varbūt gadīsies

10 gadi
Reitings 865
Reģ: 12.02.2011
ir tā sanācis, ka iepazinos ar precētu vīrieti. cik mēs esam sazvanījušies viņš man ir skaidri pateicis, ka manis dēļ no sievas nešķirsies. un izvilināja no manis to, ka man pat nav ienākusi doma viņu precēt . sazvanīšanāmies brīžos, kad viņš brauc no darba tas ir līdz 18:00 es drīkstu viņam sūtīt sms un zvanīt līdz tiem 18:00 . ceļos pa naktīm augšā, lai tik parunātos ar viņu.
pati saprotu, ka vajag teikt nē, bet nevaru , žēloju sevi, ka parakstos uz kaut ko tādu un žēloju sevi, ka nevaru pateikt nē. vakaros sēžu un pārdzīvoju, ka nevaru tā vienkārši uzzvanīt viņam, baigi grūti ir arī tad, kad aizdomājos par to, ka viņš apskauj savu sievu.
tā kā nevienam kaut ko tādunevaru stāstīt, bet gribas kādam to izstāstīt. nevajag man to padomus, lai saku nē kamēr vel nekas nav, jo to apzinos pati un nevajag mani nosodīt, jo pati zinu, ka tādas vajag nosodīt.
pati šādu situāciju esmu piedzīvojusi
29.03.2013 13:52 |

Reitings 537
Reģ: 02.11.2012
Es neesmu rasiste,bet ja man kaut kas riebjās tad tie ir musulmaņi. Viņiem vnk tas ir ieaudzināts no bērnības atteikties pret sievieti kā zemākstāvošu.Tā ir vnk tāda reliģija,tādēļ var teikt ka 99 procenti musulmaņu vīriešu ir pēdējie s***,kuriem nav nekādas cieņas ne pret ko. Dzīvojot tur kur es dzīvoju šeit katru dienu var ziņās lasīt ka kāds norvēģis ir sadurts vai nogalināts,un vainīgais ir musulmanis. Drīz viņi pārņems visu Eiropu,tā ka sievietes izvaros uz katra stūra. Daudzas te vispār nesaprot par ko viņas runā.
29.03.2013 19:26 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Un kaapeec tieshi turiigam nevis speejiigam veltiit uzmaniibu, seksu? Sievietes pashas naudu nopelniis, ja vajadzees. Ja nespees apmierinaat citaas jomaas visas sievas, nauda neliidzees. Turklaat varu dereet, ka sievietes izveeleetos labaak vienu nabadziigaaku, bet taadu, kas ir kopaa ar vinju, negrib ne otro , ne tresho sievu un speej veltiit laiku, paliidzeet maajsaimieciibaa, nevis bagaatnieku, kuru jaadala ar citaam un kursh paviesojaas gultaa reizi nedeeljaa.
Krista, katrs veido attiecības pēc savas gaumes, un par gaumi nestrīdas. Esmu pārliecināts, ka foruma meitenēm arī ir kā nu kurai. Vienai - ne visai turīgs, bet uzmanīgs un galants, otrai - mūždien aizņemts, bet - ar lielāku naudas maku, trešajai - vēl citādi. Pasaule ir liela un par laimi - ne tikai melna un balta!
29.03.2013 19:27 |

10 gadi
Reitings 1582
Man personiski ir savādāka pieredze. Un vienmēr katrā tautā ir savi sliktie cilvēki un savi labie. Paldies kādam tur augšā par to, ka man dod iespēju iepazīt tikai labos.
29.03.2013 19:29 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Varbuut tas ir atkariigs,kaadaa zonaa dziivojam,ja iet runa par musulmaaniem!Es noteikti neko sliktu nevaru teikt!
Autorei-galvu augsaa!Kas nekluudaas ,tas nedzer sampanieti!!!:)
29.03.2013 19:33 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns, gan jau kaut kur ir sieviete, kas būs priecīga par otrš sievas statusu, bet ko tu mēģini to uztiept ikkatrai situācijai? taču skaidrs, ka šeit sieva netaisās tādas attiecības piekopt, ja jau vecim dūša papēžos, ka viņa varētu uzzināt!
te nebūs nekāda lielā laime, nefantazē. tajā situācijā nevienam tas nav pieņemami
Es nemēģinu. Es tikai domāju, ka cilvēkiem ir jādod drusku lielākas iespējas. Jā, te, visticamāk, variants nav ar iespējamu turpinājumu, lai gan kāpēc "vecim dūša papēžos"? Ja būtu iespēja (kaut vai - teorētiska) oficiāli, bez apkārtējo nosodījuma, bez nervus bendējošas mantas un bērnu dalīšanas (nevaru teikt, ka arī vīriešiem no tā būtu milzīgs kaifs!), bez bažām, ka kāds blakus būs mūžam neapmierināts un greizsirdīgs, tad varbūt arī tas vīrietis uzvestos savādāk.
Laikam jau pēdējā teikumā Tev ir taisnība, bet es jau šo tikai kā tādu teorētisku jautājumu uzdevu, - ne tik daudz par konkrēto situāciju.
29.03.2013 19:40 |

10 gadi
Reitings 1582
jā, ir cits variants -- sākt domāt ar galvu, nevis vāveri/krānu
29.03.2013 19:42 |

10 gadi
Reitings 1582
Jaa, beigt guleet ar aiznjemtiem viirieshiem. Lielaakaa dalja ir pelniijushas taas mokas ar uzviju. Cik nav redzeetas taadas, kuras pashas karaas kaklaa aiznjemtiem viirieshiem, zinot par vinju statusu. Un tad raud spilvenaa. Vieniigais attaisnojums ir tikai tad, ja viirietis ir melojis par savu statusu.
29.03.2013 19:44 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Mani jau vairs neizbrīna, ka ja tiek runāts par citu temperamentu vai kultūru, tā tiek pieminēti paši sliktākie piemēri un tikai... dzīvē neko tādu neesmu novērojusi, laikam vienkārši man labākie piemēri ir apkārt sastopami.

Piekrītu DIO. Manuprāt, to negatīvo piemēru piesaukšana ir diezgan aprobežota domāšana.

Melns,
Kāpēc neiederīga. Kāpēc Dorothea nevarēta būt otrā sieva savam mīļotajam vīrietim? Un pilnīgi pareizi - arī tur otrās sievas ir ne tuvu ne katram. Ja nu Dorothea vai kāda cita, kurai mīļotais ir jau precēts, neredz problēmu apstāklī, ka viņa būs otrā, bet pirmajai sievai arī nav pretenziju, kāpēc Melnam, Kristai vai kādam citam ir tiesības viņiem to prieku aizliegt. Nu, es saprotu, ka lielai daļai tas ir nepieņemami, tad lai dzīvo 1+1! Bet kāpēc, teiksim, viendzimuma laulību sakarā man neviens nejautā, vai man tas ir pieņemami, vai nē? Vienkārši pasaka: "Viņi arī grib būt laimīgi, un Tev, Melnais, gar to nav nekādas daļas." Un ja nu kādai ir pieņemams otrās sievas modelis, kāpēc tad kādam, kuru tas tieši neskar, būtu tiesības iebilst? Iebilst un aizliegt ar likumu?"
Jā, vīrietim ir jābūt turīgam, lai ko tādu atļautos, bet tas ir arī liels stimuls strādāt un pilnveidoties, nevis dzerstīties pa klubiem un "copēt" meitenes uz vienu nakti.

Ir patīkami diskutēt ar gudrām meitenēm!

Musulmaņu piesaukšana šajā gadījumā ir neiederīga, jo 1) otra sieva viņa te nekādi nespētu būt, jo Latvijas Republikas likumi to neparedz. Šeit ir pavisam cita kultūra, citi ieaudzināti tikumi un viedokļi par to, kā ir jābūt. Tās ir divas dažādas prakses.
Par homoseksuālismu - pēc LR likumiem jau arī viendzimuma laulības netiek atbalstītas, tur nav nekāda sakara ar tavu atbalstu vai noliegumu.

2) Tas, ko tu pateici par homoseksuālismu - ka tavu viedokli neviens neprasa, ir pavisam no citas operas. Ja šīs diskusijas autore, tas vīrietis un viņa sieva - visi trīs - būtu apmierināti ar šādu situāciju, tad tavu (vai jebkura cita cilvēka) viedokli neviens arī neņemtu vērā. Tās nebūtu attiecības nostiprinātas ar likumu, taču visām iesaistītām pusēm būtu apmierinošas un viņi dzīvotu, kā paši vēlas. Šajā gadījumā šis scenārijs atkrīt, jo sieva nav informēta par mīļāko.
29.03.2013 19:45 |

Reitings 1080
Reģ: 29.01.2009
Pati sačakarējies ar tādu un tagad kunksti.. Ko darīt? Tak meklē brīvu, ja kāda ar manējo vīrieti šitā, tad aiz matiem abus izvazātu :D tāpēc arī tik skeptiski uz to skatos, fuj tādām kazām!
29.03.2013 19:46 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Krista,
Un kaapeec tieshi turiigam nevis speejiigam veltiit uzmaniibu, seksu? Sievietes pashas naudu nopelniis, ja vajadzees. Ja nespees apmierinaat citaas jomaas visas sievas, nauda neliidzees. Turklaat varu dereet, ka sievietes izveeleetos labaak vienu nabadziigaaku, bet taadu, kas ir kopaa ar vinju, negrib ne otro , ne tresho sievu un speej veltiit laiku, paliidzeet maajsaimieciibaa, nevis bagaatnieku, kuru jaadala ar citaam un kursh paviesojaas gultaa reizi nedeeljaa.

Musulmaņu vīrietim ir jābūt gan turīgam, gan spējīgam veltīt pietiekoši uzmanību katrai sievai. Sieva var šķirt laulību, ja kaut kas (piemēram, sekss) pietrūkst. Galvenā domā ir tāda, ka katrai sievai jājūtas vienlīdzīgi labi visās nozīmēs. Latviešu vīrieši to taču 100% nespētu sniegt, ja nu vienīgi pāris bagātākie politiķi, eksprezidenti vai kas ir tajos bagāto reitingos.
29.03.2013 19:48 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
bez apkārtējo nosodījuma, bez nervus bendējošas mantas un bērnu dalīšanas (nevaru teikt, ka arī vīriešiem no tā būtu milzīgs kaifs!), bez bažām, ka kāds blakus būs mūžam neapmierināts un greizsirdīgs, tad varbūt arī tas vīrietis uzvestos savādāk.

Melns, es esmu no vīriešiem šitadu loģiku dzirdējusi, jā. sanāk, ka sieva ir vainīga pie tā, ka vīrietis slepus krāpj, jo, ja uzzinātu, tad taču viņa būtu "neapmierināta un greizsirdīga"? un ja viņa tāda nebūtu, tad gan viss būtu lieliski, jo laistu pa kreisi atklāti. pilnīgs murgs.
es tev jau teicu, bet atkārtošu vēlreiz -- lielai daļai vīriešu ir beidzot jātiek pie kaut kāda mugurkaula. esmu dzirdējusi, ka biežākais krāpšanas iemesls no vīriešu puses esot "tāpēc, ka bija tāda izdevība". tas ir tas pats absolūtais egoisms, kas spiežas ārā no tava pēdējā komentāra -- tipa vīrietim tik briesmīga dzīve, jo pēc sānsoļiem sieva dusmīga
29.03.2013 19:54 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Menda! Bet kā ir ar sirdi? Vai tad vienmēr iemīlēšanās "iet" tikai caur galvu?

tas ir skaistais moments ar nosaukumu "pieaugšana", kad cilvēki savas emocionālās iegribas izfiltrē caur prātu un pieņem lēmumu -- tas ir tā vērts vai nav
29.03.2013 19:57 |

Reitings 61
Reģ: 23.10.2012
Es tevi pilnībā saprotu, bet visticamāk tu par viņu pārstāsti domāt tikai tad, kad satiksi kādu citu, kurš aizņems tavas domas. Paies laiks un sapratīsi, ka tā bija tikai aizraušanās.

Galvenais satiecies ar citiem cilvēkiem, ej uz randiņiem un viss pats nokātosies! ;)
29.03.2013 19:58 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Pievakare,

protams neņemos tirzāt pārāk dziļi šo tēmu, taču ne katrā arābu valstī sievietēm ir tiesības šķirt laulību, vēl jo trakāk tas attiecas ne tik ļoti valstīm kā nomales ciematiem, kur tradīcijas ir tiešām kā akmenī kaltas. Ko esmu novērojusi, jo nāk no tālāka ciema, tur stingrāka ģimene un nostiprinātākas vecās tradīcijas, jo tuvāk liepilsētai, kur tūristi un tā tālāk, jo komerciālāk arī paliek pats ticības jautājums un tradīciju atrādīšana...
29.03.2013 19:59 |

10 gadi
Reitings 1582
Musulmaņu piesaukšana šajā gadījumā ir neiederīga, jo 1) otra sieva viņa te nekādi nespētu būt, jo Latvijas Republikas likumi to neparedz. Šeit ir pavisam cita kultūra, citi ieaudzināti tikumi un viedokļi par to, kā ir jābūt. Tās ir divas dažādas prakses.
Par homoseksuālismu - pēc LR likumiem jau arī viendzimuma laulības netiek atbalstītas, tur nav nekāda sakara ar tavu atbalstu vai noliegumu.

2) Tas, ko tu pateici par homoseksuālismu - ka tavu viedokli neviens neprasa, ir pavisam no citas operas. Ja šīs diskusijas autore, tas vīrietis un viņa sieva - visi trīs - būtu apmierināti ar šādu situāciju, tad tavu (vai jebkura cita cilvēka) viedokli neviens arī neņemtu vērā. Tās nebūtu attiecības nostiprinātas ar likumu, taču visām iesaistītām pusēm būtu apmierinošas un viņi dzīvotu, kā paši vēlas. Šajā gadījumā šis scenārijs atkrīt, jo sieva nav informēta par mīļāko.
Paldies par viedokli, gudrā un vērīgā meitene! Ja pareizi atceros, Tu esi juriste (vai - būsi). Es - nē, bet juriste bija mana pirmā sieva, bija tāds moments, kad es palīdzēju viņai rakstīt šādus .. tādus kursadarbus un diplomdarbu. Protams, arī pats iemetu aci, kas tad tajās grāmatās rakstīts. Ir tāds priekšmets valsts un tiesību teorija? Vai tur pašā sākumā nebija rakstīts, ka likumi rodas saskaņā ar vietējo kultūru, paražām, dzīvesveidu un mentalitāti? Vai kaut kā tā. Šobrīd likumi to aizliedz, bet kultūra un dzīvesveids taču arī mainās, tātad, ja šodien tas likumā ir rakstīts, tad varbūt pēc gadiem 20 tā var vairs nebūt?
Par HS laulībām esmu gandrīz pārliecināts, ka es vēl piedzīvošu brīdi, kad tās Latvijas teritorijā arī tiks legalizētas.
2) Konkrētajā gadījumā Tev piekrītu, bet viņi taču nevarētu oficiāli saieties pat, ja nevienam no visiem pretenziju nebūtu!
29.03.2013 20:00 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Cik nav redzeetas taadas, kuras pashas karaas kaklaa aiznjemtiem viirieshiem, zinot par vinju statusu.
29.03.2013 20:02 |

10 gadi
Reitings 1582
Musulmaņu vīrietim ir jābūt gan turīgam, gan spējīgam veltīt pietiekoši uzmanību katrai sievai. Sieva var šķirt laulību, ja kaut kas (piemēram, sekss) pietrūkst. Galvenā domā ir tāda, ka katrai sievai jājūtas vienlīdzīgi labi visās nozīmēs. Latviešu vīrieši to taču 100% nespētu sniegt, ja nu vienīgi pāris bagātākie politiķi, eksprezidenti vai kas ir tajos bagāto reitingos.
Nu, tad varbūt audzinām dēlus ar atbildības sajūtu, nopietnu attieksmi pret dzīvi, vecākiem un savām sievietēm! Iemācām, ka ir jāuztura ģimene un pieugušiem nav jānodarbojas ar bērnišķīgām muļķībām! Latviešu vīrieši varētu nebūt tik ļoti zemē metami? Tai pat laikā ir tādi, kuri sievu vietā iet bērnu kopšanas atvaļinājumā! Esat galīgi savus vīriešus izlaidušas!
29.03.2013 20:06 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Pievakare aizmirsi piemineet, kas notiek ar to nabaga sievieti peec skirshanaas un pie kaa paliek beerni. ;) It iipashi laukos un mazaakajaas pilseetaas. Vinjaam skjirshaanas noziimee vientuliibu, nosodiijumu un nabadziibu. Vinjas var skjirties un peec tam normaali dziivot tikai taadaas valstiis kaa Anglija, vinju dzimtenees par to ar akmenjiem nomeetaas. Un es tos staastus ne jau no pirksta izziizju, bet gan ko pashas vinju tautiibas sievietes staasta.
Un to brīvo visām pietiks? Tad kāpēc tik daudzas ir un paliek vientuļas?

Ir arii daudz vientulju viirieshu, kurus neviena negrib. Ne jau deelj taa, ka fiziski truukst briivo viirieshu vinjas ir vienas, bet tur ir citi iemesli apakshaa. Ir sievietes, kuras neviens neprecees pat tad, ja buus 10 viirieshi uz vienu sievieti.
29.03.2013 20:08 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
kāpēc tik daudzas ir un paliek vientuļas?

par šo man ir visai teiksim tā tieša un ne pārāk glaimojoša teorija. Kad sievietei ir liela iespēja izvēlēties, viņai ir "sabojāts prāts" ko viņa grib un ko viņai vajaga, tamdēļ neizvēlās nevienu, jo gaida ko labāku. Un tā tas labākais arī neatnāk. Kad tas tiek saprasts, tikmēr vilciens ir aizgājis un dzīve paiet lielā nožēlā un citu "prātu" mocīšanā....
29.03.2013 20:09 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
pretīgi, ko lai saka.
29.03.2013 20:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits