varbūt gadīsies

10 gadi
Reitings 865
Reģ: 12.02.2011
ir tā sanācis, ka iepazinos ar precētu vīrieti. cik mēs esam sazvanījušies viņš man ir skaidri pateicis, ka manis dēļ no sievas nešķirsies. un izvilināja no manis to, ka man pat nav ienākusi doma viņu precēt . sazvanīšanāmies brīžos, kad viņš brauc no darba tas ir līdz 18:00 es drīkstu viņam sūtīt sms un zvanīt līdz tiem 18:00 . ceļos pa naktīm augšā, lai tik parunātos ar viņu.
pati saprotu, ka vajag teikt nē, bet nevaru , žēloju sevi, ka parakstos uz kaut ko tādu un žēloju sevi, ka nevaru pateikt nē. vakaros sēžu un pārdzīvoju, ka nevaru tā vienkārši uzzvanīt viņam, baigi grūti ir arī tad, kad aizdomājos par to, ka viņš apskauj savu sievu.
tā kā nevienam kaut ko tādunevaru stāstīt, bet gribas kādam to izstāstīt. nevajag man to padomus, lai saku nē kamēr vel nekas nav, jo to apzinos pati un nevajag mani nosodīt, jo pati zinu, ka tādas vajag nosodīt.
pati šādu situāciju esmu piedzīvojusi
29.03.2013 13:52 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Ruuta-pasai sievietei tas neliekas pazemojosi,jo vina miil viirieti-pazemojosi buutu,ja vina to dariitu pret savu gribu,taa ir vinas pasas veeleesanaas,pieskanosanaas viirietim!
29.03.2013 17:54 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Menda un Krista!
Nu, tad atbildiet, lūdzu, tikai - godīgi! Ir tāds teiciens/ nerakstīts likums, kurš iet vīriešu vidē no mutes mutē. Apmēram tā:"Ir divas lietas, ko sieviete, ja ir sākusi darīt, - nekad nespēs izbeigt - dzert un "iet pa rokām"" Vai tā, jūsuprāt, ir taisnība? Mana pieredze rāda, ka 100%!
Un tāpēc ar savas necilās pieredzes vadīts, uzskatu, ka poligāmija varētu būt bīstama pašai sievietei. Vīrietis tik tiešām ir spējīgs apstāties, sievietes pēc manas pieredzes - nē!

Emanuelle! Tieši tā, katru - citādi!

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
tiesaam miil abas sievietes un panem no katras to labaako...kas vinu apmierina

Izdevīgi iekārtojies vecis. Žēl, ka ir tādas sievietes, kas to pieļauj.

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Un jaa, tajaas valstiis, par ko runaa - viirieshiem ir tik tieshaam aarkaartiigi liels gribas truukums! Vinji ir nesavaldiigi, nesavaakti un nespeejiigi sevi disciplineet. Taapeec vinji liek sievaam neesaat burkas, taapeec tur notiek lielaa meerogaa izvaroshanas un valstiis tiek kategoriski aizliegtas daudzas lietas, jo vinji NAV speejiigi apstaaties. Nonaakot rietumu pasaulee, vinjiem aatri aiziet shiiberis ciet atskiriibaa no kultuuraam, kuraas nav daudzsieviiba.
29.03.2013 17:56 |

Reitings 802
Reģ: 28.06.2012
Nenosodu tevi...ir aitas būs cirpēji. Bet ja esi jauna bez bērniem, tad labāk pārtrauc pēc iespējas ātrāk. Jo vēlāk pieķersies un būs vēl grūtāk un daudz sāpīgāk.
29.03.2013 17:57 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Ruuta-pasai sievietei tas neliekas pazemojosi,jo vina miil viirieti-pazemojosi buutu,ja vina to dariitu pret savu gribu,taa ir vinas pasas veeleesanaas,pieskanosanaas viirietim!

Būt otrajai, tai, kurai vislaik jāslapstās, skaidri apzinoties, ka nekad nebūs nekas vairāk, saki, ko gribi ir pazemojoši. Arī mīlestībā jāsaglabā pašcieņa.
29.03.2013 17:58 |

Reitings 9169
"Ir divas lietas, ko sieviete, ja ir sākusi darīt, - nekad nespēs izbeigt - dzert un "iet pa rokām"

Tas attiecaas vairaak uz viirieshiem nekaa uz sievieteem! Viirieshi nespeej apstaaties gandriiz nekur, taapeec arii aatraak mirst. Un vieglas uzvediibas viirieshi kniebs medmaasaam peecpusee pat 90 gados ar visu nestaavosho atribuutiku, bet sievietes - prostituutas biezji vien meedz peec tam buut labaakaas sievas un maates.
29.03.2013 17:59 |

Reitings 9169
Turklaat, ja taa paskataas - kura dzimuma paarstaavji ir visbiezjaak narkomaani, slimo ar sts, speelee azartspeeles, dzer,smeekjee utt? Abiem dzimumiem ir vienaadas iespeejas saakt aizrauties ar taadaam lietaam un abi dzimumi vienliidz biezji ir pameeginaajushi no visa taa kaut vienu reizi, bet kaapeec tad atkariigo skaits nav 50 pret 50?
29.03.2013 18:01 |

10 gadi
Reitings 1582
Menda tur jau taa lieta, ka taadi kaa Melns ir paarliecinaati, ka viirieshi ir poligaamie un ka sievietes ir taas uzticiigaas. Taapeec arii vinji nepamana to, ka liela dalja ap gadiem 40 staigaam ar pamatiigiem ragiem. Ja viirietis ar visu savu poligaamiju ir aizskreejis miiciit citu, tad lai nelolo naivas iluuzijas, ka sieva tikumiigi cieshaas.
Krista, tipisks kara cirvja vicināšanas tipa teksts. Tev ir prieks, ka ļaunajiem vīriešiem esat atdarījušas, uzliekot ragus? Es tikai uzdevu jautājumu, kāpēc tēmas autorei ir jāmokās? Un kāpēc ir jāmokās citiem? Jā, arī vīriešiem sāp sievu mīļākie, bet nez' kam tā patīk dzīvot? No paaudzes paaudzē. Nu, var jau samierināties ar to, kā ir. Dievs, pasargi, nu pavediniet tos precētos vīriešus, lai jau tiek, ja tas tik ļoti ir vajadzīgs, nu labi, legalizējam daudzvīrību, paskatīsimies, kas tad būs tālāk (HS attiecības arī pamazām tiek legalizētas un par to nez' kāpēc šeit neviens necepas)?
29.03.2013 18:02 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Melns, tu runā par arābu valstīm, kur vīriešu ego vispār ir mākoņos + vēl sievietes ir praktiski beztiesīgas. sievietes, kurām tradīciju dēļ jau ir lemts vienmēr būt atkarīgām no vīrieša (tēva vai vīra), varbūt tavu izsapņoto variantu pieņems, galu galā, kas viņām cits atliek? šaubos, ka visas viņas ir laimīgas. bet emancipētu sievieti tu uz to nepielauzīsi, jo viņas nesamierināsies ar kaut kādiem izlaideņiem, kuri ir paraduši darīt visu, kas ienāk prātā

tu, protams, vari dzīvot ar saviem uzskatiem, vēlu veiksmi. bet atrodi man divas sievietes, kuras būs ar mieru tādā modelī ilgstoši dzīvot un vēl bērnus laist pasaulē un audzināt.
29.03.2013 18:06 |

Reitings 16208
Es zinu gadiijumu ,kur viirietis to otro sievieti miil daudz vairaak ,kaa pirmo...mees nekad nezinam,kaa ir iisteniibaa.Zinu arii,ka tai otrai viirietis daavina daargas daavanas utt.Neviens nejuutas pazemots.Ir arii sievas ,kuras visu zin par saviem viiriem ,sadziivo ar to,ka viniem miilaakaas-labaak redz viiru prieciigu,kaa saiigusu...!Skan neticami,bet arii taa meedz buut...!
Viss atkariigs no taa,ko pati autore veelas no dziives...Ja veelas normaalu gimeni ,tad sis variants nekad nestraadaas-tad jaameklee cits viirietis.
29.03.2013 18:07 |

Reitings 9169
Tev ir prieks, ka ļaunajiem vīriešiem esat atdarījušas, uzliekot ragus?

Smiekliigi. Taa nav nekaada atdariishana, bet gan daba. Ja viirietis sievieti neapmierina, vinja ne jau aiz atriebiibas ieviesiis miiljaako, bet gan taapeec, ka gribaas to seksu un uzmaniibu. Neticeesi, bet arii sieviete meedz izbaudiit tuviibu un ja taas pietruukst, saak justies slikti. Biezji vien viirieshi, kad vinjiem ir miiljaakaa, mazaak dod sievai, it iipashi uz vecumu, jo tad miileeties vinjiem gribaas mazaak, bet sievietei vairaak.
Jā, arī vīriešiem sāp sievu mīļākie, bet nez' kam tā patīk dzīvot?

Tad kaapeec sievieteem nevar saapeet viirieshu miiljaakaas? Kaapeec mums tas ir jaapienjem kaa passaprotams fakts? Saap abiem vienaadi, seksu abiem gribaas vienaadi, tad kaapeec buutu jaapienjem daudzsieviiba kaa normaala, bet daudzviiriiba kaa anomaalija?
29.03.2013 18:09 |

Reitings 16208
Es pazinu viirieti no Araabu valstiim-tur viss loti mieriigi...visi laimiigi,neviens nejuutas pazemots,sievas savaa starpaa loti labi sadziivo...!Taada lieta,ka greizsirdiiba nepastaav!Cita kultuura,citi likumi!
29.03.2013 18:12 |

Reitings 9169
Araabu valstiis tie kroplji nogalina, izvaro,sit un pazemo sievietes, nogalina mazas meitenes pie dzimshanas. Manai paziistamajai pakistaanietei viens shitaads kroplis maasu dziivu sadedzinaaja, jo vinjam gribeejaas jaunu sievu, bet nespeeja divas atljauties. Tagad vinja dziivo laimiiga Kanaadaa un no pakistaanjiem muuk pa gabalu. Musulmanju kultuura ir peedeejaa, no kuras vispaar jaanjem ir piemeers. Tavos aprakstos skan jau viss skaisti, bet laikam neesi redzeejis to sievieshu sakropljotaas sejas un neesi redzeejis, kaadaa staavoklii vinjas tiek nogaadaatas slimniicaas. Reti kursh ne-musulmanis taa izturaas pret savu sievieti.
29.03.2013 18:13 |

Reitings 9169
Emmanuelle pie mums ir daudz imigrantu no turienes. Lielai daljai tur no cienjas ir taalu. Sievas biezji vien labi sadziivo, jo dala kopeejo beedu - to kropli, kuru ir appreceejushas un viena otru meegina paglaabt no sitieniem.
29.03.2013 18:15 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Par tēmu neko jaunu nespēšu pateikt. Tikai ievēroju vienu lietu - Melns jeb Kaspar, man likās, tu cēli divreiz atvadījies no šī foruma. :D
29.03.2013 18:17 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns, tu runā par arābu valstīm, kur vīriešu ego vispār ir mākoņos + vēl sievietes ir praktiski beztiesīgas. sievietes, kurām tradīciju dēļ jau ir lemts vienmēr būt atkarīgām no vīrieša (tēva vai vīra), varbūt tavu izsapņoto variantu pieņems, galu galā, kas viņām cits atliek? šaubos, ka visas viņas ir laimīgas. bet emancipētu sievieti tu uz to nepielauzīsi, jo viņas nesamierināsies ar kaut kādiem izlaideņiem, kuri ir paraduši darīt visu, kas ienāk prātā

tu, protams, vari dzīvot ar saviem uzskatiem, vēlu veiksmi. bet atrodi man divas sievietes, kuras būs ar mieru tādā modelī ilgstoši dzīvot un vēl bērnus laist pasaulē un audzināt.
Es, Menda, pat varbūt īsti nepaudu savus uzskatus, es tikai uzdevu jautājumu, vai mēs visi kopā nevaram izgudrot kaut ko tādu, lai dorothea būtu kopā ar to vīrieti un iepriekšējā ģimene arī nebūtu jāizjauc. Vārdu "daudzsievība" pirmā pieminēja Krista, ne - es, pie tam sašutumā (?) pat uzrakstīja to nedaudz nepareizi.
Es nezinu, vai es atrastu divas sievietes, kura būs ar mieru dzīvot tādā modelī, bet es droši zinu, ka bez piepūles varu atrast desmittūkstoš reižu vairāk sieviešu, kuras visu savu mūžu ir vienas un nelaimīgas. Sieviešu vidū vienmēr vairāk vai mazāk valda konkurence, un es esmu patīkami pārsteigts par to, cik draudzīga un savstarpēji izpalīdzīga atmosfēra valda šajā forumā, tāpēc jūs teiksit "Pašas vainīgas", bet man viņu visu ir patiesi žēl. Un zini! Esmu runājis ar dažām vientuļajām mātēm. Paliek iespaids, ka viņu vidū varētu atrast ne tikai divas vien, kuras uz ko tādu parakstītos.
29.03.2013 18:23 |

10 gadi
Reitings 1582
Turklaat, ja taa paskataas - kura dzimuma paarstaavji ir visbiezjaak narkomaani, slimo ar sts, speelee azartspeeles, dzer,smeekjee utt? Abiem dzimumiem ir vienaadas iespeejas saakt aizrauties ar taadaam lietaam un abi dzimumi vienliidz biezji ir pameeginaajushi no visa taa kaut vienu reizi, bet kaapeec tad atkariigo skaits nav 50 pret 50?
29.03.2013 18:25 |

Reitings 16208
Krista-man ir tikai viens piemeers,kuru varu mineet tiesi par araabiem...Viirietis veel uzsveera ,ka viss atkariigs no naudas daudzuma,cik buus sievas,kaa varees vinas uztureet utt.
Nu par tiem Afganistaanas,Pakistaanas,Iraanas cilveekiem ir cits staasts!
Vieniigais ,ko es veel gribeeju ieteikt autorei-nevienam nekad nevajag atriebties!Tas nekur taalu neies!
29.03.2013 18:25 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Vispār Melnā runa par arābu valstīm ir kaut kāda dīvaina šīs diskusijas sakarā. Neiederīga, es teiktu. Arī arābu valstīs ne katram vīrietim ir vairākas sievietes, jo, kā jau Melns pats pateica, vīrietim ir jāspēj vienlīdzīgi nodrošināt visas savas sievietes, līdz ar to šādu daudzsievību var atļauties tikai ļoti turīgi vīrieši. Un kā tad īsti šis salīdzinājums darbojas ar nepārāk bagātiem Latvijas vīriešiem vai šo diskusiju? Manuprāt, nav ko sprediķot par divām dažādām lietām.
29.03.2013 18:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits