Meklēju darbu Rīgā.

Reitings 471
Reģ: 28.03.2013
Sveikas meitenes!
Varbūt ziniet kādu nopietnus darba piedāvājumus, kas būtu saistīts ar kaut ko radošu vai palīdzēšanu cilvēkiem?
Man ir liela pieredze komunicēšanā, māku runāt 3jās valodās un mācos vēl šobrīd par vizāžisti.
28.03.2013 20:02 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Man ir sekretāres izglītība.

Gan jau kādā arodskolā šo izglītību ieguvi, ja? Prezīzāk - esi lietvedis, nevis sekretāre? Nu tad pateikšu tev atklāti, ka neviens darba devējs uz šādu izglītību neskatās nopietni, jo, lai strādātu par sekretāri nav obligāti nepieciešama nekāda izglītība. Pateikšu godīgi, man tagad ofisu uzkopj viena meitene, kura ieguvusi jurista diplomu. Bet, ko dod diploms, ja neesi profesijā strādājusi nevienu dienu. Tad nu viņa arī kopj tikai ofisus.
Sevi pilnveidot vajag sākt ar normālas izglītības iegūšanu, jo, lai cik tas stulbi neskanētu, Latvijā bez normālas izglītības neviens pat tavā virzienā neskatīsies, ja vēlies strādāt labi apmaksātu darbu.
Ja tavas vēlme ir minimālās algas apmērā, ej uz tuvāko Maximu un interesējies. Būs darbs ar palīdzēšanu cilvēkiem.
28.03.2013 21:01 |

Reitings 471
Reģ: 28.03.2013
Es nesaprotu kāpēc tu šādā formātā man raksti, es taču teicu, ka man neinteresē šī profesija ko es izmācījos un jā VAJAG izglītību, es to apzinos ka arī darba pieredzi, šeit visu vajag.

"Sevi pilnveidot vajag sākt ar normālas izglītības iegūšanu"
Kas skaitās normālas izglītības iegūšana?-paskaties pati uzrakstīji, ka tev meitene ar jurista diplomu uzkopj telpas, tātad arī tava iegūtā augstākā izglītība nevienam nav vajadzīga, un ar šādu situāciju ne pirmo reizi saskaramies kad kāds piem. ar divām augstākajām strādā Maķītī.
Tad drīzāk Latvijā vajag pieredzi nevis izglītību, kāpēc tad to meiteni uzreiz neņēmi darbā par to ka viņa ieguvusi izglītību, bet liec tīrīt telpas?
28.03.2013 21:12 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Natālija, jā meitene ar jurista izglītību. Bet viņa visus 4 gadus pat neesot centusies atrast darbu savā specialitātē. Domā, ka ar pliku diplomu viņu ņems kādā juristu kantorī kā daudzsološu juristu? Viņai ir tikai teorētiskas zināšanas. Es šādu cilvēku savā uzņēmumā kā juristu neredzu - jo viņai nav nekāda potenciāla, ko pierāda viņas iepriekšējā vēlēšanās pilnveidoties šajā nozarē. Šāds cilvēks visu tikai sačakarētu, nevis dotu reālu ieguldījumu.
28.03.2013 21:19 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Jā, stulbākais tas, ka ne jau to vajadzīgo pieredzi iegūs, uzkopjot telpas. :( tagad tiešām ir grūti atrast darbu (un ne jau kaut kādus super labos sapņu darbus es domāju).
28.03.2013 21:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits