Vai gribētu ar tādu attiecības ?

Reitings 58
Reģ: 03.04.2013
Gribētos dzirdēt jūsu viedokli !

Kāda ir jūsu attieksme pret vīriešiem kuri ir veikuši sev vazektomiju. Tā ir sēklinieku sēklvadu pārgriešana, aizšūšana un ejekulācijā nav spermatozoīdu, jeb vīrietis ir 100% sterils un viņam nevar būt bērnu.

Kāda būtu jūsu attieksme pret šādu vīrieti uzzinot, ka viņš ir sev veicis šāda veida operāciju ? Jūs gribētu attiecības ar tādu ?
03.04.2013 17:10 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Pievakare! Tu esi jauna, bet man ir pieredze. Esmu dzīvojis ar civilsievu, kurai ir veseli divi bērni. To nosacīti varētu saukt par adopciju, kuru Tu šeit piemini. Tagad man ir savējie, miesīgie, un tici man! Domāju, ka līdzīgi būtu arī citiem vīriešiem. Tīri emocionāli man tā ir milzīga starpība, vai tas bērns ir svešs vai - manējais!

Es adopciju pieminēju tajā gadījumā, ja nav iespējams dzemdēt savus bērnus, bet tomēr uzrodas vēlme. Atšķirība ir, tomēr, manuprāt, labāk šādi nekā nekādi, ja tomēr ir vēlme kādu uzaudzināt utt.
Bez kam - vai nu daudziem tā atšķirība nav tik izteikta vai arī to prasmīgi prot noslēpt, jo zinu ģimeni ar vairākiem bērniem, kurus paņēma no bērnunama, un ģimene izskatās mīloša. Tāpat pašai savā ģimenē ir tavs nosauktais variants - pusmāsas un viss no vecāku puses ir labi.
03.04.2013 19:58 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
57days bet te izskanēja,ka vīrietis izrādās ir tas egoists,ja veic tādu operāciju
03.04.2013 19:59 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Esmu vairāk kā pārliecināta,ja būtu jautājums par sievietes sterelizāciju,tad lielākā daļa kliegtu,ka tā taču ir sievietes brīva izvēle,bet vīrietis redz egoists

Arī vīrietis, kurš nākotnē gribēs bērnus, kārtīgi apdomās vai veidot, turpināt attiecības ar šādu sievieti.
03.04.2013 20:00 |

Reitings 10333
Es domāju, ka vīrietis nav egoists, iespējams apzinās savus sliktos gēnus, un kāpēc radīt vēl tādus pašus? :D
03.04.2013 20:02 |

Reitings 438
Reģ: 18.03.2013
jā, galvenais, lai cilveks labs
03.04.2013 20:02 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Melns,
Jā, te tika jautāts sieviešu viedoklis, it kā man būtu jāpaklusē, bet ir viena lieta, kas mani izbrīna. Cik gan visam ir jābūt sačakarētam vīriešu un sieviešu starpā, lai jauns vīrietis pats pēc savas brīvas gribas aizietu brīvprātīgi sevi sakropļot, bet sievietes, kuras par to ir lietas kursā, to atbalstītu! Ziniet, no malas tas izskatās nožēlojami!

vai bērns bērnunamā neizskatās "nožēlojami"? Vai vientuļā māte neizskatās "nožēlojami"? Vai bērns, kurš audzis ģimenē, kur tēvs negribējis šo bērnu, kur tēvs neizrāda īpaši pieķeršanos bērnam neizskatās "nožēlojami"?
Un es pat nerunāju par to, ka tas jaunais vīrietis, kurš šobrīd tēlo pieaugušo un kruto, pēc gadiņiem 10 satiks savu īsto meiteni un naktīs gaudos uz mēnesi par savu jaunības muļķību un neapdomību. Satiks savu īsto un abi kopā lūgs Dievu, lai pie tā sīčīša tiktu. Vai Tu pēc tiem 10 gadiem gribētu būt viņa mīļotās meitenes vietā? Nu, jā, var sašūt, un tad ir 50:50! Bet ja nu ārstam nodreb roka?
03.04.2013 20:03 |

Reitings 10333
Te daudz bērnu noliedzējas un negribētājas. (tas tā- fakta konstatējums)
03.04.2013 20:05 |

Reitings 4258
Melns, cēloņi un sekas - sekas kam? Tam, ka neizsargājas? Arī izsargājoties var palikt stāvoklī. Un cik nav dzirdēts, ka meitenes speciāli paliek stāvoklī, lai noturētu puisi.

