Nesen sāku satikties ar puisi, kurš ir 3 gadus vecāks par mani. Pagājušās vasaras beigās mēs arī 3, 4 reizītes satikāmies un protams satuvinajāmies un mēs sākām skūpstīties, tas bija tik lieliski, es biju tik ļoti uzbudināta, man vēderā sen nebija bijuši taurenīši. Tad mēs katrs aizbraucām uz citu valsti un tomēr turpinājām sarakstīties, sarakstoties iepazinām viens otru vēl tuvāk un sapratām, ka ar atgriešanos Latvijā gribam satikties un skatīties vai starp mums ir iespējamas attiecības. Nu pirms dažām nedēļām atbraucu uz Latviju, mēs satikāmies un pirmajā randiņā atkal skūpstījāmies un protams viss bija tik kaislīgi man patika, bet viena problēma.. man vairāk nav tas pats efekts, kas pirmajā randiņā, nekāda uzbudināšanās, nesaprotu, kapēc es neesmu uzbudināta, kur pazuda tauriņi vēderā? Domāju varbūt pāries, bet mums jau bija piektais randiņš un joprojām nav nekādas vairs tādas sajūtas! 3 randiņā mēs pārgulējām, te arī viss bija lieliski un nekad nebiju sajutusi tik labu seksu, bet, kad atkal viss beidzās un mēs skūpstījāmies, atkal nekāds uzbudinājums. Esmu izmisumā jo puisis man ļoti patīk. Varbūt varat ieteikt kādu speciālistu? Varbūt kādai ir pieredze? Domāju, ka varbūt vajag laiku, lai nāktu atpakaļ tās sajūtas, jo varbūt tas ir tikai sākums un mīlestība vēl nav pilnībā izveidojusies vai arī problēma ir manī, bet kāda?
Palīdzat meitenes lūdzu :(
P.s. nesen beidzu ilgstošas attiecības ar bijušo, ar viņu attiecību beigās vairs arī nebiju uzbudināta, jo jūtas pret viņu bija prom.