Meitenes palīdziet manu un ielieciet kādus foto ar izlaiduma kleitām kuras jums liekas skaistas, vai vienkārši kleitām :)
Tā kā pati dizainēju, šuju noteiktus apģērbus savā garderobē, gribas uzšūt arī skaistu kleitu izlaidumam, tāpēc jūsu bildes noderēs ;)
Es laikam vienīgā izcelšos un uzskatu, ka tieši garās kleitas izlaidumam izskatās vislabāk. Arī ja notiek pa dienu. Bet problēma jau ir tā, ka daudz meitenes neprot ne pareizos apavus, ne aksesuārus piemeklēt.
Es to weheartit arī kā piemēru ņēmu, nejau baigi tur aizstāvēju. Nu, sry, ja es neatradīšu sev ideālu kleitu, arī diez vai uz izlaiumu iešu. Man tas ir vienkārši kārtējais iemesls sapucēties un viss, ja godīgi.
Tas, ka miilu dzinsas un kedas nenoziimee to, ka neko nezinu par etikjeti un izejamajaam kaartaam. Blakus manaam converse kedaam ir arii elegantas vakarkleitas un kokteiljkleitas, kuras agraak sanaaca vilkt itin biezji deelj sabiedriibas, kuraa apgroziijos.
Labi, ņemu savus vārdus atpakaļ! Tu esi eksperte modes lietās! Es gan tāda duma lauķe, kura neko nejēdz no skaistām kleitām un klasiskiem griezumiem...
Nesaku, ka tavas ieliktaas kleitas nav skaistas vai neiedeertos izlaidumaa, bet tomeeer tas ir vairaak taads party variants, kas ir piemeerots pusaudzeem, kluba vai vakara balliites apmekleeshanai, bet kaut ko taadu noteikti es nevilktu uz pasaakumu, kuraa buutu jaaierodaas elegantaa kokteiljkleitinjaa, jo garums ir nedaudz pa iisu. Par klasiku es nodeeveetu kaut ko shaadu, jo taada piegriezuma kleitas tik tieshaam tiek neesaatas gadu desmitiem: