juutos shausmiigi ;(

Reitings 41
Reģ: 09.07.2011
sveikas meitenes. man vajadziiga paliidziiba, taapeec veershos pie jums. nesen izshkiros ar puisi,bijam kopaa pus otru gadu, muusu attieciibas bija uz attaaluma, vinsh Latvijaa, es citaa vietaa. tikaamies diezgan biezhi,tuvaakajaa laikaa domaaju jau braukt pie vinja. bet notika kas negaidiits, mes pashkiramies, es izmetu stulbu joku, tas vinju sakaitinaaja un viss pa galam. tagad esmu palikusi viena, shii vaarda tieshaakajaa noziimee. sheit man nav normaalu draugu, jo puisi bija shausmiigi greizsirdiigs un es paarstaaju kkur staigaat, tikties ar draugiem, man galvenais bija tikai vinjsh.

juutos es shausmiigi, tikai raudu... es gribu pie vinja, es gribu vinjam uzzvaniit, lai vinjsh mani nomierina, bet zinu, ka nekas mums vairs nebuus.es zvanu draudzeneem, viss ok, parunaajamies, bet ka tik paarstaajam runaat, es atkal asaraas. man gribas kliegt, es nezinu, briizhiem liekas, praataa var sajukt... atsleegties no taa man nesanaak, man negribaas dariit neko jaunu, es negribu naakt no darba uz maajaam, jo buushu viena un man bail no shiis seedeeshanas 4 sienaas... esmu izmisumaa, nevaru ne eest, ne guleet :( kaa lai to paarcieshu?
28.03.2013 20:53 |

Reitings 360
Reģ: 29.12.2010
Sabine, tad gaidi ja bus gajejs tad ies ja ne naks atpaklj vnk kadu laiku neraksti nezvani vinam!
lai nomierinas !
Lauj cilvekam padomat-un tad jau pati jutisi!
A vins ir tev atzinies milestiba?
29.03.2013 09:31 |

Reitings 41
es veel ceru uz briinumu, ka vinjsh man uzrakstiis, ka paardomaas, taa jau laikam visas meitenes juutas,kas paliek pamestas...

jaa, ir atzinies, bet nezinu tomeer vai taa bija taisniiba, tachu peec visa taa, ko vinjsh prieksh manis ir izdariijis,teikshu,ka juutas vinjam noteikti bija
29.03.2013 19:48 |

Reitings 78
Reģ: 23.05.2010
Negribu būt skarba bet sajūta,ka puisis jau laiciņu negribēja neko veidot,tapēc meklē tagad atrunas vai arī uzradās cita dāma,jo tāpat vien tik vienkārši nevar izšķirties.
Turies meitēn!
29.03.2013 19:58 |

Reitings 41
vinjam ir ljoti smags raksturs, ir bijushi briizhi, kad vinjsh vareeja pateikt kko sliktu, tachu to nemaz nedomaajot.

mees bijaam tikushies 2 ar pusi ned.atpakalj, viss bija labi, mees runaajaam par to, ka es driiz atnraukshu un taa.ak, ja vien es vareetu zinaat ko vinsh domaa...
29.03.2013 20:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)