Vai gribētu ar tādu attiecības ?

Reitings 58
Reģ: 03.04.2013
Gribētos dzirdēt jūsu viedokli !

Kāda ir jūsu attieksme pret vīriešiem kuri ir veikuši sev vazektomiju. Tā ir sēklinieku sēklvadu pārgriešana, aizšūšana un ejekulācijā nav spermatozoīdu, jeb vīrietis ir 100% sterils un viņam nevar būt bērnu.

Kāda būtu jūsu attieksme pret šādu vīrieti uzzinot, ka viņš ir sev veicis šāda veida operāciju ? Jūs gribētu attiecības ar tādu ?
03.04.2013 17:10 |

Reitings 58
Un vecumdienas arī ... pansionātā kopā ar veciem homoseksuālistiem, utt.! Uz pilnu klap
i!

Un kur tad tu vecumdienās būsi ? Harēmā starp 70 jaunavām ? Pilnīgs daunis :D
03.04.2013 21:15 |

Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Paspēju padiskutēt ar vīriešu kārtas pārstāvi par šo tēmu.

Citēšu: "Labi vien ir, ka tā izdarīja. Attīrīsies genofonds." :D :D :D
03.04.2013 21:16 |

Reitings 58
Un tad būtu skumji, ja tā tava sieveite, kuru mīli, no tevis aizietu, vai arī paliktu un ciestu un tev būtu janoskatās viņas ciešānās un apzināsies, ka viņa ir tevī vīlusies, jo tu nespēj viņai sniegt to, ko viņa grib.

Nu bet es neko nevienam neesmu solījis, nepatīk, lai iet atradīšu citu ! Nomainīšu kā tādu riepu mašīnai !
03.04.2013 21:17 |

Reitings 458
Reģ: 22.03.2010
Pievakare, man tik ļoti patīk lasīt Tavus komentārus (lasīt: ar jēgu, ne emociju sakāpinātus). Piekrītu katram Tavam vārdam. :)
03.04.2013 21:18 |

Reitings 58
"Labi vien ir, ka tā izdarīja. Attīrīsies genofonds

Jā tieši tā jums būtu man par to jāpateicas un man jāaplaudē, kad es tāds pašaizliedzīgs, bet kniebties un naudu skaitīt man tas netraucēs !
03.04.2013 21:18 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Kas attiecas uz Ellas izteikumiem par neauglību - tas, manuprāt, vispār ir vāks.. Neizklausās diži tālu no autora dziļdomīgajiem spriedelējumiem.

Katram cilvēkam tā ir sāpīga tēma un tā ir ētiska tēma. Es savukārt savus spriedumus šajā diskusijā izteicu tīri medicīniski, runajot par organismu kā mehānismu, nevis ar dvēselisko un ētisko pusi. ;) Ja neauglība nebūtu slimība/defekts tad cilvēki neietu ārstēties. Tas, ka tu ētisku apsvērumu un pieklājības pēc gribi izlikties, ka tas tā nav, nemaina faktu ka tā ir slimība. ;)
03.04.2013 21:20 |

Reitings 58
Pievakare

par visām varītēm cenšaties uzspiest savu vienīgo, pareizo lēmumu.

Tad sanāk tā ka es esmu stulbs, viņi ir vēl stulbāki, bet tu esi pašā augšā pati gudrākā.

Cik neparedzams iznākums !
03.04.2013 21:21 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
attieksme ļoti pozitīva, ja vīrietis to izdara laulībā. Jo vazektomija ir daudz vieglāka operācija par sieviešu sterilizāciju, un mazāk ietekmē hormonu līdzsvaru. diemžēl ļoti maz vīriešu būtu gatavi to darīt, jo vienmēr būs tas - ja nu? ja nu es pametīšu ģimeni un atradīšu citu, ja nu gribēšu bērnus ar viņu?
03.04.2013 21:21 |

Reitings 58
Es piekrītu, ka konkrētais indivīds neizklausās visai gudrs cilvēks, tie teksti ir diezgan pretīgi.

Visi cilvēki, kas tevī izraisa negatīvas emocijas ir negrudri ! OUKĒY ! Sieviešu loģika augstākajā pakāpē !
03.04.2013 21:22 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Badboy, es ne Ellu, ne Melno nesaucu par stulbu. :D Sarakstā paliec tikai tu.
03.04.2013 21:24 |

Reitings 4258
Pievakare, man tik ļoti patīk lasīt Tavus komentārus (lasīt: ar jēgu, ne emociju sakāpinātus). Piekrītu katram Tavam vārdam.

Oho, paldies! :D
03.04.2013 21:25 |

Reitings 58
Pievakare

Hitleram citādi domājošie arī likās stulbi ! ;D
03.04.2013 21:27 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Vienīgā lieta ,kas man šajā visā nelīmējas ir kopā fakts ,ka puisis vēlas veikt šo procedūru , bet vēlas nopietnas attiecības(kā es nopratu) ,bet tajā pašā laikā, citā komentārā, runā pavisam ko citu(konflikts?!). Nu tā ir viņa brīva izvēle ,lai jau veic ,jēziņās, ko var cepties par vienu un to pašu ,beigu beigās šeit veidojas bezjēdzīgs strīds, par bezjēdzīgu tēmu ,ja gribēs veikt ,tad veiks, ja nožēlos tā būs viņa sāpē ,ja nenožēlos , tad tikai labāk viņam. No vienas puses loģika ir daudz maz parieza ,ja puisis nevēlas ,lai viņam rastos sarežģījumi, pēkšņi kādai uztaisījis sīko, zina ,ka nevēlēsies iesaistīties ,tā pat ir labāk, mazāk problēmu gan viņam ,gan viņa partnerei.
03.04.2013 21:28 |

Reitings 415
Reģ: 01.12.2012
Kaut es būtu neauglīgs.
03.04.2013 21:31 |

Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
arprac, cik shitas dzekins ir stulbs :D davai sledzam sito diRskusiju un iepostee te kko pec 10 gadiem :D
Tici man, pec desmit gadiem tev apniks pisties apkart, katru nakti luret citaa vaveree, ja esi nrmaali domaajosh virietis, tad arii ar laiku tavas smadzenes saks piebriest ne tikai ar spermu bet arii ar domaam par vertibaam, jo pagaidam, kaa pats redzi tava vienigaa vertibaa ir pishanaas...
03.04.2013 21:31 |

Reitings 58
Tas, ka tu ētisku apsvērumu un pieklājības pēc gribi izlikties, ka tas tā nav, nemaina faktu ka tā ir slimība.

Infekcijas slimības — slimības, ko izraisa mikroorganismi.
Vīrusu slimības — slimības, ko izraisa vīrusi.
Iedzimta slimība — slimība, kuru īpatnis ir pārmantojis no iepriekšējām paaudzēm vai kura tam radusies, attīstoties mātes organismā.

A varbūt tu nemaz nezini slimības definīciju kas arī ir fakts ! Tā nav slimība, slimība ir slimības izraisa mikroorganismi.

Vazektomija ir vīriešu ķirurģiskā kontracepcija. Jev vairāk vai mazāk, tīri medicīniski defekts !

Tēlo te gudrīti bet patiesībā esi pilnīga aita !
03.04.2013 21:34 |

Reitings 4258
Badboy, paskaidrošu - man neliekas stulbi cilvēki, kuriem ir pretējas domas kā man. Es šajā diskusijā daudziem nepiekritu, bet nevienu citu, izņemot tevi, nenosaucu par negudru. Tu radi tādu iespaidu, jo katrā otrajā teikumā pamanies izteikt aizvainojošas piezīmes vai izsakies tā, ka tas nekā nespēj liecināt par labu tavam intelektam (piem, šis citāts vispār likās kā no 13 gadīga puiša: "Man visa tā piršana par mīlestību liek žāvāties no garlaicības !").
03.04.2013 21:34 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Ja tu man jautā, tad es uzskatu, ka cilvēks savos 24 var zināt tikpat daudz, cik cits zina savos 50. Viss ir ļoti individuāli - gan prāta attīstība, gan iemesli, kādēļ cilvēks nevēlas bērnus, un tieši tādēļ ikvienam cilvēkam ir tiesība rīkoties ar savu ķermeni pēc saviem ieskatiem un nevienam citam nav tiesību kaut ko aizliegt. Jūs, kas tagad cenšaties vērst autoru uz apgaismības pusi, nudien pašlaik izklausāties kā reliģiju sludinātāji - par visām varītēm cenšaties uzspiest savu vienīgo, pareizo lēmumu.

Kas attiecas uz sačakarētiem modeļiem - un kad tādi nav bijuši? Vai gribat teikt, ka jelkad pasaulē ir pastāvējusi situācija, kad visi dzīvoja laimīgi, gribēdami bērnus un ar nesačakarētām attiecībām? Tā ir dzīve! Un tieši tāpēc ir ļoti pozitīvi, ka ir cilvēki, kuriem ir sava stingra nostāja par to, ka viņi negrib bērnus un līdz ar to viņi pasargā savu iespējamo bērnu no nelaimīgās bērnības.
Pievakare! Cilvēks savos 24 var zināt labāk fiziku, matemātiku vai labāk runāt vāciski. Bet tādas dzīves PIEREDZES, kāda ir cilvēkam 50 gados, viņam būt nevar, ja vien tas piecdesmitgadnieks nav audzis mucā vai = pilnīgi infantils. Šeit ir runa par to, ka jaunais cilvēks ir iedomājies, ka visa viņa turpmākā dzīve viņam jau ir zināma. Zini, mana māsa, uzzinājusi, ka viņas meita 14 gados smēķē, meitai teica: "Bet Sanitiņ, tas ir tavs lēmums un tev par to pašai būs jāatbild!" Smieklīgi! Tas skuķis par sevi nav spējīgs nekādu atbildību uzņemties! Tāpat kā šeit jaunais cilvēks - kāda stingra nostāja 24 gados? Kādas tiesības rīkoties ar savu ķermeni, ja nav atbildības sajūtas par savu rīcību?
Pasargā bērnu no nelaimīgas bērnības? Nu, tad pārējās forumnieces pasaka, kurai te bija un kurai nebija tā laimīgā bērnība? Un tās nelaimīgās, kā Tev liekas, pateiks par sevi: "Labāk es nebūtu piedzimusi!" vai "Labāk mans tētis būtu sev savlaicīgi vadiņus pārgriezis!" Dzīve ir skaista pat ar visnelaimīgāko bērnību! Un varētu padomāt, ka Taviem vecvecākiem, kuriem bērnība varbūt ir iekritusi kara laikā tā bērnība bija izcila!
03.04.2013 21:35 |

Reitings 4258
Melns, ko, tavuprāt, tavai māsai būtu jāsaka viņas meitai, kad viņa uzzināja par smēķēšanu?

Pasargā bērnu no nelaimīgas bērnības? Nu, tad pārējās forumnieces pasaka, kurai te bija un kurai nebija tā laimīgā bērnība? Un tās nelaimīgās, kā Tev liekas, pateiks par sevi: "Labāk es nebūtu piedzimusi!" vai "Labāk mans tētis būtu sev savlaicīgi vadiņus pārgriezis!" Dzīve ir skaista pat ar visnelaimīgāko bērnību! Un varētu padomāt, ka Taviem vecvecākiem, kuriem bērnība varbūt ir iekritusi kara laikā tā bērnība bija izcila!

Es saprotu, ka esmu trāpījusies tādā īpašā kompānijā, bet jā - es pazīstu cilvēkus, kas vai nu bērnībā vai augot ir iedzīvojušies tādos kompleksos, ka negrib dzīvot, būdami jau pusaudžu vai jau pieaugušā vecumā.
03.04.2013 21:38 |

Reitings 1
Kāda velna pēc tu sievietes sauc par resnām govīm? Tad es arī Tevi varu saukt par totālu idiotu, kas, tu arī pēc šis diskusijas spriežot, arī esi. Nevar saukt visas sievietes uzreiz tā, ja viena tāda gadījusies Tavā nožēlojamajā seksa dzīvē.
03.04.2013 21:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits