Kā vispār ir iespējams iepazīties ar vīrieti attiecību veidošanai?

Reitings 469
Reģ: 03.07.2012
Nē, nē, nebūs jautājums par to, kur iepazīties vai tml.
Vienkārši palasīju attiecību diskusijas un atkal uznāca šausmīgs gruzons.
Man šis jautājums, kas ir tēmas virsrakstā, šķiet kā neiespējamā misija. Tiešām vairs neticu, ka ir iespējams iepazīties ar kādu vīrieti, lai pēc tam arī izveidotos kādas attiecības.
Tūlīt būs jau 6 gadi kopš man nav bijušas nekādas attiecības. Protams, šajā laikā esmu iepazinusies ar daudz jauniem cilvēkiem gan darbā, gan skolā, gan izklaidējoties, pasākumos utt. Tas ir, nav tā, ka sēžu mājās un neeju nekur ārā, tāpēc arī nesatieku cilvēkus. Lai gan - pat tad taču eksistē nets, cik nav dzirdēts par veiksmīgām iepazīšanām netā.
Jā, es neesmu pati skaistākā, pati gudrākā, pati jaukākā, bet vai tad tikai tāpēc es nebūtu nevienu pelnījusi? Man raudāt gribas, kad redzu, ka daudzām tādām pašām vidusmēra meitenēm kā man ir tik jauki puiši un attiecības.
Parasti cenšos par to nedomāt un iestāstu sev, ka man tas arī nav vajadzīgs. Bet tagad, palasot tās diskusijas, atkal nāk virsū melnie. Meitenes citām iesaka nebaidīties pamest puišus, ja attiecībās nav kaut kas tā, jo pasaulē ir daudz citu labāku puišu. Bet kur tad viņi ir? Jau 6 gadus neviens nav uzradies.
Vaina ir manī? Tiešām esmu tik šausmīga?
Ai, riebjas. Besis. Raudu.
29.03.2013 23:23 |

Reitings 118
Reģ: 16.03.2013
Bendermeiten, man jau (iespējams) ir diagnoze Tev. Pamēģini iepazīties ar vīriešiem, par kuriem pirms tam neesi domājusi, kā par attiecību partneriem. Varbūt, ka der pameklēt kādu vecāku vīrieti stabili >30? Protams, ka gribās arī normālu veci, nevis žūpu un vazaņķi, kas samazina iespējamo, pieejamo vīriešu skaitu, tā pat aizņemtie un vēl tie, kas jūtas pārāk kruti, gribētos jau arī tādu veiksmīgu... Galu galā, paliek daži, kuriem izpatikt ir grūti. Varbūt interneta dzīlēs ir kāds lauku puisis, kurš meklē tieši Tevi? ;)
30.03.2013 01:15 |

Reitings 118
Reģ: 16.03.2013
Hi-hi, visas sabijās no gadu jautājuma un aizmuka uz citām diskusijām. :D
30.03.2013 01:16 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Kreisais - 21. Bet tā emocionālās tuvības būšana tad, kad tam vēl neesmu gatava, manī izraisa reālu paņiku un nelabumu :D
30.03.2013 01:18 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Jā, es vispār nesaprotu, kā esmu nonākusi tik tālu- respektīvi- apprecējusies, ļoti bieži nespēju tam noticēt, ka tā esmu es.
Protams, viss ir attieksmē, tās maiņā, grūti formulēt, bet dzīvot sev, neieciklēties uz ko citu, un tad viss kaut kā pakārtojas. Mākslīgi to starojumu neuztaisīt, ja esi nelaimīga- tad esi, un vīrieši to jutīs. Es skatos, Tu pati vienā senākā diskusijā rakstīji, ka Tev izskatās dusmīga seja. Piepildīt sevi ar prieku par ikdienišķām, skaistām lietām, pieņemt krasus pagriezienus, izdarīt ko pilnīgi traku, ko no sevis negaidītu, ar visu sirdi kur iemesties iekšā, t.i. iemīlēties, bet ne personā, nezinu- nomainīt darba sfēru, sakrāmēt koferi un aizbraukt prom uz kādu karstu, eksotisku valsti pastrādāt kaut vai, kardināli nomainīt matu krāsu, sākt gleznot, dejot salsu utml. Lai Tu uzplauktu, iegūtu jaunu elpu, jo ticu, ka Tu no šī visa arī izskaties sagurusi, ja nav pilnais piepildījuma komplekts, kas Tev vajadzīgs.
30.03.2013 01:18 |

Reitings 5087
Drošvien viss, ko uzrakstīju, izskatās līdz nelabumam novazāti un banāli, bet tā nu tas ir- vienkārši un tomēr sarežģīti. Es tam esmu izgājusi cauri, bet, damn, es tagad pat nevaru izstāstīt konkrēti, ko izdarīju, kad pēkšņi viss samainījās. :)
30.03.2013 01:22 |

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Vai Bender Girl- Man bieži vien liekas,ka džeki skatās uz mani kā uz lietu ar kuru tikai var pārgulēt . Arī izaicinoši negerbjos utt. pat nezinu kāpēc tā . Bet par to pasēdēšanu,nav nemaz tik zemē metama doma. Domāju,ka dzīvē vēl labāk un efektīgāk risinās problēmas.

Kreisais- Man 19. Varbūt man arī vari nolasīt diagnozi ? :D
30.03.2013 01:23 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Saujā krītiņš un Bender meiten

Zinkā vismaz man - ja meitene izturas pārāk auksti, pazūd tā vēlme censties. Jo ja tevi kā vīrieti vērtē tikai tā itkā tu gribētu izmantot vai kā citādi - zūd visa vēlme ;)
Līdz ar to ļaujieties - ja nesanāks būs nedaudz sāpīgi ja sanāks būs skaisti, un pat ja kaut vai uz kādu laiku ;)
(vismaz tā es domāju, brīžos, kad iepazīstos ar kādu sievieti)
Lec ļaujies un tad jau redzēsi kā tas beigsies ;)
30.03.2013 01:24 |

Reitings 469
Paldies, karinjo, iedvesmojošs komentārs.

Paldies, Kreisais, arī ļoti noderīgi komentāri un ieteikumi.

Paldies, Saujā Krītiņš, Džinnija, woodsen, un pārējām meitenēm ar līdzīgām problēmām, kas padalījās un centās rast risinājumu.

Un, protams, paldies arī visām pārējām, kas mēģināja palīdzēt. :)

Došos gulēt un kārtīgi apdomāšu visu šeit rakstīto.
30.03.2013 01:28 |

Reitings 469
Ak, meitenes. Bet man ir jau 26. Tādēļ mani šovakar tas viss pamatīgi sagruzīja.
30.03.2013 01:30 |

Reitings 469
Zinkā vismaz man - ja meitene izturas pārāk auksti, pazūd tā vēlme censties.

Es noteikti neizturētos pārāk auksti, ja kāds puisis vismaz mēģinātu censties. Bet nav pat tik tālu nonācis. :(
30.03.2013 01:32 |

Reitings 5087
Jā, principā tā īsumā ir tā Neprātīgs minētā frāze- lec un tad jau redzēsi, kas sanāks!, kas man bija jāapgūst, jo es pārāk nopietni visu ņēmu- analizēju, domāju, nereti pat galvā izspēlējot dažādus scenārijus, jau jutos nogurusi un nemaz neizdzīvoju un atteicos no dzirksteles uzturēšanas, un tā viennozīmīgi pašai ir jāuztur, ar vieglumu, ar spēlēšanos, ar flirtu, nevis jāgaida, kamēr viņam apdzisīs vēlme mūždien pretimnākt. Būt neprātīgākai, nebaidīties atsaukties.
30.03.2013 01:33 |

Reitings 469
Tur jau tā lieta, ka visus šos gadus neviens pat nav izrādījis nekādu interesi veidot kādas attiecības. Iepazīstamies, patusējam kopā, ja sanāk nejauši saskrieties kādā pasākumā, tad varam kopā tur paballēties, bet neviens nekad nav izrādījis nekādu vēlmi tāpat vien satikties, kur nu vēl veidot kādas nopietnas attiecības.
30.03.2013 01:36 |

Reitings 126
Reģ: 17.03.2009
Kreisais
22
30.03.2013 01:41 |

10 gadi
Reitings 8160
Reģ: 29.09.2009
Man 21 un tiešām neveicās ar vīriešiem!

Paldies! :D
30.03.2013 01:43 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Gribēju tik vēl pimetināt, ka karinjo - tu esi jauka. Reti kuras meitenes šeit komentē tikaia r labiem nolūkiem. Man pašai tas arī jāiemācās.
30.03.2013 01:44 |

Reitings 5087
Tu esi pavērojusi citus, kā viņiem tas sanāk, ka viss ātri vien notiek? Kādu varbūt pēc vizuālā ne tik izteiksmīgu, bet kas vienmēr iegūst puišu interesi un uzmanību. Viņas attieksmi, izturēšanos. Ir taču tāds tips, kam jau nākamajā dienā pēc izjukušām attiecībām jau uzrodas jaunas (nē, es tāda neesmu, bet man ir pāris tādas draudzenes). Varbūt tādā veidā izdodas ko saprast sevī pašā?
30.03.2013 01:46 |

Reitings 5087
Krītiņ, nu bet Tu esi feina tāda kāda esi, cienu, ka saki, ko domā, kāda jēga mīkstināt, mums sāli un piparus vairāk vajag! :)
30.03.2013 01:55 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Hmm izklausas interesanti, bet ziniet.. Ne Jums sievietēm vienām tādas problēmas :D :D

Piemēram man ar - 24 gadi, patstāvīgs, 2 uzņēmumi, nu jau 3 auto, maģistra grāds :D privātmāja, mīļš, gādīgs, ar sexu var nodarboties stipri ilgāk kā 5min :D bet nav. par neglītu ar nesaukšu :D Cik esmu pats nonācis pie secinājumiem mana problēma ir tajā, ka manu smadzeņpodu neviena nevar paciest.. zinu pārāk daudz un par pārāk sarežģītām lietām... patīk filozofija, patīk analizēt, domāt un meklēt dažādas alternatīvas neesmu no tiem, kas plūst pa straumi.

Bet ko darīt - neko vienkārši dzīvot un cerēt, ka satikšu kādu, ar kuru man būs labi un viņai ar mani. Bet tai laikā, neliegšu neko sev - dzīvošu baudīšu un cerams sastapšu to kuru saukt par mīļumu(lasīt sievu :D ) ;)
30.03.2013 01:55 |

Reitings 200
Reģ: 24.09.2012
man ir tāda problēma - ka ne jau ir tā, ka vīriešu apkārt nav. Ir, protams, ka ir - bet - pati par sevi esmu iezgan spēcīga personība, līdera tips, arī patīk filosofija, vēsture utt. Interesē patīk un padodas viss. Simpātiska, gudra, panākumiem bagāta.
Jautāsiet kur ir problēma? Problēma ir tā, ka ir grūti atrast vīrieti ar līdzīgu personibu. Jo, bieži vien ar savējo, nomācu blakusstāvošo, un gribot negribot sāku dominēt ar savu raksturu, KAS man NEPATĪK. Man nepatīk dominēt attiecībās, tāpēc, meklēju par sevi spēcīgāku vīrieti. Kurš spētu būt lielisks, bet tajā pašā laikā spētu arī mani novilkt un nolikt vietā. Bet mūsdienās spēcīgu personību ir gaužām maz. Tāpēc arī klīstu pa pasauli, neko nopietnu neatrodot :D
30.03.2013 02:01 |

Reitings 46
Reģ: 09.02.2013
Neprātīgs izklausās pēc prinča baltā zirgā, man liekas, ka mums te jārīko iepazīšanās ballīte :)
30.03.2013 02:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits