juutos shausmiigi ;(

Reitings 41
Reģ: 09.07.2011
sveikas meitenes. man vajadziiga paliidziiba, taapeec veershos pie jums. nesen izshkiros ar puisi,bijam kopaa pus otru gadu, muusu attieciibas bija uz attaaluma, vinsh Latvijaa, es citaa vietaa. tikaamies diezgan biezhi,tuvaakajaa laikaa domaaju jau braukt pie vinja. bet notika kas negaidiits, mes pashkiramies, es izmetu stulbu joku, tas vinju sakaitinaaja un viss pa galam. tagad esmu palikusi viena, shii vaarda tieshaakajaa noziimee. sheit man nav normaalu draugu, jo puisi bija shausmiigi greizsirdiigs un es paarstaaju kkur staigaat, tikties ar draugiem, man galvenais bija tikai vinjsh.

juutos es shausmiigi, tikai raudu... es gribu pie vinja, es gribu vinjam uzzvaniit, lai vinjsh mani nomierina, bet zinu, ka nekas mums vairs nebuus.es zvanu draudzeneem, viss ok, parunaajamies, bet ka tik paarstaajam runaat, es atkal asaraas. man gribas kliegt, es nezinu, briizhiem liekas, praataa var sajukt... atsleegties no taa man nesanaak, man negribaas dariit neko jaunu, es negribu naakt no darba uz maajaam, jo buushu viena un man bail no shiis seedeeshanas 4 sienaas... esmu izmisumaa, nevaru ne eest, ne guleet :( kaa lai to paarcieshu?
28.03.2013 20:53 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
''Miilet vajag tad,kad esm tam gatavs, nevis tad,kad bail buut vienam''
Man ir bail buut vienai,man vajag sabiedriibu ,runaat,runaat.. Attiecibas bija daudz -, bet lieli plusi (manaas,kuras izjuka).. Man nepietrukst konkreti sis cilveks tik ljooti kaa tas ka buut ar kadu, iepriecinat,loloot, milet.. Naaks citi,bet kur vini ir???? :D Tadelj daudzas attieciibas turpinas,jo nav citi uzreiz un bail but vienam,tadel samierinamies ar visu..
28.03.2013 23:26 |

Reitings 15
Reģ: 08.05.2012
Neko nezvani. Tieši tagad izraudi visu,kas tevī ir. Tad būs laiks, kad sāksi mazāk par viņu domāt. Ja viņam tu neesi vajadzīga neskrien pakaļ, parādi ka esi stipra. Zinu cik grūti tā ir, un cik viegli to teikt, bet citu izeju nav. Ja arī zvanīsi, tad nekas nemainīsies (ja īsta šķiršanās un VIŅŠ attiecības izbeidza)
29.03.2013 00:58 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Kas par joku?
29.03.2013 01:02 |

Reitings 41
veel plus visam ir arii citas probleemas,viss kopaa, un liekas, ka tikai vinjsh tagad speetu samiiljot,paliidzeet...

Zīle, par joku ilgi un daudz jastasta, tapec varu tik pateikt to, ka vienkarshi izvedu vinju no pacietiibas ar to.
29.03.2013 01:29 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Sabine, sanemies, padomaa par savas dzives jegu - kas ta tada ir? Kam tu veltii savu dzivi?

Un padoma, ka tava raudasana neko nedod, ipashi, ja vinjam ir pilnigi pofig. No raudasanas un nervozesanas Tu dari sevi nesmukaku - dabusi pieree grumbas!

Neiesi tachu bojat savu smuko sejinju kaut kada viriesha delj !!! Pasmaidi, Tu noteikti esi loti skaista meitene un vinjs ir daudz zaudejis:) Novertee pati sevii!! Vai vinjs tagad nervoze, uztraucaas par tevi ? Nee, tachu. Nu luk, Tev nav iemeslu taa darit pashai. Pazvani cilvekiem, kuriem cares par tevi - mammai, bralim, masai, tetim, (savai gimenei) - vinji ir tie, kas patiesam ir tavejie un par kuriem tev jauztraucas, nevis k-kadi viriesi..
29.03.2013 01:51 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Nu nezinu, nezinu.. Nav ne jausmas, kas jums tur iepriekš ir bijis, kas tas bija par joku, kādi esat pēc rakstura. Bet ES noteikti zvanītu, ja zinātu, ka iespējamais šķiršanās iemesls ir bijis manas vainas dēļ. Attiecības ar spītu neizveidosi. Un šajā brīdī nav svarīgi, ja sarunas laikā sāksi raudāt vai vēl ko citu. Tas palīdzēs! Tici man! Atvainojies puisim, pasaki, ka dikti nožēlo un pārdzīvo. Ja nē, tad nē. Tu vismaz būsi mēģinājusi. Un tikai tā tu uzzināsi, vai tā patiesi bija šķiršanās, jo šobrīd liekas vienkārši pēc strīda, kas ieildzis.
Un nedomā tādas muļķības, ka pazemosi sevi zvanot un cenšoties rast skaidrību. Tas taču ir tikai normāli - ja rodas kādas nesaskaņas (lielākas vai mazākas), jācenšas tās risināt.
Man liekas, ka ilgnoturīgas un pastāvīgas attiecības nevar tā vienkārši izbeigt. Ar apvainošanos, neizrunāšanu līdz galam.

Turies! Es ticu, ka viss nokārtosies! :)
Un neaizmirsti, ka tas nav nekas slikts, ka tu izrādi rūpes un pārdzīvojumus par nesaskaņām. Tas tikai pierāda, ka tev tās ir nozīmīgas.
29.03.2013 02:03 |

10 gadi
Reitings 1725
Un nekur nav teikts, ka puisim pilnīgi vienalga par tevi, ka viņš tagad no prieka lēkā un bauda dzīvi. Tu to nezini. Un kāda no mums pārējām ne tik.
Iespējams, viņš tiešām jūtas ļoti aizskarts, ir spītīgs un gaida tavu atvainošanās zvanu. Es arī esmu spītīga un gaidu piedošanu, ja kāds mani ir aizskāris līdz sirds dziļumiem. Bet tas nenozīmē, ka man vienalga par visu, kas notiek, iekams neesmu saņēmusi atvainošanos. Man iekšēji sāp. Pat ļoti.
29.03.2013 02:05 |

Reitings 1846
sunshine: piedod, bet es neesmu redzejusi nevienu veci, kurs ceptu lidzigas temas forumos, un vaimanatu, par to cik skumigi. Vinji vienkarshi dodas atpusties un izklaideties, un ipashi asti nekustina par notikusho - Vienkarshi dzivo talak un neiespringst.
29.03.2013 02:10 |

10 gadi
Reitings 1725
Vispār nekad neesmu sapratusi, kāpēc cilvēki cenšas rīkoties pēc kaut kāda plāna, baidoties zaudēt pašcieņu vai izrādīt emocijas, kaut ir skaidri redzams, ka tas sāp, ka viņiem sirds bļauj, lai noskaidro visu kas un kā..
Kas gan tā par zemošanos, ja tu lūdz piedošanu mīļotajam cilvēkam, izplūsti asarās vai izkliedz savu sāpi? Kāpēc jācenšas uzūvēt ap sevi mūra cietoksni, ja labāk tāpat nepaliek? Kāpēc nevar vienkārši pateikt:"Piedod, es kļūdījos. Ļoti mīlu tevi." Ego neatļauj?!
Nu puisim, ar ko satiecies 1 nedēļu vai tamlīdzīgi, protams, nezvanīsi pie katra strīda, neraudāsi klausulē utt, bet partnerim.. cilvēkam, ar ko plāno kopīgu nākotni.. ko mīli.. Tas ir citādāk. Attiecības ir jāsaudzē, jākopj un jārisina ķildas.

Ai, man šodien kaut kāds pārdomu vakars.
29.03.2013 02:14 |

Reitings 41
agraak es biju paarliecinaata par to, ka vinsh pardziivoja, kad bija striidi, gaidiija manu zvanu,jo vinsh no tiem spiitiigajiem,ta4u tagad esmu paarliecinaata par preteejo, taapeec naaksies sekot grrr padomam, starpcitu tas man patiik :))

P.S sunshine28 Tev veestule ;)
29.03.2013 02:15 |

10 gadi
Reitings 1725
grrr, nu domā, ka viņi nepārdzīvo? Vai tad pārdzīvošana saistās tikai ar vaimanāšanu forumos? Taču nē. Neviens nevar ielīst cilvēkā iekšā. Vīriešu fīča ir tā, ka viņi vairāk ir intraverti, tur visu sevī.. līdz noteiktam brīdim. Iespējams, viņi pie katra strīda neskrien pie draugiem, neraud, bet tas nenozīmē, ka nav iekšēju pārdzīvojumu.
29.03.2013 02:17 |

Reitings 41
sunshine28, attieciibas ir jaakopj abiem, es to meeginaaju, visu laiku luudzu piedoshanu, ja biju vainiiga,nekad neizraadiiju nekaadu lepnumu pret vinju.vinsh jau arii centaas, bet nu beigaas nekas labs nesanaaca...
29.03.2013 02:18 |

10 gadi
Reitings 1725
Protams, abiem. Ja nav nekādas iniciatīvas no viņa puses, tad bēdīgi..
Prieks vismaz par to, ka tu esi prātīga sieviete un centies sargāt to, kas tev nozīmīgs. :)
29.03.2013 02:23 |

Reitings 41
jaa, es centos kaa vareeju.varbuut kaads teiks, ka tikai manipuleeju,raudot, bet nee, man saapeja un es neteeloju no sevis ledus karalieni.

varbuut kaadreiz vinsh to sapratiis un noveertees.
29.03.2013 02:27 |

Reitings 1846
Sabine, taupi SEVI un savu izskatu:)) doma par to, kaa labak izskatities un but smukai un smaidigai Visiem patik sakopti un smaidigi cilveki! Lai izdodas! Mierigi pachuchet sodien Tev!! Domaa vairak par citam lietaam un cilvekiem, kuru dzivi tu vari padarit skaistaku ar savu esamibu!!
Arlabunakti, meitenes!!!
Davaj ejam chuchet, riit jau viss bus labak! Lai butu smukas, ir ari labi jaizguljas;p
29.03.2013 02:52 |

Reitings 41
grrr, liels Tev paldies par uzmundrinaajumu, kaaarii visaam paareejaam meiteneem :) centiishos dariit visu iespeejamo un ceru, ka driiz vinju aizmirsiishu un kljuushu par citu cilveeku :)
29.03.2013 08:26 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Paga, paga, meitenes....

sheit man nav normaalu draugu, jo puisi bija shausmiigi greizsirdiigs un es paarstaaju kkur staigaat, tikties ar draugiem

Tepat vakar bija diskusija, http://cosmo.lv/forums/topic/136671-vai-pielikt-punktu-ko-jus-daritu/, kurā arī figurēja brīnišķīgais, kvēli mīlošais draugs, kuram arī bija mazais netikums - greizsirdība, un tendence neļaut meitenei nekur normāli aiziet. Jā, domāju, arī draugu meitenei kopš attiecībām bija palicis mazāk.

Plus, tas puisis arī bija no trauslā un jūtīgā tipa, viegli aizvainojams, līdzīgi kā Sabines puisis:

es izmetu stulbu joku, tas vinju sakaitinaaja un viss pa galam.

Nu nez, manuprāt tev, Sabine, vajadzēt sarīkot grandiozas svinības un priecāties, ka esi tagad pati sev saimnieks :)
29.03.2013 08:37 |

Reitings 41
vareetu jau arii sariikot un vaajdzeetu, bet domaaju zinikaa ir ar taam juutaam... nevar tak uzreiz priecaaties un aizmirst,kaut cik ljoti es to gribeetu..
29.03.2013 09:08 |

Reitings 360
Reģ: 29.12.2010
Sabine uzraksti vina draugos.
Atvainojies pasaki cik drausmigi pec ta juties- vnk uzraksti ka nozelo izdarito un atvainojies
29.03.2013 09:20 |

Reitings 41
kikinja, tas bija dariits 101 reizi, bet neliidz, vinjsh jau ir rakstiijis pavisam citus iemeslus kapec negrib buut kopaa. no kurienees vinjas taas radaas,tas gan man ir nosleepums, jo pirms tam viss bija labi
29.03.2013 09:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)