Vai gribētu ar tādu attiecības ?

Reitings 58
Reģ: 03.04.2013
Gribētos dzirdēt jūsu viedokli !

Kāda ir jūsu attieksme pret vīriešiem kuri ir veikuši sev vazektomiju. Tā ir sēklinieku sēklvadu pārgriešana, aizšūšana un ejekulācijā nav spermatozoīdu, jeb vīrietis ir 100% sterils un viņam nevar būt bērnu.

Kāda būtu jūsu attieksme pret šādu vīrieti uzzinot, ka viņš ir sev veicis šāda veida operāciju ? Jūs gribētu attiecības ar tādu ?
03.04.2013 17:10 |

Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Nu man ir 19 gadīga, draudzene, bet es viņu dabūju padrāzt tikai pa weekendiem !

Viņai ir ļoti zema pašapziņa un viņai bail palikt vienai, un uz to es arī spēlēju, viņa saka, ka esmu jautrs un vienmēr viņai lieku smaidīt. Nez vēl kādus 2 gadus padrāzīšu apniks pametīšu!

Tad jums ir tikai sekss?
03.04.2013 22:01 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
A kas tev vēl vajadzīgs, izņemot primitīvās vajadzības ?

Nu man noteikti ir nepieciešams kas vairāk par to, ko tu spētu sniegt. :) Jo lai sniegtu, ko vairāk ir nepieciešams intelekts, kura tev acīmredzot pietrūkst. :)

Tas, ka izskatoies par mani kā sievieti tu esi krutāks vai izcilāks?. Domā, ka vari novērtēt mūs kā gaļas gabalus, bet mēs pēc tevis kūstam un tik gribam lai jūs mūs apseklotu, samīlētu un vsp pielūdzam jo tev ir krāniņš? :D
Tu smagi kļudies, jo sieveites tādus kā tu uzlūko kā neko vairāk ka staigājošus cīsiņus, kurus var palietot izklaidei un tad izmest miskastē. Tādi kā tu mūsu acīs ir sīki, nožēlojami sabiedrības atkritumi, kuri retos gadījumos der seksam (gan jau ka ne tam izcilākajam) bet pārsvarā, lai aukstākā vakarā na haļavu aizietu uz restoranu paēst, vai kino, lai klusējot noskatītos filmu.
Bet ne jau kā kaut kas vērtīgs - lai ieguldītu savu laiku, mīlestību un uzmanību. Tu esi rotaļļieta. Un aiz muguras mēs tadus kā tu saucam par lohiem, gaļas gabaliem, un apspriežam katru lieko tauku uz tava vēdera un aprunājam visu līdz pēdējai vīlītei - mēs vērtējam tapat kā tu mūsu. :) Un pēc randiņa kura tu tu ved jaukas smukas meitenes un visu izmaksā, mēs tevi ar draudzenēm apsmejam, smejoties par to, cik maz iespēju tev ir un kāds gan tu esi nozelojams tā fakta dēļ. :) Tu vairumam meiteņu esi tikai pliks seksa objekts - un tas nav nekas ar ko tu varētu lepoties. :)
03.04.2013 22:03 |

Reitings 58
Tad jums ir tikai sekss?

Nu nē, kad mēs pavadām kopā laiku mēs daudz smejamies ! Jo es esmu ļoti jautrs un atvērts cilvēks. Kad vajag esmu mīļš, bet nebaidos būt rupjš !
03.04.2013 22:04 |

Reitings 58
Tu smagi kļudies, jo sieveites tādus kā tu uzlūko kā neko vairāk ka staigājošus cīsiņus, kurus var palietot izklaidei un tad izmest miskastē.

Man nekas nav pretī ja mani palieto un aizmirst :D

bet pārsvarā, lai aukstākā vakarā na haļavu aizietu uz restoranu paēst, vai kino, lai klusējot noskatītos filmu.

Tas nekas tikai iedod pežiņu nahaļavu pažļurināt !

un aprunājam visu līdz pēdējai vīlītei

Jūtos glaimots, ka jūs pat laiku tērējat par tādiem kā es runājot ! Varat jau tik ļoti nepūlēties !
03.04.2013 22:10 |

Reitings 58
lai klusējot noskatītos filmu.

http://youtu.be/GmVK6LJUL9E?t=28s
03.04.2013 22:15 |

Reitings 1681
Tur jau smieklīgākais, ka ar tādiem lohiem iet uz restorāniem, tērē jūsu naudu, bet neguļ :D Guļ ar baudu ar normāliem vīriešiem. Ar tādiem kā tu tikai paizklaidejas, nemaz nesatraucoties par tavu labsajūtu.

Ar to, ka tevi lieto jau nav jālepojas. Jālepojas, kad meitene tevi grib iepazīstināt ar ģimeni, draugiem, kad respektē tevi un grib tev sniegt visu labāko. Āaaa, bet tu jau droši vien nezini kā tas ir :D
03.04.2013 22:15 |

Reitings 58
Tur jau smieklīgākais, ka ar tādiem lohiem iet uz restorāniem, tērē jūsu naudu, bet neguļ

Ja pēc pirmā randiņa es sievieti neizdrāžu, es viņai neatzvanu ! Pajāt ! ;)
03.04.2013 22:19 |

Reitings 1681
Saderam, ka viņa pēc pirmā randiņa nemaz negaida ka tu viņai atzvanīsi! Bet ja zvani tad bieži neceļ un ignorē :p

Labi, labi... ar draudzeni pie vīna glāzes un augļiem tas viss liekas smieklīgi un jautri, bet īstenība tu esi skumjš ... :( Bet zini, es domāju, ka daļa no šī visa ko pasaki, ir tikai tāpēc, ka esi anonīms internetā. Dzīvē iespējams esi tīri normāls, bet te izpaud slēptās domas un vēlmes :p

Veiksmi pārdomās par vasektomiju.
03.04.2013 22:21 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Melns,

Māsa rīkojās pareizi? Es neko netiektu, ja vēlāk tik tiešām mana māsa nekļūtu par vecmāmiņu bērnam - uz mūžu invalīdam. Tad jau labāk, lai tas skuķis baidās, kamēr sapratīs pati.

Es, protams, nevaru zināt visu tavu ģimenes stāstu, bet pateicu tikai savas domas konkrēti par audzināšanu sakarā ar smēķēšanu u.c. apreibinošām vielām. Es tomēr nesenāk biju bērns un zinu, ka šādas dauzīšanas un psihiskas aizliegšanas (nevis mierīgi paskaidrojot, kāpēc nevar u.tml.) liek bērniem tikai vēl vairāk gribēt darīt sliktas lietas un smēķēšana ir sīkums salīdzinot ar visu pārējo.
Esam ļoti tālu no ievadtēmas, bet varu pateikt tikai vienu. Esmu stingrās līnijas piekritējs bērnu audzināšanā. Protams, ir jāskaidro, ko nedrīkst un kāpēc nedrīkst. Un ir slikti, ja vecāki ir tik neinformēti, ka viņi neko jēdzīgu nevar pateikt, bet ir jārunā par otru lietu, par kuru ir izrunāts ar visiem manējiem. Mūsu starpā darbojas nerakstīts līgums. Es savus bērnus uzturu un kamēr tas ir tā, viņu saistības ir mani klausīt. Kad aizies no mājām lielajā dzīve, tad varēs darīt, ko grib, bet tagad - esiet tik laipni! Es savas līguma saistības pildu! Pildiet arī jūs! Nepildīsiet jūs - nepildīšu es!
03.04.2013 22:21 |

Reitings 58
Jālepojas, kad meitene tevi grib iepazīstināt ar ģimeni, draugiem

Man neinteresē tā stulbā radu padarīšana ! Un nemaz negribu viņu ne redzēt ne dzirdēt ! :D
03.04.2013 22:22 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Nu man ir 19 gadīga, draudzene, bet es viņu dabūju padrāzt tikai pa weekendiem !

Viņai ir ļoti zema pašapziņa un viņai bail palikt vienai, un uz to es arī spēlēju, viņa saka, ka esmu jautrs un vienmēr viņai lieku smaidīt. Nez vēl kādus 2 gadus padrāzīšu apniks pametīšu!

Neesi uzrāvies uz īstās :D
03.04.2013 22:22 |

Reitings 58
Saderam, ka viņa pēc pirmā randiņa nemaz negaida ka tu viņai atzvanīsi!

Nē parasti ir otrādāk ! Bet nu pagaidām man ir ko spolēt ! Tāpēc mani tas šobrīd neuztrauc :D
03.04.2013 22:24 |

Reitings 59
Reģ: 14.02.2011
Protamska gribētu bērnus, bet ļoti atkarīgs arī no vīrieša - iespējama jau arī mākslīgā apaugļošana vai adoptēšana. Ja viens otru mīl, tad nav šķēršļu. Katram jādod iespēja :)
03.04.2013 22:27 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Made Jautājums bija vai būtu attiecībās,bet nosaukt kādu par eogiostu un neaptēstu vai stulbu tikai tāpēc,ka ir izvēlējies tādu ceļu,manuprāt, nav pareizi. Nerunāju konkrēti par šo indivīdu,bet par vispar jebkuru cilvēku. Tātad,tā ir viņa paša brīva izvēle,viņš ir izvēlējies,ka bērnus nevēlas un,lai atvieglotu sev dzīvi vēlas uztaisīt čiks un viss. Neko traģisku tajā es absolūti neredzu un kāpēc tiek pieminēts tas,ka tā dara cilvēki,kuri nav ar attiecīgiem gēniem-nezinu. Man reāli nelīmējas kopā kāda cilvēka izvēle par viņa paša nākotni ar vārdiem-stulbs,egoists utt. Uz pasaules ir tikpat daudz vīriešu cik sieviešu,kas nevēlas pēcnācējus-atliek vien viņiem satikties.
03.04.2013 22:28 |

Reitings 1681
Laikam mammīte tevi ir bērnībā pliku pa krāniņu pērusi ar karstiem žagariem - tāpēc tāda attieksme pret sievietēm un seksu :p Gribas sevi apliecināt kā ērzelenam :D

Reitings 58
Bet zini, es domāju, ka daļa no šī visa ko pasaki, ir tikai tāpēc, ka esi anonīms internetā.

Ēm jā protams es neklāstīšu, visu to kas man ir galvā, visiem citiem tāpēc jau es te esmu pasist klaču !

Nez es jau saku kā joku savai draudzenei, ka man interesē tikai seks, un man ir atkarība no viņas pēcpuses viņa tikai smejās ! Es kaut kā uz visu to neiespringstu, kā ir tā ir !

Reitings 161
Reģ: 06.09.2011
Negatīva attieksme pret tadu rīcību... Vardarbība pret sevi pašu (manuprāt), neskatoties ne uz plusiem, ne mīnusiem..
03.04.2013 22:35 |

Reitings 58
tāpēc tāda attieksme pret sievietēm un seksu :p Gribas sevi apliecināt kā ērzelenam

Nē tā ir tāda stadija, kad tu saproti, ka nevienam pielīst nav vērts ! Nav enerģijas, dzirksteles vienkārši iet uz priekšu un viss, cilvēku pagaidām ir pietiekoši uz šīs planētas !

Made Jautājums bija vai būtu attiecībās,bet nosaukt kādu par eogiostu un neaptēstu vai stulbu tikai tāpēc,ka ir izvēlējies tādu ceļu,manuprāt, nav pareizi

Viss kārtībā tas arī ir tieši tas, ko es vēlējos un paredzēju dzirdēt. Vienkārši secinājums ir tikai un vienīgi viens. Tādas lietas jātur noslēpumā pie sevis !
03.04.2013 22:36 |

Reitings 58
Nav enerģijas, dzirksteles vienkārši ej uz priekšu un viss,
03.04.2013 22:37 |

Reitings 58
Seleste - Citēšu: "Labi vien ir, ka tā izdarīja. Attīrīsies genofonds.

Šādu komentāru esmu dzirdējis no kādām 4 personām ar kurām esmu runājis par šo tēmu.

Bet problēma ir tajā, ka tīri statistiski cilvēkiem ar augstāku IQ līmeni, ir mazāk bērni. Sanāk, kad bezrūpīgie cilvēki taisot, 4-5 bērnus kurus paši tikko spēj uzturēt, kaut kā padarīs gēnu fondu spēcīgāku ?

Nemaz nerunājot par tiem pamestajiem bērniem, kas atrodas bērnu namos.

Varbūt es nevēlos, lai mani bērni augtu starp tik šauri domājošu cilvēku bērniem kās Selestes draugs. Tādu variantu viņš nav apsvēris ?

Protams ka nē ! Bet nu, lai nu kā Nazīc ir vienīgā persona, kas man lika domāt par to ka varbūt pasaule nav tik pretīga vieta, ar tik daudziem aprobežotiem primātiem ! Un lika aizdomāties par maniem radikāliem uzskatiem.

Bet pārējie tikai pielēja uguni tam, kad es savus bērnus starp jūsu ''pārākajiem gēnu mini primātu kopijām '' nevēlos ne tuvumā redzēt uz šīs planētas !
03.04.2013 23:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits