Kad mana mamma bija stāvoklī, tēvs iepazinās ar citu sievieti. Cik zinu, uz dzemdību namu bija nācis, dāvanas arī nesa. Bija arī materiālā palīdzība līdz aptuveni 11 gadu vecumam. Bet ne jau tas man bija svarīgi. Tēvu pēdējo reizi, apzinātā vecumā, redzēju, kad man bija kādi 4 gadi. Un tā bija tāda saskriešanās vien. Pēdējo reizi runāju ar viņu telefoniski, kad man bija 8 gadi. Lai arī pietiekami daudz gadu ir pagājuši, vēl aizvien atceros to dienu, kā stāstīju viņam to, ka iestājos mūzikas skolā un mamma pirks man klavieres.
Mana tante, tēva māsa, mūždien, kad satieku viņu, stāsta, ka tēvam esot finansiālas problēmas, utt. Bet es taču neko neprasu, un mamma vēl jo vairāk nē.
Zinu, ka viņa pēdējo reizi runāja ar viņu, kad man bija kādi 13 gadi. Toreiz viņš teica, ka neesot gatavs satikt meitu. Viņš nezin par ko ar mani runāt..
Vispār skumji. Man pietrūka tēva bērnībā. Labi, ka ar mums kopā dzīvoja mammas brālis, kas man bija gan tēvoča, gan brāļa/tēva/drauga lomā. Bet tomēr neviens jau aizstāt tēvu. Tās sekas es jūtu šobrīd. Atceros kā savam ex puisim teicu, ka man pats galvenais ir, lai vīrietis izrāda rūpes. Man vajag to stipro plecu uz kā paraudāt, muguru, aiz kuras noslēpties. Tēvišķās rūpes, kā lai saka..
Jā, man ir 2 pusbrāļi. Zinu, kas viņi ir, ar ko nodarbojas, kā izskatās. Es un viens no pusbrāļiem esam ļooti, ļoti līdzīgi, jo esmu ļoti līdzīga Tēvam.
Jā, nebūtu domāju, ka šī diskusija mani tā - uzrunās -, pašai acīs asaras sariesās.
Bet paldies manai mammai un vecvecākiem par to, ka deva man ļoti daudz, un es izaugu par labu cilvēku. :)