Nesaprotu:D

Reitings 349
Reģ: 08.02.2013
Jau ilgi laiku nomoka t;ada lieta:D
Draugiem.lv esmu redzējusi daudzas resna vecenes, kuras, atvainojiet, savus taukus izgāzušas gozejas sev neatbilstošā apģērbā, kurš izskatās vulgāri.
UN UZMINIET, viņām parasti ir 100-200 patīk, un hz cik komentāru- Tu esi seksīga, skaista u.tt...
Protams, too raksta vīrieši.
Bet, kad tiešām skaista meitene ar labu augumu ieliek bildi, nav pat uz pusi tik liela atzinība.

Nesaprotu, vai tad tiešām tik daudziem patīk sievietes, kuras sver tonnu? Ak jā, un ievēroju, ka visi tie resno fani ir pēc 27-30gadi:D
31.03.2013 11:23 |

Reitings 448
Reģ: 25.01.2013
Ko nevarētu teikt par daudzām citām bildēm, katrā no mums ir skaistums, tikai jā māk to parādīt, tāpēc cilvēkam pirms viņš, kā šī sieviete, liek bildes visiem redzamā vietā, būtu jāpadoma par robežu starp estētisko un vulgāro

Šim es tiešām piekrītu :) Ir skaistas bildes, jā, bet visu likt internetā visu apskatei tas man vienmēr ir licies tā nedaudz dīvaini - priekš sevis, ja ir vēlme, vai priekš mīļotā - tā ir pavisam cita lieta :) Pārlasīju savu komentāru un sapratu, ka izklausās, ka nosaucu ultraviolet par riebīgu - es to tā nebiju domājusi, mana doma bija, ka izlikt publiskai apskatei to meiteni/sievieti bija diezgan riebīgi. Bet no otras puses, es lieliski apzinos, ka cilvēkiem ir tendence salīdzināt un aprunāt un tā tas vienkārši ir un neko tur nevar darīt. Es tā neatļaujos darīt, jo reiz redzēju meiteni ļoti tādas mūsdienu izpratnē nemodernās drēbēs un dzirdēju, ka meitenes par viņu ņirgājās - viņa aizgāja aiz stūra un vienkārši sāka raudāt un tas mani ļoti spēcīgi iespaidoja, tāpēc tā nekad nedaru :)
31.03.2013 15:31 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Honeybuu bet,ja reiz esi piereģistrējusies sociālajos portālos un liec bildes publiskai apskatei,tad rēķinies,ka tavs profils var tikt gan aprunāts citur,gan bildes var ceļot pa internetu.

Ir skaistas bildes,kuras ir gan ar apsēgtām ķermeņa daļām,pa pusei atsegtām,gan pavisam kailām,bet tādas,kas ir skaitsas un es ļoti labprāt ar tādām ne tikai padalītos(ja man būtu),bet arīdzan aplūkotu citas.
31.03.2013 15:36 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Manu bildi nejauši atrada viena pazīstamā , iepazīšanās portālā, kopš tās reizes man ir trauma un nelieku vairs. :D Labi ka vēl paroli atcerējos.
31.03.2013 15:39 |

10 gadi
Reitings 151
Reģ: 30.09.2012
Es uzskatu ka tie viriesi kuri tur laiko vai komente vinu tikai grib uz 1 h un tas ir ari viss. un vel kas cosmo meitenes tiesam pasas dazkar ieliekat tadas sarunas kuras pec 1 teikuma izlasisanas ir vnk jasaka next, tad es jusu vieta butu paklusejusi ar to domu izteiksanu.
31.03.2013 16:00 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Un? Daža laba resnīte ir daudzreiz skaistāka par slaidajām modelēm!