Vai Tu pēc tiem 10 gadiem gribētu būt viņa mīļotās meitenes vietā?

Savu viedokli jau izteicu uz doto brīdi. Pēc 10 gadiem - sākumā tos vispār jānodzīvo.
03.04.2013 20:07 |

Reitings 58
Man ir 24. Un tikai nevajag ar savu vecāks paliksi, kļūsi gudrāks. Jo gudrāks un vecāks es palieku, jo mazāk man gribās bērnus ! Nav tā ka nepatīk vienkārši pajāt uz visu to ģimenes būvēšanas padarīšanu !

Es labāk ar harley davidson braukāšu apkārt savos 35 cos nekā, busiņā ar resnu čikstošu govi.

Turklāt sievietes pēc bērna piedzimšanas, vairs negrib seksu, visi vīrieši kas ir ap 40 gadiem pamet savas, menopaužu apresnējušās aseksuālās govis ! Un ņem sev jaunākas, kurām pupi nav līdz viduklim !
03.04.2013 20:10 |

10 gadi
Reitings 1582
Lai meitene nepaliktu stāvoklī, apgriezīsim sev vadiņus! OK? OK!
Lai nesarunātu muļķības un kādu neaizvainotu, izgriezīsim mēli! OK?
03.04.2013 20:11 |

Reitings 4258
Man Tev, topošai juristei laikam nebūs jāskaidro, kas ir cēloņi un kas - sekas.

Un, ja jau tu tā piemini to jurista būšanu, tad man kā topošai juristei, manuprāt, būtu jāsaprot, ka katram ir tiesības uz savu ķermeni, līdz ar to ir muļķīgi noliegt kaut ko to, kas nav aizliegts ar likumu, bet vienkārši man nepieņemami.
03.04.2013 20:11 |

Reitings 58
Nesaprotu šitās meičas, kas saka "nu jā, ja mīlētu puisi..."
jūs ko - būtu kopā ar kādu, ko nemīlat?

Protams ka ap 30 govis sāk baurot ka bērnus grib, jo zin ka drīz varēs sevi norakstīt !

Tāpēc lec uz daikta kuram vairāk tauku, lai bērniem būtu normāla nākotne. Man visa tā piršana par mīlestību liek žāvāties no garlaicības !
03.04.2013 20:13 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Man ir 24. Un tikai nevajag ar savu vecāks paliksi, kļūsi gudrāks. Jo gudrāks un vecāks es palieku, jo mazāk man gribās bērnus ! Nav tā ka nepatīk vienkārši pajāt uz visu to ģimenes būvēšanas padarīšanu !

Nu tgd tev tā liekas, bet tu nevari zināt kā būs pēc tiem pašiem 10 gadiem. Ģimeni sak gribēties tad kad ir ar ko to veidot.

Pie tam ir milzīīīīīīīīīga starpība vai tu bērnus NEGRIBI un izvēlies neradīt vai arī tu NEVARI un tev ir liegta izvēles iespējas! Visa cilveka būtība tiecas pēc brīvības, gan fiziskas gan morālas - kad ir tiesības un iespējas izdarīt izvēli! Bet kad tev tāda iespēja ir liegta un tev ir tikai vins variants... tad dzīve iegūst pavisam citu nokrāsu.

Tu saki, ka vēlies kontrolēt savu dzīvi! Bet veicot šādu operāciju tu tieši otrādi zaudē kontroli, jo tu vairs nevari izvēlēties. Tu nevari kontrolēt - būt par tēvu vai nebūt!? Kontrolē tu tad kad izvēlies - beigt meitenē vai nebeigt, jo šādi TU nosaki to kā iespējams ritēs tava džīve turpmāk. Bet ja būsi neauglīgs.... tu neko nekontrolēsi - tu būsi totālā bezizejā.
03.04.2013 20:15 |

Reitings 1681
Ja meitene veiktu sev sterilizāciju tad viņa būs sevi sakropļojusi un vīrieša acīs izskatīsies kā krople. Lai cik rimitīvi tas skan, bet ikkatrs vīrietis vēlās sev blakus veselu sievieti. Te nerunāju par gadījumiem, kad sieviete saslimst, bet pāris jau ir ilgi kopā. Bet par situāciju, ja satiekas mēnesi vai pusgadu un pasaki puisim, ka redz esmu neauglīga, jo veicu sev sterilizāciju - tas vārds vien liek noskurināties, iedomajoties kā burkas vāra verdošā ūdenī. Nu piedodiet, bet stirpi apšaubu, kakāds gribēs sev par sievu sievieti, kas sevi sterilizeja. Tas ir pretdabiski un slimi.
03.04.2013 20:18 |

Reitings 58
Nu tgd tev tā liekas, bet tu nevari zināt kā būs pēc tiem pašiem 10 gadiem.

Pēc desmit gadiem būs šitā http://youtu.be/gj0Rz-uP4Mk
03.04.2013 20:19 |

10 gadi
Reitings 1582

Es labāk ar harley davidson braukāšu apkārt savos 35 cos nekā, busiņā ar resnu čikstošu govi.

Turklāt sievietes pēc bērna piedzimšanas, vairs negrib seksu, visi vīrieši kas ir ap 40 gadiem pamet savas, menopaužu apresnējušās aseksuālās govis ! Un ņem sev jaunākas, kurām pupi nav līdz viduklim !
Jā, jā, viena daļa meiteņu arī saka: "Es arī 73 gadu vecumā izskatīšos kā T. Tērnere!" Daudz tādas esi redzējis? Jā, jā Tu, protams, braukāsi savos 35 ar HD! Tikai pajautā tiem, kuri tajā vecumā brauc uz citiem riteņiem - invalīdu krēslos - vai Tavā vecumā arī viņi nerunāja tikpat gudri kā Tu te? Jeb varbūt Tu esi spējīgs pats uzrakstīt savu likteni? Tu nodzīvo līdz tiem 40 un pēc tam spried! Esmu gatavs uzklausīt tādus gudriniekus tikai tad, ja kāds no viņiem man kādreiz paskaidros, kāpēc viens un tas pats cilvēks 24 gados ir mūsdienīgs, lecīgs, utt., bet 99% no tādiem 40 - 50 gadu vecumā pārvēršas par nemoderniem, burkšķošiem veciem perdeļiem? Un tas 1%, kurš tāds nekļūst, apkārtējiem škiet smieklīgs kā pensionāre stringos?
03.04.2013 20:21 |

Reitings 4258
Ja meitene veiktu sev sterilizāciju tad viņa būs sevi sakropļojusi un vīrieša acīs izskatīsies kā krople. Lai cik rimitīvi tas skan, bet ikkatrs vīrietis vēlās sev blakus veselu sievieti.

Lai arī te tu nerunāji par "par gadījumiem, kad sieviete saslimst, bet pāris jau ir ilgi kopā", tomēr tavs teiktais liek noprast (tas vēl maigi sacīts), ka sieviete, kas nespēj radīt bērnus, ir krople (un vai nav svarīgi, kādā veidā rezultāts panākts - no dabas vai sterilizācija, rezultāts ir viens). Nezinu, es laikam kropli un neveselu cilvēku vairāk saskatu tajā, kurš šādi apgalvo.
03.04.2013 20:22 |

Reitings 1681
Nu man jebkurā gadījumā šķiet, ka nav vērts izdarīt kaut ko, kas pārvilks treknu strīpu par kaut ko, ko varētu darīt, piedzīvot nākotnē. :) Cilvēku dzīvēs gadās neticami pavērsieni. Pat atceros vienā filmā, vīrietis veica vazektomiju, bet drīz visa viņa ģimene ar visiem bērniem nomira autoavārijā. Viņa apprecējās vēlreiz un nožēloja, ka vairs nevar radīt bērnus ar jauno sievu. Visādi gadās. Un te ir vietā - nekad nesaki nekad, jo visticamāk ka tas tomēr notiks kaut kad! :)
03.04.2013 20:23 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns, cēloņi un sekas - sekas kam? Tam, ka neizsargājas? Arī izsargājoties var palikt stāvoklī. Un cik nav dzirdēts, ka meitenes speciāli paliek stāvoklī, lai noturētu puisi.

03.04.2013 20:23 |

Reitings 1681
Nu vispār es to teicu par gaījumiem, ja sieviete sev veic sterilizāciju nevis to kā tu tur kaut ko noprot. Rakstīts ir tā ka uzrakstīts. ;) Es vel speciāli piemetinu, ka neit runa par slimībām, bet tāpat kaut ko noprot.
03.04.2013 20:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits