Melns,
Jā, te tika jautāts sieviešu viedoklis, it kā man būtu jāpaklusē, bet ir viena lieta, kas mani izbrīna. Cik gan visam ir jābūt sačakarētam vīriešu un sieviešu starpā, lai jauns vīrietis pats pēc savas brīvas gribas aizietu brīvprātīgi sevi sakropļot, bet sievietes, kuras par to ir lietas kursā, to atbalstītu! Ziniet, no malas tas izskatās nožēlojami!
vai bērns bērnunamā neizskatās "nožēlojami"? Vai vientuļā māte neizskatās "nožēlojami"? Vai bērns, kurš audzis ģimenē, kur tēvs negribējis šo bērnu, kur tēvs neizrāda īpaši pieķeršanos bērnam neizskatās "nožēlojami"?
Un es pat nerunāju par to, ka tas jaunais vīrietis, kurš šobrīd tēlo pieaugušo un kruto, pēc gadiņiem 10 satiks savu īsto meiteni un naktīs gaudos uz mēnesi par savu jaunības muļķību un neapdomību. Satiks savu īsto un abi kopā lūgs Dievu, lai pie tā sīčīša tiktu. Vai Tu pēc tiem 10 gadiem gribētu būt viņa mīļotās meitenes vietā? Nu, jā, var sašūt, un tad ir 50:50! Bet ja nu ārstam nodreb roka?