Nazi &co
Nu, ko var ņemties? Autore vaicāja vai ar to var notievēt un par krējumu kā produktu. Chanely doma ir ļoti laba - tiešām labāk ēst īstu sviestu, īstu krējumu u.c., bet runa šeit ir par to, ka lai cik īsts produkts ir, tie aizvien ir piesātinātie tauki, kuri nogulsnējās jūsu dārgajos asinsvados un ir ļoti grūti ievērot savu tauku dienas normu, ēdot šos produktus. Vai es teicu, ka tur nav nekā veselīga un derīga? Nē! Katrā produktā var rast, ko vērtīgu, bet šeit runa bija par tievēšanu. Un veselīgā, sabalansētā uzturā visām uzturvielām ir jābūt normā, kas nozīmē, ka nav vēlams apēst 80g tauku, ko ēdot teiksim sviestu un krējumu ir viegli izdarīt. Labāk šīs tauku kcal aizstāt ar olbaltumvielām, tas būs vērtīgāk - it īpaši tievējot. Ja cilvēks netievē, tad vispār cits stāsts, lai gan tāpat - nevienam piesātinātie tauki nav vēlami. Tātad - ikvienā produktā, kurš ir dabīgs, ir vērtīgas vielas, bet tievējot ar daudziem produktiem ir grūti būt rāmjos. Es labāk apēdīšu riestus nekā treknu sviestu un man tas šķiet loģiksi, bet otram atkal tā nešķiet. Ceru, ka tagad ir skaidrs visām, kuras satrakojās par to krējuma lietu. ;)