Melns, tu runā par arābu valstīm, kur vīriešu ego vispār ir mākoņos + vēl sievietes ir praktiski beztiesīgas. sievietes, kurām tradīciju dēļ jau ir lemts vienmēr būt atkarīgām no vīrieša (tēva vai vīra), varbūt tavu izsapņoto variantu pieņems, galu galā, kas viņām cits atliek? šaubos, ka visas viņas ir laimīgas. bet emancipētu sievieti tu uz to nepielauzīsi, jo viņas nesamierināsies ar kaut kādiem izlaideņiem, kuri ir paraduši darīt visu, kas ienāk prātā
Es, Menda, pat varbūt īsti nepaudu savus uzskatus, es tikai uzdevu jautājumu, vai mēs visi kopā nevaram izgudrot kaut ko tādu, lai dorothea būtu kopā ar to vīrieti un iepriekšējā ģimene arī nebūtu jāizjauc. Vārdu "daudzsievība" pirmā pieminēja Krista, ne - es, pie tam sašutumā (?) pat uzrakstīja to nedaudz nepareizi.
Es nezinu, vai es atrastu divas sievietes, kura būs ar mieru dzīvot tādā modelī, bet es droši zinu, ka bez piepūles varu atrast desmittūkstoš reižu vairāk sieviešu, kuras visu savu mūžu ir vienas un nelaimīgas. Sieviešu vidū vienmēr vairāk vai mazāk valda konkurence, un es esmu patīkami pārsteigts par to, cik draudzīga un savstarpēji izpalīdzīga atmosfēra valda šajā forumā, tāpēc jūs teiksit "Pašas vainīgas", bet man viņu visu ir patiesi žēl. Un zini! Esmu runājis ar dažām vientuļajām mātēm. Paliek iespaids, ka viņu vidū varētu atrast ne tikai divas vien, kuras uz ko tādu parakstītos.