nuuu...manas bildes iesutija mans puisis...un isteniba par to kailo nemaz nezinaju(esmu nr.09)...biju soka,kad ieraudziju...un apbedinata,jo bija citas daudz smukakas un piesegtatas bildes..
Apbeedinaata? Es ne tikai mazo elli sariikotu, bet visticamaak, vinjam naakamaa saruna buutu ar manu advokaatu. Ja buutu bilde veljaa vai peldkostiimaa, bet plikbildi bez atljaujas publiceet ir par traku. Ja nu peec tam sieviete grib kljuut par politikji, tiesnesi?
Dažām sievietēm pēc tāda kauna var būt uz mūžu psiholoģiskā trauma! Man noteikti būtu milzīgs kauns no draugiem, paziņām un vecākiem. Iedomājos, ka kaut kur ciemos mans tētis paņemtu uzglada stāvošo FHM vai kaut kur internetā nejaši uzklikšķinatu! Kā tajās idealajās vakariņas, kur tas uzņemējs ieraudzīja meitas kailfoto žurnālā. Mans tētis mani tādu ieraugot pat kādu sirdstrieku varētu dabūt no uztraukuma. Nu es esmu konservatīva un neesmu vienīgā.
Es nesaku, ka tas ir normāli, bet es saku, ka ar to ir jārēķinās, ja taisa kailfoto un tam ir pieeja vēl kādam bez tevis.
Es nesaku, ka tas ir normāli, bet es saku, ka ar to ir jārēķinās, ja taisa kailfoto un tam ir pieeja vēl kādam bez tevis.