Ja tu man jautā, tad es uzskatu, ka cilvēks savos 24 var zināt tikpat daudz, cik cits zina savos 50. Viss ir ļoti individuāli - gan prāta attīstība, gan iemesli, kādēļ cilvēks nevēlas bērnus, un tieši tādēļ ikvienam cilvēkam ir tiesība rīkoties ar savu ķermeni pēc saviem ieskatiem un nevienam citam nav tiesību kaut ko aizliegt. Jūs, kas tagad cenšaties vērst autoru uz apgaismības pusi, nudien pašlaik izklausāties kā reliģiju sludinātāji - par visām varītēm cenšaties uzspiest savu vienīgo, pareizo lēmumu.
Kas attiecas uz sačakarētiem modeļiem - un kad tādi nav bijuši? Vai gribat teikt, ka jelkad pasaulē ir pastāvējusi situācija, kad visi dzīvoja laimīgi, gribēdami bērnus un ar nesačakarētām attiecībām? Tā ir dzīve! Un tieši tāpēc ir ļoti pozitīvi, ka ir cilvēki, kuriem ir sava stingra nostāja par to, ka viņi negrib bērnus un līdz ar to viņi pasargā savu iespējamo bērnu no nelaimīgās bērnības.
Pievakare! Cilvēks savos 24 var zināt labāk fiziku, matemātiku vai labāk runāt vāciski. Bet tādas dzīves PIEREDZES, kāda ir cilvēkam 50 gados, viņam būt nevar, ja vien tas piecdesmitgadnieks nav audzis mucā vai = pilnīgi infantils. Šeit ir runa par to, ka jaunais cilvēks ir iedomājies, ka visa viņa turpmākā dzīve viņam jau ir zināma. Zini, mana māsa, uzzinājusi, ka viņas meita 14 gados smēķē, meitai teica: "Bet Sanitiņ, tas ir tavs lēmums un tev par to pašai būs jāatbild!" Smieklīgi! Tas skuķis par sevi nav spējīgs nekādu atbildību uzņemties! Tāpat kā šeit jaunais cilvēks - kāda stingra nostāja 24 gados? Kādas tiesības rīkoties ar savu ķermeni, ja nav atbildības sajūtas par savu rīcību?
Pasargā bērnu no nelaimīgas bērnības? Nu, tad pārējās forumnieces pasaka, kurai te bija un kurai nebija tā laimīgā bērnība? Un tās nelaimīgās, kā Tev liekas, pateiks par sevi: "Labāk es nebūtu piedzimusi!" vai "Labāk mans tētis būtu sev savlaicīgi vadiņus pārgriezis!" Dzīve ir skaista pat ar visnelaimīgāko bērnību! Un varētu padomāt, ka Taviem vecvecākiem, kuriem bērnība varbūt ir iekritusi kara laikā tā bērnība bija izcila!