Vienā no gadiem esmu piedalījusies FHM konkursā. Nesaskatu tur nekā nosodāma. Katram savi principi. Nekad neesmu nekur sūtījusi savu kailfoto. Ir bijusi ļoti profesionāla, mākslinieciska bilde ar aizsegtām krūtīm ar rokām, kas neietilpst kailfoto kategorijā. Saņēmu daudz komplimentus, bet neaicināju par sevi balsot, nevienam neteicu pati, ka piedalos. Par brīnumu dažām no komentētājām šis foto nav ietekmējis manu karjeru-esmu gan vadītāja personālam, gan man ir savs uzņēmums un strauji tikai attīstos savā karjerā. Pazīstami uzņēmēji, advokāti, finansisti daži ir redzējuši FHM šo bildi un tikai pozitīvi izteikušies.
Vai es vēlreiz fotogrāfētos? Nē, man vairs nav 18. Vai es nožēloju? Nekādā gadījumā. Esmu pusaudzes gados beigusi modeļu skolu, ļoti labi apzinos, kas ir profesionāls fotogrāfs un kvalitatīvas bildes. Tās ir vērtība. Ja sieviete fotogrāfējas kailfoto vai erotiskajā žanrā "lētajā" variantā -mājas apstākļos, sliktā rakursā, vidē, bez profesionāla grima, skaista matu sakārtojuma- tikai ļoti reti foto izdodas baudāms.