katrs cilvēks ir savāks, bet tomēr daudziem cilvēkiem daudzas lietas var būt līdzīgas. vispār ne velti saka, ka parasti mēs visus nākošos vīriešus neapzināti izvēlamies tādus, kāds bija bijušais. un tās var būt ne tikai šliktās īpašības, bet arī labās.
vnk daudzas iezīmes var būt kopīgas. un, ja tās ir labās, tad kāpēc lai tā nebūtu?
sāc tik galā ar to, ka cilvēki, kuri mūs ir piekrāpuši vai vēl nez ko izdarījuši, viņiem ir ne tikai sliktās īpašības, bet arī labās. vnk pārstāj ienīst savu bijušo un piedod viņam. neturi uz viņu ļaunu prātu, lai tu varētu izbaudīt tagadējās attiecības. tas nenozīmē, ka tev viņu redzot, ir jāsāk smaidīt un pļāpāt, bet nav jātur naids sevī. atceries, ka naids arī ir jūtas. ne velti saka, ka no mīlestības līdz naidam ir tikai viens solis. tu neesi pagalam aizmirsusi bijušās attiecības. jā, tu varbūt mīli tagad;ejo puisi, bet neesi nokārtojusi rēķinus ar pagātni tā līdz galam. jā, tu biji sāpināta, bet piedodot tam puisim, tu atvērsi ceļu uz laimi pašreizējajās attiecībās.
es pati tikai tā pa īstam iemīlējos nākajamā draugā tikai tad, kad piedevu bijušajam. es ari it kā biju aizmirsusi viņ, bet nebiju piedevusi. tu melo pati sev, ka par to bijušo nedomā vispār. tu domā par viņu katru dienu, jo savādāk tu katrā drauga kustībā un mīmikā neredzētu bijušo. tas uzreiz nenozīmē, ka tu viņu gribi atpakaļ, bet vnk pagātne tevi moka. ja cilvēkiem nepiedod, tad tu pati pēc tam mocies. tas nenozīmē, ka viņiem ir jālauj sev darīt pāri atkal, bet nu es ceru, ka tu mani saprati :)