kapec man tadas sajutas?

Reitings 58
Reģ: 07.10.2012
Mans virs bija pargulejis ar savas masas labako draudzeni,bet tomer nevelejas ar vinu turpinat attiecibas,jo nebija savstarpejas jutu kimijas.Man it ka nevajadzetu but nekadam pretenzijam un ta,bet man sap,akd vina tiek piemineta sarunas utt.Un tagad mums jadodas uz vira masas kazam,vina tur ari bus.Kad vinu piemin,man kermenis sastingst,man ir nepatikami.Es saprotu,ka vins tagad ir ar mani,mums ir mazulis,bet..Man negribas but ne viena kompanija ar vinu,jo vina joprojam kust no vina,skatas draugos katru dienu.Es nezinu,kapec tadas sajutas un n aids ir tiesi pret vinu,jo ar vienu no tam,ar kuru virm ir bijis sekss,es kontaktejos,bet so meiteni es neieredzu..Ko man darit?Zinu,ka esmu mulke..
03.04.2013 12:53 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
Nu stulbi ir, ka jāredz viņa. Bet domāju Tev jābeidz vārīties, jo īpaši, kad vīram nav nekāda interese. Es Tavā vietā justos daudz pārāka. Nu c'mon - džeks reāli paņēmis priekšā kaut kādu slampu, vieglas uzvedības sievieti, un Tu par to satraucies!? Kur loģika? Tava vīra acīs viņa nav nekas vairāk par stagājošu atvērtu kājstarpi! Pats tak teica, ka neinteresē! Un džekiem neinteresē nekas nopietns ar tādām atplestajām kājām. Padomā pati!
03.04.2013 14:19 |

Reitings 58
Reģ: 07.10.2012
Zane tu liki man pasmaidit :)
03.04.2013 14:20 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
Dalīts prieks! :)
03.04.2013 14:22 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Lai vai kā,to,ka viņa kontaktējas ar tavu vīramāti un vīra māsu,tu neizmainīsi.Samierinies.
03.04.2013 14:26 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
es apzinos,ka esmu daudz smukaka par vinu, kopju sevi vairak,vina tada parasta loti

nu, izklausās, ka tomēr esi nepārliecināta par sevi, un arī nedaudz iedomīga un aprobežota, ja tiešām uzskati, ka smukums ir kaut kas pārāks, kas padara tevi labāku par citām..

tu neesi zemes centrs un vai nu pieņem to, vai turpini skaust un ienīst, ja tas tev liek justies svarīgākai..
03.04.2013 15:05 |

Reitings 1531
Reģ: 29.01.2009
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/113285/ka-zemapzina-izvelas-partneri-pelekajai-pelei--liela-laime-kosai-gudriniecei--vilsanas

Un vari savu kladzināšanu par smukumu pabāzt zem spilvena!

Vīrietis nav kopā tikai ar smuko sejiņu, bet personību un tieši tas arī tevi uztrauc- doma, ka šī sieviete ir pārāka par tevi!

Un vispār- nav ko līst vīriešu bijušajās! Mazāk zināsi, labāk gulēsi.
Bijušā meičas zināju visas un visas mani grauza. Likās, ko tad es, es tāda necila.
A tagad- es nezinu un mani pat neinteresē ar ko viņš gulējis pirms manis. Zinu, ka viņš ir mans un viss.

Ja jau viņš pie altāra veda tevi, tad jau vēlas būt kopā ar tevi. Vīrieši tāpat vien, aiz neko darīt, nebildina ;)
03.04.2013 15:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits