jautājumi - tonālais, pūderis, vaigu ēnas

Reitings 361
Reģ: 03.07.2012
Sveikas!

Lietoju tonālo krēmu no maybelline Fit Me. Kā ikdienas tonālais krēms viņš ir ļoti labs, bet ejot ballēties gan nē. Jau kuro reizi pierādījās, ka ballīšu laikā viņš vienkārši pazūd no manas sejas! :D Un tās pat nav tādas ballītes, kur ir ļoti karsts vai kā savādāk, tā kā nost viņš viennozīmīgi nevarēja notecēt..

Kādu tonālo krēmu jūs man ieteiktu, kurš pildītu savas funkcijas vairāku stundu garumā, mistiski nenozustu no sejas un pildītu labi savas funkcijas?

Ā, vēl par pūderi - es nekad tādu neesmu lietojusi, kāds īsti ir iemesls viņu lietot? Saprotu, ka, piemēram, lai nopūderētu spīdīgās vietas, bet vai viņa lietošanai ir vēl kāds iemesls? Apsveru domu tādu iegādāties, bet kādu jūs man ieteiktu? (ne dārgu - drogu variantu) Un kā var zināt, kurš tonis atbilst man?

Meklēju bonzīgas vaigu ēnas, kontūru veidošanai, kādas lietojat jūs?

Paldies un priecīgus svētkus! :)
31.03.2013 22:45 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Es no Rimmel pūdera pārgāju uz Healthy Balance pūderi, kurš labāk noņem spīdumu. Bet tā Rimmel nebija ne vainas.

No bronzējošajiem man patīk bālajiem cilvēkiem domātais Dainty Doll vaigu sārtums tonī Money Talks. Būtībā pa visu seju viņu noteikti nevajadzētu likt, bet vaigu kaulu izcelšanai der lieliski + tas piedod tādu veselīgu spīdumu.

Donata - mums, latviešiem, kā jau tumšādainajiem, Drogas ir paredzējis tumšako šokolādes bronzera toni no diviem iespējamajiem. Esmu visur izmeklējusies gaišāko, saprotu, ka cerību te viņu atrast nav.
01.04.2013 00:56 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
LustForLife, precīzi teikts :D gribu gaišo šokolādīti, vismaz drusku gaišāku... tu meklē to balto šoko, t.s. izgaismotāju? tas arī nebūtu slikti, ja būtu :D
01.04.2013 01:02 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Es arī meklēju gaišaku bronzera toni. :D Atradu tikai asos.com, bet tur nav toņa specifikācija norādīta, tikai nobildēts tas gaišākais tonis. Tomēr, mazums, ja nu atsūta to tumšāko? :D

Balto šokolādi pat ārzemēs neesmu redzējusi, iespējams, ka vairs neražo.
01.04.2013 01:06 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
ā, jā, tas pūderis saucas Healthy Balance, taisnība
01.04.2013 01:06 |

Reitings 431
Reģ: 14.10.2010
max factor pūderis ir man top1 ... bet šobrīd ir maybelline true match un arī patīk.
01.04.2013 01:11 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Nevar saprast, kāds ir Tavs ādas tips? Ja jau fit me pazūd un parādās spīdums, tad gan jau vairāk uz kombinēto/taukaino pusi?

1. Par tonāliem, šiet jau ieteiktais Bourjois Healthy mix. Man gan visvairāk no drogu produkcijas patī Catrice, ļoti pieņemamas kvalitātes produkti par ārkātīgi zemām cenām. Paskaties, tur ir gan Superstay tipa tonālie, gan matējošāis putiņtonālais, gan īpaši vieglais.

2. Pūderi lieto gan, lai piepūderētu spīdīgās vietas, bet es atkal to neatbalstu - vispirms lietoju blotting paper un tikai tad, ja nepieciešams, pūderi, savādāk var sanākt baigais baktēriju pīrāgs. Pūderi lieto arī lai nofiksētu to pašu tonālo vietā. No drogu klāsta atkal ieteikšu Catrcice, ar pārējiem no Drogām man kaut kā nav izdevies, visi tādi biezi un miltaini.

3. Pareizais tonis, citēšu atkal un atkal:

Bet tad sekoja padoms par to, kā veikalā izvēlēties atbilstošā toņa tonālo krēmu (runājām tikai par toni, nevis atbilstību ādas tipam). Es jau daru vienkārši, pienāku pie markas speciālista un lūdzu uzkrāsot, taču var darīt arī savādāk. Klausāmies. Uz veikalu nesam līdzi konsīlera otu. No stenda paņemam 3 tonālo toņus, kas mums liekas mūsu ādu saderīgi. Uzklājam uz rokas un tad no rokas ar otu uz vaiga trijās taisnās līnijās, nedaudz iztušējam. Tas, kurš pilnībā saplūdīs ar mūsu ādas toni, ir īstais, vienkārši! Un patiesībā uzreiz redz, kurš tonālais ir pa dzeltenu, pa sarkanu, pa tumšu vai pa gaišu, pati izmēģināju ar piedāvātiem produktiem.

4. Par sausumiem ap degunu - vispirms ir jāeksfoliē tā sausā āda (piemēram ar pīlingu, kas satur augļskābes) un jāmitrina, bet barot uz nakti. īsti neredzu jēgu likt barojošo krēmu, lai noslēptu vecās ādiņas un tad mocīties ar to. ka tonālais pazūd!
01.04.2013 09:28 |

Reitings 797
Reģ: 29.01.2009
Lietoju tonālo - Bourjois 1 2 3!
Pūderi lietoju kādreiz - Maxfactor, bet ļoti kūkains.
Nekādas vaigu ēnas nelietoju, jo esmu redzējusi cik šaušelīgi izskatās neprasmīgi uzklāti vaigu sārtumi & stuff, ka negribu riskēt. Šausmas, ja meitene neprot uzklāt normāli, vnk uzzīmē svītras uz vaigiem. 6dien Andelē kādas 10 tādas redzēju.
01.04.2013 09:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits