Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Nav pieredzes

 
Reitings 213
Reģ: 25.03.2011
Sveikas! Mazliet tāda intīma tēma, bet nu lai iet. Tātad, esmu vēl nevainīga, un man reāli ir bail, ka tad, kad pienāks tā pirmā reize, puisis manī nevarēs ieiet. Pati sevi apmierinot un pirkstu tur iebāžot, jūtu, cik tur šaurs, šķiet, ka loceklim tur galīgi nebūtu vieta. Mēnešreižu laikā lietoju paketes, ne tamponus, varbūt, ja sāktu lietot tamponus tas kaut ko uzlabotu? Un lūdzu bez ''meitenīt, Tev laikam pietiks pie datora sēdēt'' tekstiem, man ir 19 un vienkārši tāds sasāpējis jautājums un viss. Varbūt kādai ir bijis līdzīgi, bet problēmas ar seksu un pirmo reizi nebija?
30.03.2013 17:37 |
 
Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
no personīgās pieredzes. vienīgā bauda, kas pirmajā reizē man bija - tas satraukums, tā liktenīgā pirmā reize, tā emocionāli pirmā lielā tuvība ar cilvēku, kuru mīli. viss pārējais man bija sāpīgi un ar jautājumu - tas ir viss? tas ir tas par ko visi tā sajūsminās? bija sāpīgi, bet ne nepatīkami. īstu seksu izjutu tikai vēlāk. practice makes perfect. ;D
galvenais, lai jums būtu īstais noskaņojums, abi justos gatavi. protams, par priekšspēli un mitrumu tur lejā negribu iedziļināties. pat ja tas viss ir un vēl vairāk, pirmā reize var nebūtu tik laba, kā iztēlojies, būs labi. ;)
30.03.2013 17:48 |
 
Reitings 349
Reģ: 08.02.2013
Nuu....man bija tā, ka sākumā kaut kā nesanāca draugam manī ieiet...bet tas ilga tikai dažas minūtes, pēc tam atslābinājos un viss bija izcili:)
Vispār man jau arī nebija tur nekas baigi plats(nu gan jau sapratāt kur) Bet draugam loceklis tāds paliels:)
Galvenai ko varu ieteikt- nesaspringsti un atslābinies un dari to ar cilvēku, kuram tu nozīmē vairāk par seksu:)
30.03.2013 21:55 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits