Gribetu palutininaat savus matus.Visi tie garnier,pantene un tadi drogas produkti jau liekas,ka neder maniem matiem!Ko sakat par shiem produktiem?nu par vispar visiem pieejamajiem veidiem,jo to ir daudz!kurus esat lietojushas,ko ir devis utt
Donata- vina rokās pati izškīst. Man vinja stāvot istabas temperatūrā pat ir cieta. Ja paliek siltāks paliek škidra. Vinjai jāizskatās tā http://1.bp.blogspot.com/-BrJ9O_UGT2I/ULiUwIuTE5I/AAAAAAAADEI/bmdOpfrHO2E/s1600/Coconut+oil+miaflora+perfectly+pure.JPG
Var jau lietot škidr bet manuprāt tā ātrāk iztērējās
šis manuprāt neder tiem kam ir sausi mati. Man ir blondi mati , krāsoti un pasausi. Šis padara vēl sausākus. Es vinju izmantoju lai varētu matu ellas vieglāk izmazgāt laukā, loti patīk. Pirms tam matos liku šampūnu vairākas reizes un ella kā nemazgājās tā nemazgājās laukā.
Donata - es nezinu vai tur kas slikts varētu būt, sliktāk ja nav kā tīrīt ar mitrajām salvetēm . Tad kad man ir sausa sejas āda es vinu uzsmērēju un ir loti labi . :)
Bet lūdzu pastāstiet, kā jūs spējat izmazgāt no matiem to kokosriekstu eļļu,jo es trīsreiz ar šampūnu mazgāju, bet beigās tikpat kautkur ir tāda taukaina sajūta...