Atvainojos, bet lūdzu bildes studijā. Tikai NEATFOTOŠOPĒTU resnīti, lūdzu.
31.03.2013 16:01 |

Reitings 349
Reģ: 08.02.2013
Par to skaistumu nez:)
Protams, daudzām resnītēm jau pat īsti nevar edzēt īstos vaibstus, par nožēlu, tomēr dvēseliskā ziņā daudzas tiešām ir daudz skaistākas par tievajām;)
31.03.2013 16:04 |

Reitings 438
Reģ: 18.03.2013
To sauc par sarkasmu!!! Kas tur ko nesaprast!?!
31.03.2013 16:06 |

Reitings 438
Reģ: 18.03.2013
Un? Daža laba resnīte ir daudzreiz skaistāka par slaidajām modelēm!

yeah, right! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
31.03.2013 16:07 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Nenoturējos :D
Kas ir tik zemisks un amorāls tajā, ka ieliek linku? Ja tā sieviete pati nav iedomājusies uzlikt, lai bildes redz tikai draugi, tad acīmredzot vēlas, lai redz pēc iespējas vairāk cilvēku. Zemiski būtu, ja kāda te iesūtītu bildes no citas meitenes privātā arhīva.
31.03.2013 16:15 |

Reitings 448
Protams, daudzām resnītēm jau pat īsti nevar edzēt īstos vaibstus

es atkal domāju, ka daudzām tieši var redzēt un ka tīri pēc sejas ir gana daudz arī tiešām smuku meiteņu, bet nu tas tauku mētelītis jau dara savu un tad tas vaibstu/sejas skaistums aiziet citā plānā :)
raccoon protams, ka cilvēki liek bildes netā itkā apzinoties, ka tās var nokļūt jebkur (patiesībā es iedomājos, ka cilvēki bieži neaizdomājās, ka viņu bildes varētu nonākt, piemēram, cosmo forumā kā apsmiekla objekts) bet riebīga ir tieši tā doma - haha paskat cik es drausmīgi resnu pretīgu meiteni atradu, tagad ņemiet iečekojiet visi viņas profilu lai varam sēdēt un zviegt kāds tauku blāķis vai neglītene vai kas tur vēl viņa ir. Tieši tas arī ir zemiski.
31.03.2013 16:21 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
tomēr dvēseliskā ziņā daudzas tiešām ir daudz skaistākas par tievajām

Man gan liekas, ka ļoti bieži tās, kuras ir korpulentas, ir vairāk neapmierinātas ar dzīvi un tāpēc riebīgākas par tievajām. Tas tā, mans novērojums. Bet, jā, esmu jau pamanījusi, ka lielākā daļa cosmo meitenes ir tik ideālas un labas, nekad nevienu neaprunā (nav runa par tādu aprunāšanu, ejot pa ielu, ka aprunātais cilvēks to dzird). Ko jūs stāstiet? Un tās, kuras saka, ka nepievērš uzmanību. Nu, NETICU, ka, pamanot tās sievietes (kuras linku uz galeriju ielika) bildes, nepadomās neko, nepievērsīs uzmanību. Nu, neticu. 100% padomās kaut vai to, ka "ko cilvēki domā, ka laiko viņas bildes, drausmīgas taču". Nu, neticu. Tāpēc nevajag tēlot vispareizākās un labākās. ;)
31.03.2013 16:39 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
31.03.2013 16:48 |

Reitings 448
cupcake2 nezinu kā citām, bet man personīgi ir pilnīgi vienalga, ka tu kaut kam tici vai netici :D
nekad nevienu neaprunā (nav runa par tādu aprunāšanu, ejot pa ielu, ka aprunātais cilvēks to dzird)
100% padomās kaut vai to, ka "ko cilvēki domā, ka laiko viņas bildes, drausmīgas taču"

Aprunāt un nodomāt ir divas dažādas lietas, bet izskatās, ka tu starp tām liec vienādības zīmi. Es neaprunāju, bet kādreiz man mēdz kaut kas iekrist acīs jā , bet reāli man neinteresē, ka ļoti liela meitene uzvilkusi mini (uz to sekundi varbūt ievērošu un iedomāsos, ka īsti nepiestāv), ka nezinu, ļoti bāla meitene pārspīlējusi ar bronzeri, utt. Bet tā NAV aprunāšana - ja man ir tiešām kaut kas sakāms par cilvēku (pazīstamu, jo nepazīstami cilvēki mani īpaši neinteresē), tad to viņam arī varu pateikt, man nav vajadzības slepeni kādu aprunāt. Un es godīgi varu pateikt, ka atverot galeriju nodomāju ''nav nemaz tik traki - vienkārši cilvēka bildes no pludmales''. Kad ieraudzīju bildi ar vibratoru, tad gan saviebos bišķiņ. Komentārus nelasīju - ja cilvēkiem patīk, lai patīk, ja nepatīk, tad nepatīk - viss.
31.03.2013 16:51 |

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
Mani atgrūž jebkura sieviete, kura sociālos portālos liek atkailinātas fotogrāfijas un nav svarīgi, kāds viņai ir augums. Izskatās lēti, vulgāri. Uzreiz norakstu bezsmadzeņu radījumu sarakstā. :D
31.03.2013 17:12 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Man šķiet, ka es pazīstu tikai kādas 2 meitenes, kuras ar visu savu lieko svaru ir pieskaitāmas pie vienām no skaistākajām un seksīgākajām meitenēm, ko esmu redzējusi. Uzmanības no vīriešiem viņām netrūkst, taču nekad neesmu redzējusi, ka viņas kārtu pupus ārā un spīlētos mini miņukos, vai tieši otrādi - slēptos paltrakos.
Bet kopumā piekrītu ^^ teiktajam par to pieglaimošanos un nevarēšanu dabūt. Vēl manuprāt tā atšķirība publiskajā novērtējumā ir arī tāpēc ka - mani draugi, taču redz, ko es laikoju un tam skaistajam tievajam cilvēkam arī sava pašapziņa ir. Es ar laikoju bildes vairāk kolēgiem, puišiem, ar ko man ir neitrālas attiecības, nekā čaļiem ar kuriem mani kaut kādā dzīves posmā saista romantiskas sajūtas, kas var būt arī vienpusējas. Bieži nenospiedīšu to like puisim, kurš man patīk, kaut arī pie tās bildes pusstundu varētu siekaloties.
31.03.2013 17:44 |

Reitings 503
Reģ: 11.05.2011
ir taads labs teiciens- "vienīgais cilvēks ar ko mums vajadzētu sevi salīdzināt, ir Tu pati pagātnē"
iespējams apaļīgie meičuki kadreiz izskatījušies ne visai vai dzīvē izskatās tā, bet ieliekot skaistu bildi, pārējie novērtē pārmaiņas.
bet vsp mūsdienās cilvēki sevi mīl daudz par maz, tapec tik dedzīgi alkst citu uzmanības. Pašapmierinātiem cilvēkiem tādas bildes nafig nav vajadzīgas :)
31.03.2013 20:06 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ir viirieshu kategorija, kuriem patiik lielaas mamas un tie priecaajaas par par katru big mama bildi tieshi taapat, kaa citi slienaajaas gar jauno VS katalogu. Un labaak, lai uzraksta komplimentu vai neraksta neko, nevis izpauzj negatiivo viedokli komentaaros.
31.03.2013 20:16 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Ko Tu saproti no sievietem- labak supojos uz vilniem, neka sitos pret klintim,

Pārsmējos no šī komenta-
Ko Tu saproti no sievietem- labak supojos uz vilniem, neka sitos pret klintim,
31.03.2013 20:16 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Tikai nesāc raudāt!
31.03.2013 20:24 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
UN UZMINIET, viņām parasti ir 100-200 patīk, un hz cik komentāru- Tu esi seksīga, skaista u.tt...
Protams, too raksta vīrieši.
Tak pajautā kādā vīriešu forumā šo. Būsi pārsteigta par atbildēm. :)
31.03.2013 20:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits