Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ļoti lēti aksesuāri, no 0.39 Ls

 
Reitings 15
Reģ: 20.03.2013
Sveikas dāmas! Nodarbojos ar ļoti lētu aksesuāru tirgošanu un jā, diemžēl tik ļoti ir vajadzīgs atbalsts, lai šī lieta attīstītos un jums visām būtu pieejamas lētākas rotiņas, bez nevajadzīgiem uzcenojumiem! Man ir arī sava lapa draugiem.lv - http://www.draugiem.lv/dgb/ , ar cenām variet iepazīties pašas, šeit daži piemēri cenu salīdzināšanai:
tagad tik modernais roķīgais spaiku "ausu āķis"(skan tik smieklīgi :D ), ebay maksā no 2.69 - 4.14, bet pie manis Ls 0.89, man ir tieši šādi (visas 3 krāsas):

http://www.ebay.co.uk/itm/Punk-Rock-Spike-Rivet-Chandelier-Dangle-Chain-Tassels-Cuff-Ear-Earring-Ear-hook-/280935281323?pt=UK_JewelleryWatches_WomensJewellery_Rings_SR&var=&hash=item41690c32ab

http://www.ebay.co.uk/itm/1pc-Silvery-Link-Chain-Rivet-Spike-Macrame-Ear-Hooks-Womens-Shining-Eardrop-/200751726957?pt=AU_FashionJewellery&hash=item2ebdbc416d

tas tā, tikai piemērs, pie manis varēs atrast daudz dažādu stilu auskariņus, kaklarotas, komplektiņus un daudz ko citu un cenas ir un būs ļoti zemas, lai jums nav jāmaksā muļķīgi uzcenojumi, kuras interesēs gan nav ieekonomēt! Pagaidām ir tikai sākumiņš un lielākā daļa preču ir ceļā, taču ļoti, ļoti drīz parādīsies piedāvājumā! Piedodiet, ja šis ir sanācis kā spams, taču domāju, ka tas varētu jūs ieinteresēt.

Liels paldies, ļoti, ļoti ceru Jūs ieraudzīt sekotāju pulkā un sadarboties!
27.03.2013 16:47 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits