kefīrs pie jebkura ēdiena- 1 -2 glāzes dienā, sakiet, vai tas ir noderīgs vai tomēr skaitās sliktais gals kā, piemēram, krējums?Krējums un kefīrs slikts? Njaaa man līdz šim likās ka kūkas, cola ,un burgeri. Esam tomēr ziemeļnieki līdz ar to attiecīga ēdienkarte. Un krējums,kefirs,biezpiens ir ļoti veselīgi.
varbuut labaak dzer uudeni,Un uzēd rupmaizi.:D Man vienai liekas ka fiziskās aktivitātes + sabalansēts uzturs. Kefīrs tur labi iederas.
efīrs un vispār skābpiena produkti sievietēm ir ļoti veselīgi.Nu to ka krējums ir slikts laikam ievazāja no ārzemēm cacas. Nav man cita izskaidrojuma. Ne viniem biezpiens, ne kefirts, ne rjaženka zinama. Kartstums lidz ar to augļi, oliveļļa kur vajag un kur nē:d Mēs ka ziemeļnieki tomer esam ar citu ēdienkarti. Un tas ir normali.
Kubiete, kāds sakars ar platuma grādiem, ja produktā ir sliktie tauki, tad nekāda lokācija to nemaina
Nu atkarīgs, ko gribi iegūt no tā kefīra.. Cik ēdienreizes tev ir? Vai keīrs ir 2%? Nu tievēt tas nekādi nepalīdzēs, jo nav tāda produkta, ko piedzerot, pieēdot, tu notievēsi.
Nu to ka krējums ir slikts laikam ievazāja no ārzemēm cacas. Nav man cita izskaidrojuma. Ne viniem biezpiens, ne kefirts, ne rjaženka zinama.