esmu pārāk paredzama

Reitings 560
Reģ: 29.10.2010
Man vīrietis man pēdējā laikā taisnā tekstā izsaka dažādas piezīmes par to, ka esmu pārāk paredzama... Tas ļoti sāpina, bet neko sīkāk viņš nepaskaidro, kad prasu, ko ar to domā, saka, ka tā vienkārši esot un viss, un viņam tas besījot.
Ko man darīt?
Jo es neko sliktu nedaru, esmu raksturā mīļa, gādīga, ko tad man darīt, kādu dien bučas vietā ar mīklas rulli iejaukt?
Varbūt par skarbu, bet man ļoti sāpināja šie vārdi...

Ko man darīt, lai viņš tā vairs nedomātu?
30.03.2013 16:56 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es pati par sevi varu teikt, ka visu laiku atklaaju ko jaunu un nepaziistu sevi liidz kaulam, kur nu veel otru cilveeku, kura smadzeneem piekljuut nevaru.
Autorei liekaas sheit ir vairaak probleema tajaa, ka nav kopiigu intereshu ar puisi, taapeec izveidojaas taadas situaacijas. Pameeginat abi iesaistiities orienteeshanaas sacensiibaas, teaatra klubinjaa, saakat braukt ar ritenjiem utt. Tad buus arii jaunas lietas, par ko ikdienaa parunaat, nevis vecie un apnikushie temati.
30.03.2013 19:04 |

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
Nevajag jau arī uzreiz iebraukt galējības un pazust uz visu nakti tā, ka viņš nezina, kur Tu esi.
Es, tavā vietā, saktu darī kaut ko, ko jau sen esmu gribejusi darīt, bet ir pietrūcis drosmes, apņēmības, vai kaut kas cits ir patraucējis. Domāju, ka viņš grib redzēt, kā Tu dari kaut ko priekš sevis, kā tu attīsties. Mana rī negribētos iet mājās pie puiša, kurš to vien dara, ka, atnākot no darba, sēž pie TV, un, kuram neinteresē tālāka pašizaugsme.
30.03.2013 19:06 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Bet par to sievietes noslēpumu, tas teksts ir kā no grāmatas, bet reālajā dzīvē - nu nav tas tik elementāri, jo sanāk, ka vajadzētu bez maz mākslīgi, no pašiem pirmsākumiem domāt, tā.. kas būs tas, ko atstāšu par ēsmu, kas būs tas, ko noklusēšu, nu šaubos, ka tas izdotos tik organiski, sievišķīgi un kā no filmas. Tur ir lielas pretrunas vispār. Atstāt noslēpumu, lai vīrietim būtu interesanti, sanāk kā liela tēlošana, kaut kas mākslīgs. Ja viņam nav interesanti, kurš vainīgs, ne jau mīļotā. Vaina ir viņa attieksmē, viens saskata rutīnu, cits - ilgas, mīlošas un pieredzes bagātas attiecības, kuras loģiski, nav tādas kā sakumā, bet nenozīmē, ka mazāk vērtīgas.
30.03.2013 19:08 |

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
Nav Tev nedz jālēkā apkārt vecim, mēģinot izpatikt, un visu laiku jāpiedomā pie katras savas rīcības, ka tikai viņam tas nešķistu paredzami, nedz jāuztaisās par klaunu, mēģinot darī kaut ko, kas Tev neiet pie sirds.
Dari to, kas Tev patīk. Dzīvo tā, lai Tu pati būtu apmierināta.
30.03.2013 19:08 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
_paris nevajag jau to vienu nosleepumu uz visu dziivi! Pietiek neiesuunot un turpinaat augt. Kaut vai taa pati darba vietas nomainja ik peec 5 gadiem iedod jaunas veesmas, piedod jaunu spiidumu aciis un ir viirietim vairaak par ko izprashnjaat savu sievieti.
30.03.2013 19:11 |

Reitings 13796
krista - nu nezinu, pašizaugsme manā prātā ir kaut kas cits kā to, ko meitenes min šeit. Visas taču maina darbu, nezinu - darbojās savā hobijā u.t.t. Ja cilvēks nepilnveidojās, tad jau vispār cits stāts, bet šeit jau tiek propogandēts tieši noslēpums..Laikam nemāku tā izskaidrot savu ideju. Es vienmēr saku, ka attiecībās ir divi, un ja vienam kas nepatīk otrā, arī viņš ir vainīgs, nu abiem jāstrādā. Autorei nav jājūtās sliktākai - tādai,kura nevar apmierināt vīrieša vēlmes, tas jādara abiem, abiem jāmeklē tas kopīgais, jāatcerās, kāpēc es viņu iemīlēju. :)
30.03.2013 19:22 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
una, man šādā situācijā prasījās, lai draugs izrāda kut kādu iniciatīvu ārpusmājas nodarbēm, lai man pasaka - davai, ejam kaut kur šovakar! ja tu saki, ka tev nepatīk iet uz klubiem, tad izdomā un izvelc viņu no mājas ārā. darbadienās - aizejiet kaut kur paēst vakariņas, aizejiet uz filmu, vai kaut vai šopingā - tā, lai nav tikai un vienīgi mājās sēdēšana. brīvdienas jau paver plašākas iespējas. un tam obligāti nav jābūt naudasietilpīgam pasākumam. aizbrauciet un paskraidiet ar patversmes suņiem, aizbrauciet līdz aizsalušai jūrai tāpat vien pastaigāt un paķer līdzi termosu ar siltu tēju un maizītēm. vai izdomā, piemēram, ka vakarā kopīgi taisīsiet vakariņas - pasaki, ka draugam būs tev jāpalīdz un tml. vārdu sakot - parādi, ka tev ir arī citas intereses, ka tev gribās iziet no mājas un kko darīt, un ka klubošanās tevi neinteresē, bet ir daudz citu lietu, kā nodarbināt sevi un draugus :)
30.03.2013 19:32 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
ja stumj tevi ar draudzenēm ārā, tad ej! bet nevajag nozust - ļauj viņam zināt, kur esi un ko plāno darīt. tikpat labi tu vari atrast kkādus kursus vai brīvā laika nodarbošanos. man vnk liekas, ka viņš redz, ka tu esi maza sēnīte un viņam paliek garlaicīgi ar sievieti, kam eksistē tikai mājas. :)
30.03.2013 19:34 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es ar vaardu "nosleepums" soreiz nedomaaju kaut ko sleepjamu!Atceros ,ka mana mamma vienmeer man maacija,ka nevajag visu sevi atklaat viirietim liidz "peedeejai viiliitei"!
30.03.2013 19:41 |

Reitings 13796
Es apmēram iedomājos kā tam vajadzētu būt, bet tagad domājot, nezinu, nu kas tieši būtu tas, ko man nevajadzētu atklāt. Nu skaidrs, ja iet pa kreisi, to noteikti nevajadzētu teikt, bet tieši no personības iezīmēm?! Vai nu es visu uztveru pārāk tieši vai kaut ko nesaprotu :D
30.03.2013 19:46 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Laikam Renee loti labi pateica-tas ir kaut kas taads,ka cilveeks mazliet ilgojas...Es aizbraucu, piemeeram, celojumaa viena pati,viirs atlaava braukt,jo tas bija darba pieredzee utt ,nekas sleepjams,viss bija zinaams,tomeer atbraucot maajaas jutu,ka ir taads patiikams satraukums ,kaut kas jauns ,ko pateikt ,staastiit...:)
30.03.2013 19:55 |

Reitings 13796
Nu skaidrs, es jau sen zināju, kāpēc manas attiecības ir tik ilgas - jo draugs ik pa mirklim aizbrauc pastrādāt uz citu valsti, sanāk atšķirtība un daudz ilgošanās, es jums saku, mazliet atšķirtības ir ilgstošu attiecību noslēpums un neapnīk arī tik ātri :D
30.03.2013 19:58 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
ko darīt? pasūtīt un lai meklē intersantāku exemplāru vai tomēr pieņemt tevi tādu kāda esi.
01.04.2013 20:30 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
kļūsti arī pati sev interesantāka. tad arī tu viņam vairāk nebūsi garlaicīga. viņš iet tūsēt katras brīvdienas, bet kāpēc tu neej līdzi? vnk tu viņa acīs esi garlaicīga mājās sēdētāja. ja negribi iet dzert, atrodi ko citu darīt brīvajā laikā vai vnk meklē citu puisi, kurš ar tevi sēdēs mājās. īpaši citus variantus es neredzu. ja gribi ko glābt, atrodi sev kādu hobiju, kas tev prasa vairāk laika. grūti būs jūsu attiecības glābt. nav obligāti ar mīklas rulli jāiejauc, bet, ja tu to vari, tad nesēdi mājās kā sēne. tavā dzīvē taču nekas jauns nenotiek tad. tu pat nevari neko jaunu draugam pastāstīt un visu laiku notiek viens un tas pats.
03.04.2013 15:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits