Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Esošajā redzu bijušo

 
10 gadi
Reitings 3224
Reģ: 18.12.2012
Īsumā: pēdējā laikā ievēroju daudz līdzību esošajam puisim ar bijušo.

Plašāk par situāciju:
Ar esošo esmu laimīgi kopā jau gandrīz gadu. Bijušais bija kretīns, no sirds šo cilvēku ienīstu, nav nekādu jūtu, nekā, arī ikdienā par viņu nedomāju, vien, ja retu reizi kaut kas atgādina. Pēdējā laikā esmu nonākusi tādā stulbā situācijā... - dažbrīd mana esošā darbībās saskatu pamatīgu līdzību ar bijušo - grimasē, viedoklī, izteiksmes līdzekļos. Dažādos sīkumos. Ne visur un ne vienmēr, bet dažreiz. Tomēr tās dažas reizes rada pamatīgu riebumu. Nu tādu, ka negribas vairs tam cilvēkam tuvoties.

Esmu pārdomājusi - kāpēc tā varētu būt? Nav nekas mainījies, arī par bijušo vairāk nedomāju, nav notikusi nekāda sasaiste ar pagātni. Vien ir tāda muļķīga sakritība. Tik muļķīga, ka dažreiz pamatīgi sabīstos. Nepatīkami, pat ļoti.

Varbūt kāda no jums ir bijusi līdzīgā situācijā? Vai ir kādi ieteikumi kā ar to cīnīties? Pati nesaprotu, kas notiek. Ar draugu runāt negribu, viņš varētu pārprast, iztulkot to kā manu vēlmi pēc bijušā vai vienkārši apvainoties. Tas man nav vajadzīgs...
03.04.2013 21:54 |
 
Reitings 176
Reģ: 23.05.2011
Nu jā, zemapziņa dažreiz ir maita! Izskatās, ka wnk Tu zemapziņā meklē vīriešos kaut kādas konkrētas vizuālas pazīmes un tādas ir bijušas gan Tavam bijušaja, gan ir Tavam esošajam.
Kaut kur lasīju, ka bērnībā (laikam 5-7 gadu vecumā) meitenēm bieži vien kāds satikts vīrietis (jebkurš - kāds viesis, ģimenes draugs utt), kurš tad kaut kādā ziņā mazo bērnu ir piesaistījis, prātā nogulsnē kaut kādu forša čaļa raksturojuma kritēriju. Un pēc gadiem meitene neapzināti var meklēt draugu ar šī vīrieša izskata vai rakstura iezīmēm.
Es vispār arī sevi esmu pieķērusi, ka mani piesaista līdzīga tipa čaļi. Labi, ka nav gadījies neviens totāli sliktais tēls...
Ko Tev var ieteikt? Neko. Domāju, ka Tu ar laiku pieradīsi un tad jau arī neliksies tik traki ;)
05.04.2013 02:49 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
katrs cilvēks ir savāks, bet tomēr daudziem cilvēkiem daudzas lietas var būt līdzīgas. vispār ne velti saka, ka parasti mēs visus nākošos vīriešus neapzināti izvēlamies tādus, kāds bija bijušais. un tās var būt ne tikai šliktās īpašības, bet arī labās.
vnk daudzas iezīmes var būt kopīgas. un, ja tās ir labās, tad kāpēc lai tā nebūtu?
sāc tik galā ar to, ka cilvēki, kuri mūs ir piekrāpuši vai vēl nez ko izdarījuši, viņiem ir ne tikai sliktās īpašības, bet arī labās. vnk pārstāj ienīst savu bijušo un piedod viņam. neturi uz viņu ļaunu prātu, lai tu varētu izbaudīt tagadējās attiecības. tas nenozīmē, ka tev viņu redzot, ir jāsāk smaidīt un pļāpāt, bet nav jātur naids sevī. atceries, ka naids arī ir jūtas. ne velti saka, ka no mīlestības līdz naidam ir tikai viens solis. tu neesi pagalam aizmirsusi bijušās attiecības. jā, tu varbūt mīli tagad;ejo puisi, bet neesi nokārtojusi rēķinus ar pagātni tā līdz galam. jā, tu biji sāpināta, bet piedodot tam puisim, tu atvērsi ceļu uz laimi pašreizējajās attiecībās.
es pati tikai tā pa īstam iemīlējos nākajamā draugā tikai tad, kad piedevu bijušajam. es ari it kā biju aizmirsusi viņ, bet nebiju piedevusi. tu melo pati sev, ka par to bijušo nedomā vispār. tu domā par viņu katru dienu, jo savādāk tu katrā drauga kustībā un mīmikā neredzētu bijušo. tas uzreiz nenozīmē, ka tu viņu gribi atpakaļ, bet vnk pagātne tevi moka. ja cilvēkiem nepiedod, tad tu pati pēc tam mocies. tas nenozīmē, ka viņiem ir jālauj sev darīt pāri atkal, bet nu es ceru, ka tu mani saprati :)
05.04.2013 10:10 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits