Naudas lietas

Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Kā no minimāliem līdzekļiem sakrāt naudu?
Vienmēr naudas pietrūkst.
Un kā atteikties no naudas tērēšanas sīkumos?
31.03.2013 09:43 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Radical-es laikam nekad netaupiitu uz eedienu-tas var loti negatiivi iespaidot tavu veseliibu!Ja buutu jaataupa ,noteikti taupitu uz kosmeetiku,siikumiem...nevajadziigas lietas,kuras veelaak izraadaas ,nemaz nav bijusas nepieciesamas maajai...
31.03.2013 18:16 |

Reitings 278
Reģ: 23.03.2012
Nu labi, manā gadījumā es laikam naudu tērēju gandrīz tikai paikai, tā kā cita piemēra man nav. :D Tādas lietas kā kosmētiku vai mājas nieciņus es tāpat pērku ne biežāk kā reizi mēnesī, tur jau vairs nav kur taupīt.
31.03.2013 18:20 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Bija runa par produktiem, tā pati Optima Līnija vai Rimi prece ir lētāka, jo iepakojums vienkāršs, parasts, nav jāpārmaksā par kartona kārbām un olu kastītēm, ražotāji tiešām tie paši, kuru produktus ikdienā visi pērk pa lielākām summām.
31.03.2013 18:23 |

Reitings 434
Reģ: 02.07.2012
Cik zinu -sUPER NETTO UN mAXIMA IR LĒTAS PRECES.....Un bieži vien uzliek atlaides mazakiem gramiem un tu pārmaksā.....
31.03.2013 18:25 |

Reitings 176
Reģ: 23.05.2011
Esmu cilvēks, kas nevar mierīgi dzīvot, ja kaut kas nav atlikts "nebaltām dienām". Man ir noteikta summa, ko vienmēr turu iekrātu - ja kaut ko ļoti savajagās bet uzreiz naudas nav, nekautrējos no šī iekrājuma "pasmelties", bet tikpat ātri to cenšos arī iekrāt atpakaļ. Ja vēlos iegādāties, piemēram, kādu noteiktu lietu, tad mēdzu veidot atsevišķu krājumu šim īpašajam mērķim.
Uzkrājumu veidoju tad, kad nauda kādu mēnesi pagadās vairāk, kā parasti, tad nu šo pārpalikumu arī iekrāju. Meklēju arī kaut kādas papildus iespējas piepelnīties (piem. rudenī man patīk pastaigāties pa mežu - nu nav grūti man pa ceļam salasīt gailenes, kuras nododot būs kāds papildus ienākums) - tas viss iet uz krājkontu, jo ar šo naudu nebiju rēķinājusies, līdz ar to no tās ir vieglāk "atvadīties" uz aizmiršanu kontā. No ikdienas summas neko iekrāt nevaru, jo tomēr patīk sevi palutināt ar kādu sīkumu. Ja nu tomēr galīgi vajag krāt un savādāk nevar, tad ekonomēju pārtikas ziņā (gatavoju pati un pērku akcijas preces, lētākos zīmolus utt) vai arī ekonomēju uz transportu, piem, retāk braukāju ar sabiedrisko.

Tas tā par tēmu. Bet visumā man radies iespaids, ka, ja Lemon kaut ko grib iekrāt, tad wnk jāpiestrādā pie sava rakstura, jo vārdu savienojums "minimāli līdzekļi" noteikti neattiecas uz cilvēkiem, kas iet uz kafejnīcām :D
31.03.2013 19:01 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Lai nopelnītu sev iztiku, ir jāstrādā. Lai kļūtu bagāts – jāizdomā kaut kas cits.
31.03.2013 19:04 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
kā jums šķiet vai ar videji 30ls pietiek lai nedēļu izdzīvotu - pārtika, un ja vel ko ievajagas no higenas precem u.t.t.

Mēs divatā varam mierīgi iztikt. Un ēdam gan gaļu, gan piena produktus, gan augļus un visu, ko kārojas. Bet es gatavoju mājās visām ēdienreizēm, varbūt tāpēc iznāk ekonomiski.

Bet es vispār esmu taupīga. Lai gan varētu atļauties tērēt vairāk, vienmēr izdomāju, ka man to nevajag. Man sevi jāpierunā, lai kaut ko nopērku, nevis - lai nepērku..
31.03.2013 20:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits