasniegtu.
04.04.2013 12:48 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Kad es gatavoju, tad man sanāk automātiski pēc gatavošanas uzlikt mums abiem uz šķīvjiem. Kad draugs gatavo, tad viņš visu saliek.
Ja tā būtu prasība, tad iespītētos un nedarītu. Piekrītu tam, ko viena meitene jau rakstīja:
manuprāt, attiecībās nekam nav jābūt kā prasībai vai obligātam pienākumam.
04.04.2013 12:49 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
man šķiet, tādas prasības varētu būt tiem vīriešiem, ko bērnībā mamma pamatīgi aptekalēja, kā vienīgo mīļoto dēliņu. citādi man tās galīgi nav saprotamas, aiz spītības neko tādu nedarītu
04.04.2013 12:53 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Es uztaisu ēdienu un nolieku šad un tad tīru šķīvi uz galda, tad saucu draugu ēst un katrs pats uzliekam cik gribam ēst, neesmu likusi ēdienu speciāli viņam un tikai tad saukusi, jo nezinu cik viņš ēdīs, vai arī ja tomēr lieku, viņš man ir blakus un saka, kad pietiek.

Brokastis gultā esmu nesusi, bet tas jau cits stāsts un ne jau katru nedēļu.

Nesen redzēju, ka draudzene visu saliek savam vīrietim šķīvī un tad viņu sauc, nobrīnījos, bet tikai tāpēc, ka es nezinu cik otrs ēdīs, tāpēc pati nelieku, bet ja citiem tas netraucē, tad man vienalga kā citi dara, jo katram savs attiecību modelis.
04.04.2013 12:54 |

Reitings 453
Līdz šīm vispār nebiju iedomājusies , ka kāds kādam liek uz šķīvi ( mazi bērni neskaitās , viņi paši nespēj to izdarīt)
Esmu augusi ģimenē kurā tiek saklāts pusdienu galds , katram nolikts priekšā šķīvis un uz galda bļodiņās salikti ēdieni un tad katrs liek uz šķīvi cik un ko grib un visi kopā pie galda paēd.
Pēc tāda principa arī tagad dzīvoju.
04.04.2013 13:02 |

Reitings 12651
pipar, izklausās baigi forši :D

Ja es gatavoju, tad vienmēr arī pasniedzu viņam jau šķīvī visu smuki saliktu. Man tā ir ērtāk nekā saukt viņu speciāli uz virtuvi (neēdam virtuvē) vai stiepties ar pilnajiem traukiem uz istabu. Ja ir, piem, kā vakar - nenormāls laika trūkums un vakariņās Rimi sagatavotais ēdiens, pietiek ar to, ka es to jau atnesu :D :D

Ko es domāju par to "obligāti"? Nu, es īsti nesaprotu, kā šajā gadījumā tas ir domāts - viņš saka - sieviete, kur ir mans šķīvis?! - vai arī vienkārši nepatīk pašam likt vai tml. :D :D
04.04.2013 13:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits