. Ir viena sieviete draugos, kura tiešām nav īpaši slaida un skaista, bet liek regulāri puskailas galerijas, kuras ir šausmīgas, tiešām, bet visi komentē- skaistulīte utt.. Viņa vienkārši man bieži draugu draugos parādās, tāpēc esmu ievērojusi un vienmēr nodomāju, kā cilvēkiem patīk liekuļot.
Labāk, lai liekuļo, nevis šādi nekorekti apspriež citu cilvēku "lielumu" un "glītumu" internetā. Man arī reizēm ienāk kritiskas domas prātā sktoties, ko iesaka mani paziņas, bet es tās pturu pie sevis, jo man šķiet zemiski par kādu slikti izteikties viņa izskta dēļ. Un es domāju, ka daudzām šeit ir līdzīgi uzskti un tam nav sakara ar bara instinktu.
Laba loģika - "Viņai 100 "laiki", viņa resna un neglīta. Es superskaista, bet manas bildes nevienam nepatīk, jo viņi mani tāpat nevar dabūt."
Nedaudz smieklīgi.
Nu, meitenes, beidziet, šeit regulāri tiek meitenes noliktas, apsmietas utt. Bet, ja to dara cosmo draudzenes, tad viss ok, tad visas draudzīgi pasmejās, bet, ja kāda, kas ir " no malas", tad uzreiz visām šausmīga tolerance ieslēdzas.
Nu es atvainojos, bet visu apskatei, ja tādas ieliek, tad lai rēķinās ar kritiku. J
lūdzu links... http://www.draugiem.lv/user/4914649/gallery/