Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pieredze ar mājas fotoepilatoru

 
Reitings 237
Reģ: 30.01.2010
Kādā nesenā diskusijā minēju, ka pasūtīju mājās lietojamo fotoepilatoru un solījos padalīties pieredzē. Vakar saņēmu savu brīnumu un varu sākt atskaiti.

Šodien izmēģināju to verķi pirmo reizi un jau radušies pāris secinājumi:
1. Pamācībā rakstīt, ka nav vēlams izgaismot to pašu vietu vairākas reizes un tas man sagādāja problēmas, jo bija grūti uzķert, kur jau esmu gājusi pāri :D
2. Tie, kas saka, ka procesa laikā neko nejūt...melo :D Nav tā, ka ļoti sāp, bet tāda sajūta, ka tajā brīdī ar adatiņām iedur, kas jūtīgākās vietās nav īpaši patīkami.
3. Galvenā problēmzona man ir bikini zona, kuras dēļ arī iegādājos fotoepilatoru, jo ar pārējo līdz šim veiksmīgi tiku galā ar epilatoru. Nu un pamācībā rakstīts, ka fotoepilatoru ģenitāliju zonā lietot nedrīkst. Šodien apstrādāju bikini maliņas un tagad domāju, cik traki būtu tomēr riskēt iet dziļāk... Zinot sevi, gan jau nenoturēšos un riskēšu, tikai nogaidīšu pāris dienas, lai pārliecinātos par ādas reakciju ne tik jūtīgās vietās.
Tagad gaidīšu, kad tie briesmonīši matiņi sāks krist ārā. Nākamā reize paredzēta pēc aptuveni 2 nēdēļām (atkarīgs no tā, kad matiņi sāks ataugt).
01.04.2013 17:06 |
 
Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Interesanti! Kur iegādājies un pa kādām naudiņām? :)
Gaidīšu atskaiti pēc pāris nedēļas vai tiešām neataugs matiņi :)
01.04.2013 17:10 |
 
Reitings 237
Reģ: 30.01.2010
Nesen cherry.lv bija piedāvājums. Maksāja 120Ls. Esmu piemēŗotais tips - samērā gaiša āda un tumši, biezi mati. Ļoti ceru uz rezultātu, jo pus gadu uz vaksāciju par to naudu varētu iet :D
01.04.2013 18:11 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits