Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Neizpratne.

 
Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Sveikas, meitenes!
Varbūt kādai reizi dzīvē sanācis saskarties ar sajūtu, ka tas, ko darāt, nav tas, kas jums ir vajadzīgs.
Nu lūk, tagad šādā situācijā esmu nonākusi es.
Kopš mazotnes esmu bijusi radoša persona - mīlu mūziku, rakstu dzeju, gleznoju, patīk gleznu izstādes, teātris, saista visa tā teātru un radošo cilvēku bohēma, dzīvesstils utt.
Taču par spīti tam pirms gada galvā ienāca doma mācīties pavisam citā virzienā - klientu apkalpošanā
Kursus pabeidzu, darbu meklēju. Meklēju joprojām. Ir bijušas neskaitāmas intervijas bez pozitīvām atbildēm, ir nācies pāris vietās aiziet pastrādāt, bet pēc tam vai nu nav bijusi atbilde no darba devēja puses, vai nu pati esmu aizgājusi. Pirms dažām dienām sēdēju un domāju, un saskumu. Sapratu, ka tas, kur esmu "iekšā" tomēr nav tas, kas mani saista. Es ticu teicienam, ka ja strādā darbu, kuru mīli, tad tas nav darbs. Diemžēl, nonācu pie secinājuma, ka savā jomā es tomēr nekad nejutīšos kā zivs ūdenī. Vai strādāt tikai algas dēļ ir vērts!? Jā, nauda ir svarīga, bet vai darbs uz kuru jādodas ar nepatīkamām sajūtām un kura laikā nepārtraukti jāskaita minūtes, ir tā vērts!?
Vārdu sakot - šobrīd nezinu, ko darīt. Naudu vajag. Darbu arī. Un, diemžēl, nauda nav tik daudz, lai apgūtu ko citu. Taču ar vakancēm manā profesijā nav viegli. Jā, tās ir daudz, bet nekur nevajag meitēnu, kurš tik tikko pabeidzis kursus, kuram nav pieredze.
Sāku domāt, ka jāmeklē darbs kādā pavisam citā sfērā. Bet kādā!? Pārdevējas vajag visur, bet bez pieredzes... nu kur es tāda tikšu!?
Eh, par šo domājot rokas nolaižas.
Varbūt kāda var dot kādu padomu kā rīkoties!?
Varētu jau, protams, turpināt iet uz visiem restorāniem, atstāt savus cv utt., bet sapratu, ka tā sfēra galīgi nav priekš manis. Nezinu kā rīkoties. :(
27.03.2013 21:54 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits