mhmhmh..

Reitings 11
Reģ: 29.01.2009
sveikas meitenes !
vēlējos pajautāt jūsu padomu.
situācija tāda - aizbraucu pie paziņas pačilot, tur iepazinos ar puisi,iepatikās viņš man, un laikam arī es viņam, cik varēja noprast. pirmajā vakarā parunājām kaut ko, iepazināmies, no rīta viņš aizbrauca uz darbu.
nākošajā vakarā atkal tusējam, šoreiz citur. sanāca tā, ka aizbraucu pie viņa uz mājām, jo nebija kur gulēt un viņš pats mani arī aicināja. pārgulējām. pamodos no rīta, brokastis, filma un tad braucu mājās.
viņš tāds mīļš, pieklājīgs un itkā viss labi, interesējās, vai gribu paēst utt.
bet problēma tāda, ka no viņa nevar saprast, grib viņš kaut ko ar mani, vai tomēr nē, vai tas bija vienas nakts sakars.
pats teica, ka esot kautrīgs, varbūt tāpēc numur neprasīja.
es domāju tā, ka ja gribēs, tad dabūs manu numuru, jo kopīgas paziņas mums ir, tā kā tā nebūtu problēma.
kādas jūsu domas?
27.03.2013 16:35 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Nezinu, man atkal būtu cita reakcija. Ja man interesē, tad eju un mēģinu pati visu noskaidrot, izrādīt inicatīvu, savādāk uzskatu, ka vari palaist kko garām, vismaz zināsi, ka esi mēģinājusi. Tā daru es parasti, bet tu pieturies pie saviem principiem. :)
27.03.2013 19:33 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Tas ir zelta likums - NU NEPĀRGULIET ar puišiem pirmajās reizēs, ja gribat ko vairāk!
27.03.2013 20:42 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
NU NEPĀRGULIET ar puišiem pirmajās reizēs, ja gribat ko vairāk!

Nepiekrītu! Mēs ar vīru arī jau pirmajā reizē darījām TO :D Bet nu jau n-tos gadus vīrs un sieva!!!!
27.03.2013 20:50 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Tā jau saka, ka gandrīz katram likumam ir savi izņēmumi. (Bet nekas vaiorāk par izņēmumiem nav).
27.03.2013 21:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits