varbūt gadīsies

10 gadi
Reitings 865
Reģ: 12.02.2011
ir tā sanācis, ka iepazinos ar precētu vīrieti. cik mēs esam sazvanījušies viņš man ir skaidri pateicis, ka manis dēļ no sievas nešķirsies. un izvilināja no manis to, ka man pat nav ienākusi doma viņu precēt . sazvanīšanāmies brīžos, kad viņš brauc no darba tas ir līdz 18:00 es drīkstu viņam sūtīt sms un zvanīt līdz tiem 18:00 . ceļos pa naktīm augšā, lai tik parunātos ar viņu.
pati saprotu, ka vajag teikt nē, bet nevaru , žēloju sevi, ka parakstos uz kaut ko tādu un žēloju sevi, ka nevaru pateikt nē. vakaros sēžu un pārdzīvoju, ka nevaru tā vienkārši uzzvanīt viņam, baigi grūti ir arī tad, kad aizdomājos par to, ka viņš apskauj savu sievu.
tā kā nevienam kaut ko tādunevaru stāstīt, bet gribas kādam to izstāstīt. nevajag man to padomus, lai saku nē kamēr vel nekas nav, jo to apzinos pati un nevajag mani nosodīt, jo pati zinu, ka tādas vajag nosodīt.
pati šādu situāciju esmu piedzīvojusi
29.03.2013 13:52 |

Reitings 1352
Reģ: 10.08.2012
Būšu rupja.

Ienīstu vecenes, kuras jauc ģimenes un attiecības, nedari to, ko nevēlētos, lai dara Tev.
29.03.2013 16:34 |

10 gadi
Reitings 865
Reģ: 12.02.2011
Mia - es kaut ko tādu jau divas reizes esmu saņēmusi, tāpēc nevar teikt, lai nedaru to ko negribu lai nodara man
29.03.2013 16:43 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
nu, un tu tagad tipa atriebies? :D
29.03.2013 16:44 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Izveelies nepareizos viirieshus, ja jau ieprieksheejie tevi kraapa un atkal jau sasaisties ar kraapnieku.
29.03.2013 16:46 |

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Gudri cilvēki neatriebjas, vēl jo vairāk cilvēkiem, kuri Tev neko pāri nav nodarījuši.
29.03.2013 16:46 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Saprotu, ka ar saviem jautājumiem izraisīšu sašutuma vētru, bet es tik tiešām nesaprotu, kurš, kad un kā ir nopamatojis to, ka katram vīrietim katrā ziņā ģimene ir jāveido ar vienu un tikai ar vienu sievieti? Liela daļa vīriešu pēc savas DABAS (ticiet man, tā nav ne izlaidība, ne kaut kādas iegribas, ne vēlēšanās izrādīties, bet no - dabas ieliktā vīrieša būtība) ir poligāmi. Ja kāda zina teorētisko pamatojumu, lūdzu paskaidrojiet, jo es tik tiešām nesaprotu, kādēļ vīriešiem ir jāslēpjas kopā ar mīļākajām, bet otrai pusei jāstreso par to, vai manam vīrietim tāda ir vai nav. Abpusējas cieņas un izpratnes pilnas SAdarbības vietā vīriešu un sieviešu attiecībās redzu tikai nebeidzamu un visuresošu KARAdarbību. Konkrētās tēmas aizsācēja ir uzskatāms piemērs. Nu, kāpēc kādam ir jāslēpjas un kādam citam ir jāstreso, vai svētkos nebūs vienatnē jāskatās "Panorāma"! Saprotiet taču beidzot visas! Vīrieši un sievietes ir radīti dažādi. Vīrietis vismaz vienā lietā, šķiet, jūs, tik pašaizliedzīgās un mīļās sievietes, ir pārspējis. VĪRIETIS IR SPĒJĪGS MĪLĒT VAIRĀKAS SIEVIETES VIENLAIKUS! Arī es, būdams poligāms, nevēlos šķirties no savas lieliskās sievas, bet ...
Ķengas un apvainojumus dzirdēt nevēlos, jo galu galā, es pats tāds būt neesmu izvēlējies un izmainīt (izņemot - apspiest to sevī) te arī īpaši neko nevaru.
Kāpēc tādos gadījumos, kā aprakstīts sākumā, vienmēr iestājas bezizeja? Cilvēki taču viens otram patīk, viens pie otra tiecas! Kāpēc ir jālauž abpusējas jūtas? Kāpēc kādam vienmēr ir jājūtas sāpinātam? Vai varbūt tās nav tik vērtas? Es īsti nesaprotu.
29.03.2013 17:02 |

Reitings 9169
Melns, tad ko iesaki? Dievsieviibu? Ieluugt kaadu blozgu pie seviim maajaas, lai viirietis papriecaajaas? Nekad nav un nebuus sapratne un cienja pret faktu, ka viirietis gulj ar vairaakaam sievieteem. Un arii nesaprotu, kaapeec buutu jaaciena kaadu par to, ka vinjam ir gribas truukums. Un veel - paskaidro tad, kaapeec viirieshi pamet nekaveejoties sievietes tad, ja uzzina, ka vinjas ir kraapushas, bet sieveteem viirieshu nespeeja notureet kraaninju biksees ir jaasaprot? Sievietes nemaz arii nav tik monogaamas kaa domaa, it iipashi, kad viiri ir gados un potence vairs nav tik jaudiiga, arii sievieteem gribaas jaunu 20 gadnieku, nevis savu viiru. Bet nu kaut kaa maakam savaldiities bik vairaak.
29.03.2013 17:11 |

Reitings 1516
Melns, jā, gribu redzēt, kādu seju 99% vīriešu rādītu, ja viņu sieviņa paziņotu, ka tagad pamēģinās būt poligāma! :D
29.03.2013 17:15 |

Reitings 1352
Reģ: 10.08.2012
Bet Tu iedomājies, kā jutīsies tā vīrieša sieva, kad viss nāks gaismā?

Jā, mīlestībā ir izmantojami visi ieroči, tā vismaz saka, bet ne šajā gadījumā, jo tas vīrietis Tev pateica, ka nešķirsies no sievas.

Un vēl jo vairāk, nedari citiem to, ko esi piedzīvojusi uz savas ādas.
29.03.2013 17:17 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es saprotu,ka ir taadi briizi,ka iemiilamies "nepareizaa viirietii",gruuti sirdij paveeleet,bet laikam tev tomeer ieteiktu visu kaartiigi paardomaat.Krista loti labi pateica .Liekas, siim attieciibaam nav naakotnes.Es noteikti meeginaatu aiziet...izstaaties no speeles.
29.03.2013 17:19 |

Reitings 9169
Menda tur jau taa lieta, ka taadi kaa Melns ir paarliecinaati, ka viirieshi ir poligaamie un ka sievietes ir taas uzticiigaas. Taapeec arii vinji nepamana to, ka liela dalja ap gadiem 40 staigaam ar pamatiigiem ragiem. :D Ja viirietis ar visu savu poligaamiju ir aizskreejis miiciit citu, tad lai nelolo naivas iluuzijas, ka sieva tikumiigi cieshaas.
29.03.2013 17:20 |

Reitings 1516
un tas iebildums par "dabu" ir muļķības. kā jau Krista teica, varētu padomāt, ka sievietēm kādureiz negribas pavdināt citu vīrieti. kaut gan mazāk laika par to paliek domāt, tas gan, jo bērni jāaudzina un sava vīrieša netīrās zeķes jāmazgā. zini, mēs alās vairs nedzīvojam un ar rokām sev vakariņas neķeram, dabiskie instinkti, manuprāt, mums sen jau ir tikpat kā atrofējušies. vīriešu skraidīšana apkārt ir sociāli iemācīta lieta
29.03.2013 17:20 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Nesaprotu, kāds tev labums no šādām attiecībām, kurās nepārtraukti tiec pazemota?
29.03.2013 17:24 |

Reitings 16208
Es nedomaaju ,ka viirietis pazemo autori,vins varbuut tiesaam miil abas sievietes un panem no katras to labaako...kas vinu apmierina .Izklausaas neticami,bet mans viirs arii ir teicis,ka viiriesi var miileet vairaakas sievietes reizee,bet dazaadi...Vins veel uzsveera,ka tiem loti speeciigiem bizness viiriem,kuriem darijumi iet no rokas ,vienmeer buus miilaakaas.
29.03.2013 17:30 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Žēl sievas, ka tādi kā jūs pastāvat. Tevis gan nav žēl.
+++
29.03.2013 17:31 |

Reitings 9169
Emmanuelle sievieteem var buut tas pats! It iipashi, ja ir pietruucis beerniibaa teevs. To vecaako viirieti, visbiezjaak viiru, miil vairaak kaa teevu un peec tam paraleeli veel tiekaas ar savu vienaudzi, pret kuru ir kaisliiga miilestiiba. Visbiezjaak poligaamie ir tie, kuriem beerniibaa ir kaut kas truucis, taapeec arii ir speejiigi miileet vairaakus partnerus vienlaiciigi, bet tikai pret vienu no vinjiem buus iistaas juutas kaa pret preteejaa dzimuma paarstaavi, pret paareejiem buus teeviskjaas juutas, beerna juutas pret maati, drauga juutas utt. Domaaju, arii sheit var izmantot Eriksona sisteemu, ka ir jaaiziet cauri katram posmam t.i. miilestiibas veidam dziives laikaa un ja kaads posms ir izlaists, tad saakaas nobiides.
Biznesa viirieshiem tas ir vairaak prestizja un laika jautaajums. Neba sievas ar visiem beerniem lidos liidzi visaas dariishanaas, bet redzeet sievieti reizi meenesii ir par maz.
29.03.2013 17:38 |

Reitings 16208
Krista+++
29.03.2013 17:40 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Melns, tad ko iesaki? Dievsieviibu? Ieluugt kaadu blozgu pie seviim maajaas, lai viirietis papriecaajaas? Nekad nav un nebuus sapratne un cienja pret faktu, ka viirietis gulj ar vairaakaam sievieteem. Un arii nesaprotu, kaapeec buutu jaaciena kaadu par to, ka vinjam ir gribas truukums. Un veel - paskaidro tad, kaapeec viirieshi pamet nekaveejoties sievietes tad, ja uzzina, ka vinjas ir kraapushas, bet sieveteem viirieshu nespeeja notureet kraaninju biksees ir jaasaprot? Sievietes nemaz arii nav tik monogaamas kaa domaa, it iipashi, kad viiri ir gados un potence vairs nav tik jaudiiga, arii sievieteem gribaas jaunu 20 gadnieku, nevis savu viiru. Bet nu kaut kaa maakam savaldiities bik vairaak.
Sapratne un cieņa nebūs Latvijā, Kanādā un pārējā t.s. kristīgajā pasaulē, ja es pareizi saprotu. Tai pat laikā ir tādas pasaules daļas, kur tāda eksistē jau vismaz pēdējos 1500 gadus. Un neteiktu, ka tur visi vīrieši būtu ar gribas trūkumu, vienkārši ir legalizēta viņiem normālā un pieņemamā lietu kārtība. Zinu par to, pēc kādiem likumiem viņi dzīvo. Pie sevīm mājās blozgas tur neaicina, pie tam ļoti bieži pirmā sieva (!!!!!!!!!) pati, pazīstot savu vīrieti, izvēlas savam vīram otro. Viņas ir draudzenes un visi mājas darbi izdalās uz pusēm. Ja nu vīrietis grib to otro, nekas nenotiek bez pirmās piekrišanas. Ja pirmā pasaka, ka viņai tā kā zeltlietu par maz vai māja par šauru, kamēr vecais nav iesprindzis un "trūkumus" novērsis, pirmā savu piekrišanu var arī nedot. Vīrieša pienākums ir nodrošināt katru no sievām ar ATSEVIŠĶU dzīvojamo platību, pats var nakšņot pat - uz ielas. Ļoti tiek pievērsta uzmanība vīrieša taisnīgumam pret visām - viss ir jādala vienādi katrai, pat - sīkumos. Ja sieviete strādā, tad tā nauda, ko viņa nopelna, ir VIŅAS nauda, bet tā, ko nopelna vīrs, ir ĢIMENES nauda, t.i., - vīram nav it nekādu tiesību uz sievas nopelnīto naudu un viņa to var krāt, tērēt, - darīt, ko vēlas, - viņu neviens, pat -vīrs nevar piespiest to tērēt savādāk, kā vien viņa pati to izlems, bet vīrieša pienākums ir par savu nopelnīto uzturēt visas sievas ar visiem viņu bērniem. Pirms kāzām līgavainis ar sievas aizbildni vienojas par "maher" - naudas summu vai mantas daudzumu, kuru līgavainis samaksā līgavas aizbildnim. Tā nav sievas pirkšana, bet - pierādījums, ka jaunais vīrs un nauda ir nešķirami jēdzieni. Galarezultātā "maher" pilnā apjomā nonāk jaunās SIEVAS ĪPAŠUMĀ. Noteikti kaut ko esmu aizmirsis, bet ir arī tāds modelis un lieliski darbojas, - spējīgākie vīrieši tiek pie vairākām sievām, pēc viņiem paliek vairāk bērnu un komplektā ar alkohola nelietošanu nācijas genofonds uzlabojas. Kam pie mums ir visvairak pēcnācēju? Diemžēl - alkoholiķiem!
Tas ir viens no piemēriem, ko es saucu par SAdarbību vīriešu un sieviešu starpā. Mūsu apstākļos, par nelaimi, it visur vērojama KARAdarbība nolūkā piespiest otru dzīvot pēc maniem ieskatiem.
29.03.2013 17:43 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
es drīkstu viņam sūtīt sms un zvanīt līdz tiem 18:00 . ceļos pa naktīm augšā, lai tik parunātos ar viņu.

Nu man tas liekas reāli pazemojoši!
29.03.2013 17:49 |

Reitings 9169
Melns - bet tad arii buutu jaatljauj daudzviiriiba vai oficiaalas tiesiibas uz miiljaako sievietei! It iipashi paaros, kur sieviete ir stipri jaunaaka. Gjeneetiski nav labi, ka veci viirieshi rada beernus. Vinji nodod savas slimiibas peecnaaceejiem. Turklaat potence ar gadiem ruuk un sievietei jaastaigaa neapmierinaatai. Sabiedriibas labaa vinjiem buutu jaadod zaljaa gaisma sievai, lai taa meklee speeciigu 20 gadnieku atvases radiishanai.
29.03.2013 17:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits