varbūt gadīsies

10 gadi
Reitings 865
Reģ: 12.02.2011
ir tā sanācis, ka iepazinos ar precētu vīrieti. cik mēs esam sazvanījušies viņš man ir skaidri pateicis, ka manis dēļ no sievas nešķirsies. un izvilināja no manis to, ka man pat nav ienākusi doma viņu precēt . sazvanīšanāmies brīžos, kad viņš brauc no darba tas ir līdz 18:00 es drīkstu viņam sūtīt sms un zvanīt līdz tiem 18:00 . ceļos pa naktīm augšā, lai tik parunātos ar viņu.
pati saprotu, ka vajag teikt nē, bet nevaru , žēloju sevi, ka parakstos uz kaut ko tādu un žēloju sevi, ka nevaru pateikt nē. vakaros sēžu un pārdzīvoju, ka nevaru tā vienkārši uzzvanīt viņam, baigi grūti ir arī tad, kad aizdomājos par to, ka viņš apskauj savu sievu.
tā kā nevienam kaut ko tādunevaru stāstīt, bet gribas kādam to izstāstīt. nevajag man to padomus, lai saku nē kamēr vel nekas nav, jo to apzinos pati un nevajag mani nosodīt, jo pati zinu, ka tādas vajag nosodīt.
pati šādu situāciju esmu piedzīvojusi
29.03.2013 13:52 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Melns, es esmu no vīriešiem šitadu loģiku dzirdējusi, jā. sanāk, ka sieva ir vainīga pie tā, ka vīrietis slepus krāpj, jo, ja uzzinātu, tad taču viņa būtu "neapmierināta un greizsirdīga"? un ja viņa tāda nebūtu, tad gan viss būtu lieliski, jo laistu pa kreisi atklāti. pilnīgs murgs.
es tev jau teicu, bet atkārtošu vēlreiz -- lielai daļai vīriešu ir beidzot jātiek pie kaut kāda mugurkaula. esmu dzirdējusi, ka biežākais krāpšanas iemesls no vīriešu puses esot "tāpēc, ka bija tāda izdevība". tas ir tas pats absolūtais egoisms, kas spiežas ārā no tava pēdējā komentāra -- tipa vīrietim tik briesmīga dzīve, jo pēc sānsoļiem sieva dusmīga
Menda! Es runāju par to, ka netiek paklusām laists pa kreisi, bet otra ģimene bez slēpšanās tiek ne tikai pie vīrieša "sānsoļiem", bet arī - tiek finansiāli uzturēta. Nez' kāds es egoists, ja pats uzprasos "atdot" divreiz vairāk nopelnītās naudas tā vietā, lai par to atļautos kaut ko pašam patīkamāku? Otra ģimene un sānsoļi tomēr nav viens un tas pats. Tad jau iznāk, ka ar manu sievu man arī ir vieni vienīgi sānsoļi.
29.03.2013 20:13 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Ai, taas nosodiishanas ir tik puritaaniski. Shis ir muuzhsens stasts kursh bija un buus. Cilveekam tada daba - nebuut uzticiigam. Un neba kaads iznjemot pashu kraapnieku ir vainigs.
29.03.2013 20:14 |

10 gadi
Reitings 1582
tas ir skaistais moments ar nosaukumu "pieaugšana", kad cilvēki savas emocionālās iegribas izfiltrē caur prātu un pieņem lēmumu -- tas ir tā vērts vai nav
29.03.2013 20:15 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Njaa, daziem te liekaas, ka visa atsleega ir nauda. Ja ir divas gjimenes, tad ir jaastraadaa 8 stundu vietaa 12 un beigaas tas paari palikushais laiks ir jaaizdala ar 2. Vai nav labaak, kad ir viena gimene, bet speej pats atpuusties un pilnveertiigi pavadiit laiku ar gimeni, nevis rauties darbaa un tad katru gjimeni redzeet 2h dienaa un protams, katrai gjimenei tiek mazaak naudas nekaa buutu tad, ja buutu tikai viena gjimene. Grozi kaa gribi, gjimene buus zaudeetaajos visaas jomaas gadiijumaa, ja viirietim taa nav vieniigaa.
29.03.2013 20:18 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Melns,

nededzinam gan :D Labāk lai katrs tic, kam grib, bet iemācās saprat, ka pastāv arī savādāki viedokļi un ka pasaule ir ļoti liela un cilvēki dažādi :)
29.03.2013 20:20 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Melns, es tev jau teicu -- tavs sapņu modelis strādā valstīs, kur sievietēm nav nekādas teikšanas. tās ir tradīcijas + tas, ka daudzās no tām valstīm sievietes nevar iegūt izglītibu un strādāt, tad nu vīrs tur ir svarīgs, lai nenomirtu badā
rietumos lielākā daļa sieviešu strādā, un tas, ka tu "augstsirdīgi" piedāvā trešdaļu no savas algas apmaiņā pret gultas dalīšanu ar tevi un vēl pāris sievietēm, izsauks labākajā gadījumā smieklus

un es vispār nesaprotu, kāpēc tu par piemēru liec reliģisku grupu, kas ir iestrēgusi viduslaikos vai pat vēl pirms tiem. nu, nav tāds modelis aktuāls mūsdienās!
29.03.2013 20:25 |

Reitings 86
Reģ: 22.02.2013
Man atkal bija tā, ka satikos ar vienu 'sieviņu ' , vīrs strādā ārzemēs, bet kā viņa negribēja, lai viņš brauktu mājās vai braukt pie viņa... arī tad ieslēdzās wc un zvanīja man, tas bija tik dīvaini, es nekad nevēlos dalīt sievieti ar citu, ja man , tad man... ja citam, tad citam! ;) Nenovēlu nevienam piedzīvot attiecības ar aizņemtu cilvēku, jo galvās ir stulbas domas par to , ko dara, par to vai var zvanīt vai sms ....
29.03.2013 20:26 |

10 gadi
Reitings 1582
Ir arii daudz vientulju viirieshu, kurus neviena negrib. Ne jau deelj taa, ka fiziski truukst briivo viirieshu vinjas ir vienas, bet tur ir citi iemesli apakshaa. Ir sievietes, kuras neviens neprecees pat tad, ja buus 10 viirieshi uz vienu sievieti.
29.03.2013 20:26 |

10 gadi
Reitings 1582
Njaa, daziem te liekaas, ka visa atsleega ir nauda. Ja ir divas gjimenes, tad ir jaastraadaa 8 stundu vietaa 12 un beigaas tas paari palikushais laiks ir jaaizdala ar 2. Vai nav labaak, kad ir viena gimene, bet speej pats atpuusties un pilnveertiigi pavadiit laiku ar gimeni, nevis rauties darbaa un tad katru gjimeni redzeet 2h dienaa un protams, katrai gjimenei tiek mazaak naudas nekaa buutu tad, ja buutu tikai viena gjimene. Grozi kaa gribi, gjimene buus zaudeetaajos visaas jomaas gadiijumaa, ja viirietim taa nav vieniigaa.
29.03.2013 20:29 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns,

nededzinam gan Labāk lai katrs tic, kam grib, bet iemācās saprat, ka pastāv arī savādāki viedokļi un ka pasaule ir ļoti liela un cilvēki dažādi
29.03.2013 20:30 |

10 gadi
Reitings 1582
Paldies, meitenes, par viedokļiem, man nu jāpadara kas cits. Ceru, ka nevienu neesmu aizvainojis un ka nesekos Melna pilnīgs boikots. Centos tikai rast atbildi uz neērtu jautājumu. Vēlreiz, Paldies visām, ar Jums ir ļoti interesanti!
29.03.2013 20:35 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Un cik tad taadu miljardieru ir? Taadi gadiijumi ir rets iznjeemums. Taapeec daudzieviiba nav galiigi pienjemama rietumu kultuuraa, kur sievietes biezji vien nopelna vairaak par viriieshiem.
29.03.2013 20:35 |

Reitings 71
Reģ: 16.10.2012
Melons, ja saaki runaat par musulmanju tradicijaam, tad vareji pastaastit medaljas otru pusi. Runajot par to, ka pirmaa sieva var izveeleeties otro, tresho sievu,tas taapeec,ka ir nerakstiits likums, ka precoties vinja piekriit,ka viirs varees preceet otro, tresho,ja gribes/varees atljauties, taapeec lai vinjas appreceetos, nav jau variantu kaa nepiekrist.
29.03.2013 20:57 |

Reitings 202
Reģ: 31.01.2013
Būt kāda vīrieša "caurumam" laikam mūsu laikos ir gods, ja pat jāraksta forumā. Neuzdod nevienu jautājumu, neko, tikai pavēstī visām, ka esi "caurums", interesanti.
Kur tādas kuces rodas ? Jauc citu cilvēku ģimeni, bet vēl te čīkst.
Kad beidzot iegūsi vairāk pašapziņu un būs tev savs vīrietis 100%, ka, viņš braucot no darba sazvanīsies ar citu kucīti un nereti "pamīcīs" viņu mašīnas aizmugurējā sēdeklī.
Viss dzīvē nāk atpakaļ.
29.03.2013 21:00 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Par musulmaņu laulību šķiršanu - mani vārdi patiešām daļēji varētu būt atrauti no īstenības, kaut kādiem lauku apvidiem u.tml. Par tiesībām šķirties es spriedu no Korāna un citiem informatīviem materiāliem. Savukārt par to, ka dažādu kultūru sievietes (nerunāju tieši par islāmu), kuras mēs uzskatām, ka ir apspiestas, patiesībā tādas nav vai varētu arī nebūt (kas ir atkarīgs no sievietes rakstura) - to es secinu no pašas redzētā dzīvajā. Es nenoliedzu, ka ir akmeņu nomētāšana, slikta pieredze utt. utt., bet nav viss tikai melnās krāsās, kā daudzas šādās diskusijās to pasniedz.
29.03.2013 21:01 |

Reitings 4258
Melns,
1) Izklausās, ka tu esi tas vērīgais. :) Līdz juristei man vēl neiedomājami garš ceļš ejams, tad jau vēlāk redzēs, kas sanāks.

Jā, tev ir taisnība par likumu veidošanos. Bet tik krasas pārmaiņas (daudzsievība), manuprāt, pēc 20 gadiem noteikti netiktu pieņemtas. Nav tā, ka viens, divi cilvēki izdomā - gribam daudzsievību! - un tagad tas tiks pieņemts. Ir jāaiziet cauri noteiktai procedūrai un es šaubos, ka mūsu dabas dēļ vairākumam tas šķitīs pieļaujami. Tāpat pastāv tiesību saimes, Latvija nav vienā plauktiņā ar arābu valstīm. Es tiešām nespēju tagad apgalvot, cik daudz tas nozīmē, bet, manuprāt, būtu savādi, ja pēkšņi Latvija, kas tik ļoti atsaucas uz Vācijas parauga, pasludinātu daudzsievību, kas ir raksturīga arābu valstīm. Tā nedaudz neloģiski.

2) Kāpēc nevarētu oficiāli saieties? Ja viņi gribētu visi trijatā tikt uzskatīti par ģimeni pēc likuma, protams, nevarētu, bet kas viņiem varētu aizliegt satikties vienkārši tāpat? Tāpat kā tagad satiekas un dzīvo, un, piemēram, adoptē bērnus homoseksuāļi? Svarīgākais jau ir visu iesaistīto pušu vēlme. Bet es stipri šaubos, ka latviešu vidū šī vēlme ir tik izplatīta. Es šādi noteikti negribētu dzīvot.
29.03.2013 21:02 |

Reitings 623
Reģ: 26.01.2013
ietektu labak samekleet citu, jo kad beigsii attiecibas ar šo virieti iespejams uzradisies atri vien tads kuram tu varesi uzzvani biezi un iespejams atradisi savu iisto ;) ceru, ka viss nokartosies ;) jo nu ta ka pasai ir draugs ar kuaru kopa esmu jua diktam ilgu laiku kopa un tas tiesam ir forsi ka vins ir tikai man un nav jadala nearvienas citas, nespeju iedomaties kaa butu ja tgd izskirtos,
lai veicas ;)
29.03.2013 21:08 |

Reitings 202
Reģ: 31.01.2013
vai, daudzas te uķi-puķi auklējās ar to slampu, novēl atrast īsto u.t.t...
Varbūt tas vīrietis ar ko šī slampa sazvanās ir jūsu draugs, vai vīrs. Visas jau domā - manējais gan tā nedarītu, bet...
Kādi vēl šai slampai draudzīgi ieteikumi.
29.03.2013 21:17 |

Reitings 4258
Varbūt tas vīrietis ar ko šī slampa sazvanās ir jūsu draugs, vai vīrs. Visas jau domā - manējais gan tā nedarītu, bet...
Kādi vēl šai slampai draudzīgi ieteikumi.

+
29.03.2013 21:19 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Neaizmirsti, ka dzīvē viss nāks atpakaļ.... Un varbūt kādreiz Tu būsi SIEVA, un Tavm vīram būs tāda draudzenīte!!!
29.03.2013 21:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits